Pokaż pełną wersje : co jest pod ...
Zastanawia mnie co jest pod northportem ale poniżej pietra -2
czyli -3,-4,-5 ???
Maze of the Lost Souls - ogromny labirynt, w ktorym mozna spotkac wiekszosc potworow wystepujacych w Tibii. Począwszy od orków, slimów i demon skeletonów poprzez stone golemy, beholdery, monki, smoki i giant spidery a skończywszy na warlockach. Aha, wejsce jest ukryte i strzezone przez 30 levelowa bramke.
:O
A co jest tam pod drabinką koło rotów ? W poblizu jak się schodzi ? jakie potworki ?
To ja sięzapytam o jeszcze jedno...gdzie jest zejscie na -3?....w northport ni ma chyba ;/ albo slabo szukalem...faktycznie na mapie respa tam cos napisane jest w "7" ze tam takie besie wystepuja....ale wziolem to za bład ;/ tak samo na foldzie Beholder...ktorego nigdy nie spotkalem...chociash szwedam sie tam cały czas ;/
:O
A co jest tam pod drabinką koło rotów ? W poblizu jak się schodzi ? jakie potworki ?
Tam to uważaj, swamp trolle, roty, trolle i chyba nawet w grupach wsytępują ;). Możesz chodzić gdzie chcesz dopóki nie przekroczysz bramki lvlowej.
To ja sięzapytam o jeszcze jedno...gdzie jest zejscie na -3?....w northport ni ma chyba ;/ albo slabo szukalem...faktycznie na mapie respa tam cos napisane jest w "7" ze tam takie besie wystepuja....ale wziolem to za bład ;/ tak samo na foldzie Beholder...ktorego nigdy nie spotkalem...chociash szwedam sie tam cały czas ;/
Bo jest na drodze do Senja quest a idzie sie na senje takim tunelem ale wiecej nie powiem bo quest spolling ;)
Co do właściwego wejścia do motls (-3) jak juz nadmieniłem jest ono normalnie niewidoczne, pojawia sie po przełączeniu ukrytej dzwigni :). Wiecej nie powiem.
@Thero
Swamp trolli nie ma.A co jest tam pod drabinką koło rotów ?Na -1 i -2 występują tylko pająki (rowniez pojzony), trolle, wilki, roty, chyba bugi. W polnocnej części -1 jest kilka amazonek.
Na -1 i -2 występują tylko pająki (rowniez pojzony), trolle, wilki, roty, chyba bugi. W polnocnej części -1 jest kilka amazonek.
Wiem co jest na -1 i -2 :P
Tam przy rotach na -2 pietrze jest drabina w dół (chyba w dół)
I mi chodzi co na tym piętrze spotkam :) na -3 :P
Ale dzięki za odpowiedź i tak :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.