PDA

Pokaż pełną wersje : TEDE / Album.

Dj Nekro
10-02-2005, 16:34
Witam. Szukam po internecie Albumu TEDE i nic niemoge znaleść.
I mam taką prośbe do was, znacie może link do Albumu TEDE ?
Z góry Dzięki...:):):)

P.S
(Może być nawet samo Tede - 600v, ten taki kawałek fajny, niewiem czy dobrą nazwe podałem)

Michael Danny Liberty
10-02-2005, 16:54
chodzi ci o ściągnięcie muzyki czy tylko o liście??

Dj Nekro
10-02-2005, 17:08
chodzi ci o ściągnięcie muzyki czy tylko o liście??

O ściąganie:P czyli Mp3 !!! :)

Cisak
10-02-2005, 17:59
Lepiej Byś sie wzioł za słuchanie Metalu ;) a tak hmmm...Nie wiem ściągnij sobie kaaze(nie pamiętam jak sie to pisze) to może tam coś bedzie

Michael Danny Liberty
10-02-2005, 18:05
kazaa k++pl jest niezła

ps Cisak teraz jest na www.losux.eqi.pl

Fredi
10-02-2005, 18:30
Ściągnij se "Bezele Kochanie" to jest hicior:P

Michael Danny Liberty
10-02-2005, 18:35
heh niewiem jak wam się może podobać hh... zwykle są tam 3 tematy...
1)jak kogos pobili i się z tego bardzo cieszyli...
2)jak się naćpali i na chaju jechali....
3)jak to się żyje ze skradzionego towaru.......

beznadzieja....
wole metal..:D

Thero
10-02-2005, 18:42

beznadzieja....
Myślę tak samo ^^.

@Topic
No i po co topici zakładać? Ściągnisz sobie pierwszego muła(e-mule) albko kazee albo posuzkaj w google..

spider-bialystok
10-02-2005, 19:41

beznadzieja....
Mylisz hip-hop i hiphopolo. Posłuchaj np. "Kaliber 44" i zrozumiesz różnicę.

Michael Danny Liberty
10-02-2005, 19:47
Mylisz hip-hop i hiphopolo. Posłuchaj np. "Kaliber 44" i zrozumiesz różnicę.
lol zaniedługo hh będzie miał 20 kategori hh wieśniacki hh dresiarski.....

ro0t
10-02-2005, 19:48
Polecam Paktofonika, martwy sklad :(

Dj Nekro
10-02-2005, 20:06
Ej ja prosiłem o linki to tego, a wy sobie gadacie i namawiacie do słuchania jakiegoś idiotycznego METALU :baby:

VanZiga
10-02-2005, 20:43
zajdz do sklepu i kup se plyte '-,-

morwi
10-02-2005, 20:46
Polecam Paktofonika, martwy sklad :(

zgadzam sie z toba paktofonika THE BEST

Tasior
10-02-2005, 20:48
zajdz do sklepu i kup se plyte '-,-
true :)

Hip-hop to nie muzyka!! Rap to prawidłowa nazwa!! Raczej odradzam słuchanie TEDE czy innych polskich, ja słucham Szejdiego i Ditłejfa :)

Dan the Automator
10-02-2005, 20:51
Ej ja prosiłem o linki to tego, a wy sobie gadacie i namawiacie do słuchania jakiegoś idiotycznego METALU :baby:

huhuhu ;-) Tu akurat twój TEDE ze swoimi infantylnymi tekstami o imprezach niestety zostaje zmiażdzony przez chociażby taką Metallicę.
Przykro mi, ale jedyna płyta HH która tekstami poruszała jakąś istotną i ciekawą sferę była "Księga Tajemnicza, Prolog" Kalibru 44. Można by jeszcze dodać szydercze teksty Łony bądź też Killa Familla, ale naprawde, nie nazywaj muzyki o której nie masz pojęcia głupią, bowiem nawet nie masz pojęcia jak się mylissz ;-) Naprawde, procent ciekawych produkcji HH jest naprawde niski, a dobre squady często siedzą w podziemiu, podczas gdy kroluje imprezowy trend i zasada "im gorsze tym lepsze"

Link? Ależ proszę: www.mediamarkt.pl
30zł i wesprzyj swojego ukochanego artystę ;-)

Ashlon
10-02-2005, 21:25

beznadzieja....
wole metal..

To, ze wolisz metal, to nie znaczy, ze hh musi byc beznadziejny. Ja tez nie wiem, jak ludzie moga lubic metal, w ktorym sie ciagle ktos drze. I nie polemizuj ze mna, prosze. To jest tylko moja opinia.

lol zaniedługo hh będzie miał 20 kategori hh wieśniacki hh dresiarski.....

Lol. Popatrz na swoj kochany metal. Ile ma kategorii? Death metal, heavy metal (...). I co? Na razie hh metalu nie przebija.

Przykro mi, ale jedyna płyta HH która tekstami poruszała jakąś istotną i ciekawą sferę była "Księga Tajemnicza, Prolog" Kalibru 44. Można by jeszcze dodać szydercze teksty Łony bądź też Killa Familla, ale naprawde, nie nazywaj muzyki o której nie masz pojęcia głupią, bowiem nawet nie masz pojęcia jak się mylissz ;-) Naprawde, procent ciekawych produkcji HH jest naprawde niski, a dobre squady często siedzą w podziemiu, podczas gdy kroluje imprezowy trend i zasada "im gorsze tym lepsze"

Ooooo. K44 wymiata, to prawda ;) Pod twoim textem podpisuje sie nogami, rekami i glowa.

