Pokaż pełną wersje : Tranwescyci ...
No więc mam taki problem ... Moj qmpel udaje dziewczyne w Tibii ^^
Sam jak namowilem go do grania w tibie zalozylem mu babski outfit ale powiedzialem zeby sie nie podawal za dziewczyne ....
Lecz mu podawanie sie za dziewczyne wpadlo do gustu ....
Teraz ma protecta od ponad 100+ lvl itp knight legsy po 5 k ... a chodza po 14+
W dodatq wysyla fotki naszej kolezanki z osiedla i ma wlasne GG "Patrycji"
Sms'oje z pewnym kolesiem co sprzedaje pacce za kase w tibii ... hehehe
Niewiem co zrobic czy wyjawnic ze jest chlopcem czy pozostawic tak jak jest ?
Wszyscy wiedza ze jestem jej/jego qmplem z RL lecz jak by sie o tym dowiedzial
to bym mial hunta i bym musial placic xD
Znacie jakis tranwestytow ?:p Jak tak opowiedzcie o tym 8o
Progmast
10-02-2005, 16:18
Oj zeby nie zaczol chodzic w damskich ciuszkach..albo gozej zeby nie wziol przykladu z Miriam...Chociaz jezeli idzie mu to na reke ma k-legi po 5k itd. to czemu nie chociaz mnie osobiscie wkurza jak widze postac baby gadam se z nia i widze"poszlem,huntowalem"itd.
Hahahaha zalozylem nowa postac i poprosilem zeby pozyczyl plate legsy i ze qpie je od niego za 2 dni i dzisiaj chce kase i grozi mi huntem :evul:
To niech twój kumpel kupi Pacca i po prostu zmieni płeć swojej postaci. ;) :p
Vanhelsen
10-02-2005, 19:34
Primo, to , że on udaje w tibii kobiete nie oznacza, że jest transwestytą, są takie osoby co tak robią, poprostu babek w tibii jest naprawde mało więc mają niezłe udogodnienia u niektórych graczy (patrz na jego przykładzie). Martwi mnie jedynie to SMS'owanie... ale to jego sprawa, jak jest transwestytą to nic na to nie poradzisz i nawet chyba nie próbuj.
P.S: Może to głupie, ale czy ty przypadkiem nie jesteś zazdrosny o to, że on ma 100+ protecta i k-legsy za 1/3 normalnej ceny??
NORMALY OBYWATEL RP
10-02-2005, 19:34
lol...
matus ty przypadkiem nie jestes z katowic bo gadalem wlasnei z kumplem z katowic i on mi podobna histroje opowiedzial:P
jak jest transwestytą
Nie jest tranwestytą. Wydaje mi sie, że transwestyta to gej (lesba) który na siłę chce sie stać kobietą (meżczyzną) poprzez terapie hormonalne itp.
Ten kumpel o którym mowa poprostu robi sobie jaja albo ma skłonności homoseksualne.
Czegos zapomniałem dodac:>
Vanhelsen
11-02-2005, 13:19
Nie jest tranwestytą. Wydaje mi sie, że transwestyta to gej (lesba) który na siłę chce sie stać kobietą (meżczyzną) poprzez terapie hormonalne itp.
Ten kumpel o którym mowa poprostu robi sobie jaja albo ma skłonności homoseksualne.
Czegos zapomniałem dodac:>
Transwestyta jest to homoseksualista ubierający się w ciuchy płci przeciwnej i ogulnie zachowujący się jak taka osoba (np: Sonia z filmu "Doberman")
Transseksualista jest to osoba która jak to powiedziałes "na siłę" chce być przeciwnej płci (patrz: Miriam z "Wszystko o Miriam")
sorka... rzeczywiscie pomiesały mi sie znaczenia słow....;)
Transwestyta jest to homoseksualista ubierający się w ciuchy płci przeciwnej i ogulnie zachowujący się jak taka osoba (np: Sonia z filmu "Doberman")
Transseksualista jest to osoba która jak to powiedziałes "na siłę" chce być przeciwnej płci (patrz: Miriam z "Wszystko o Miriam")
Tak, tylko Miriam mial(a) narzady rozrodcze meskie, a hormony etc zenskie. Wiec byla homo-niewiadomo. Pomysl, ze mogles miec "siusiaczka" ;), a hormony zenskie. W wieku 10 lat zaczalby rosnac ci biust...maly, bo maly, ale jednak. I co?
Natomiast glupota jest zmienianie plci (czyt. narzadow rozrodczych) dla ''widzeniow misi''...
Fragenstein
12-02-2005, 10:51
Transwescyci- to powiedz to w 2 os. liczby pojedynczej- Transwes...
Transwescyci- to powiedz to w 2 os. liczby pojedynczej- Transwes...
Rzeczowniki odmieniają się przez liczby i przypadki, a nie przez osoby...
Co do Miriam, to każdy facet ma żeńskie hormony, a kobiety męskie, tylko zbyt mało, by na przykład facet miał szerokie biodra, a kobieta wąsy. Ale pigułką i skalpelem...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.