Dan the Automator
10-02-2005, 21:50
Ooooo. K44 wymiata, to prawda ;) Pod twoim textem podpisuje sie nogami, rekami i glowa.
Co tu dużo mówić ;-))) Jakby nie opluwać K44 za 3.44, to nie wolno zapominać że nagrali kiedyś coś tak świetnego jak "Księga...". Płyta kultowa!!! Pozatym z 90% towarzystwa od "mocnej muzyki" ceni tą płytę. Najlepszy kawałek - zdecydowanie "moja obawa" :). Ogólnie jak dla mnie dla polskiego HH najlepsze lata już minęły, bo chyba nie powiecie mi że WYP3, Liroy, K44 wraz z czasem nagrywały coraz lepsze płyty... (no z WYP mozna się spierać, ale ostatnia płyta IMHO średnia w porównaniu z np 3ójką...). Pozatym na scenie pojawiła się masa gówien pokroju Mezo, Doniu, Libera (tak tak, wiem że Ascetoholix, ale i tak mi się nie podoba)... na pal!

Ashlon
10-02-2005, 21:54
Co tu dużo mówić ;-))) Jakby nie opluwać K44 za 3.44, to nie wolno zapominać że nagrali kiedyś coś tak świetnego jak "Księga...". Płyta kultowa!!! Pozatym z 90% towarzystwa od "mocnej muzyki" ceni tą płytę. Najlepszy kawałek - zdecydowanie "moja obawa" :). Ogólnie jak dla mnie dla polskiego HH najlepsze lata już minęły, bo chyba nie powiecie mi że WYP3, Liroy, K44 wraz z czasem nagrywały coraz lepsze płyty... (no z WYP mozna się spierać, ale ostatnia płyta IMHO średnia w porównaniu z np 3ójką...). Pozatym na scenie pojawiła się masa gówien pokroju Mezo, Doniu, Libera (tak tak, wiem że Ascetoholix, ale i tak mi się nie podoba)... na pal!

Nasze mozgi wypelnione sa Maria...;) Ale teraz tez powstaja fajne plytki, moze nie takie klimatyczne, troche hardcore'owe, ale jednak. WWO, Hemp gru...Ale psychorapu w wykonaniu k44 zapomniec sie nie da. Po prostu wymiata :)

Dan the Automator
10-02-2005, 21:57
Nasze mozgi wypelnione sa Maria...;) Ale teraz tez powstaja fajne plytki, moze nie takie klimatyczne, troche hardcore'owe, ale jednak. WWO, Hemp gru...Ale psychorapu w wykonaniu k44 zapomniec sie nie da. Po prostu wymiata :)
"Nasze mózgi wypełnione są marią, jeszcze jedna chwila i się rozwalą, i wyleje się to, co tak długo sie zbierało" ;-)) WWO daje rade (by nie powiedzieć, że "W Witrynach Odbicia" jest świetna), Hemp Gru jest smieszne ;-) Chyba dawno nie było tak chaotycznego tekstu jak "To jest to" ;-)))

Co do psychorapu - szkoda że styl ten nie znalazł naśladowców. :(

re.down
Tak.

Michael Danny Liberty
10-02-2005, 22:00
@topic
heh metal to ejst to co do mnie pasóje a jeśli chodzi o hh to jest syf... jedynie paru raperów przełkne np Eminem X-bit

@of topic
Dobo moge dostać bana labo ostszezenia za taki awatar??
http://img211.exs.cx/img211/7632/krwa6by.jpg

Ashlon
10-02-2005, 22:04
@topic
heh metal to ejst to co do mnie pasóje a jeśli chodzi o hh to jest syf... jedynie paru raperów przełkne np Eminem X-bit

@of topic
Dobo moge dostać bana labo ostszezenia za taki awatar??
http://img211.exs.cx/img211/7632/krwa6by.jpg

A wg mnie metal to syf. I co? Jakbym poparl to argumentami, to spoko. Ale jak nie popre, to takie zdanie mozna sobie w taki otworek, ciemny, z tylu :P

@Dobo : Wwo jest spoko. Hemp gru jest wlasnie specyficzne przez chaos i dziwne texty.

Michael Danny Liberty
10-02-2005, 22:08
A wg mnie metal to syf. I co? Jakbym poparl to argumentami, to spoko. Ale jak nie popre, to takie zdanie mozna sobie w taki otworek, ciemny, z tylu :P

dziwne texty.
chczesz moich argómentów?? oto one namawiaja ludzi do przemocy opowiadają o tym jak jest syfnie u nas ośmiaszają polityków(i dobże)
jak jakiś down śpiera rapersko chybn jakiegos klubu sportowego to tylko strzelić sobie w łeb

Thero
10-02-2005, 22:09
Szczerze to z hh najbardziej cenię tęż Kaliber 44, a najlepszy kawałek? ;P Chyba "Normalnie o tej porze" chociaż już dużo zpaomniałem, dawno żadnego hh nie słuchałem :-(

@Dj Nekro
A ja czytając ten topic mam zapuszczony w tle The Prodigy "The name of the land", nie mam pojęcia to jakiej grupy byś to zaliczył, ale choćby taka płyka kładzie na plecy pierwszego lepszego Mezo. Nie będę tu już wspominał o zespołach takich jak Apocaliptyka czy Metalica... Ba! Nawet polskie zespoły(Ptaky,Rootwater) są o dużo lepsze, ale nikt prawie o nich nie słyszy. Bo oni się tak nie rekalmują, że są "cool ziomki", "obczajają" "i wogóle" ;~)

Btw. Ten kto uważa, że w metalu chodzi tylko o darcie ryja kto głośniej to powinien unikać na odległość black metalu ;p.

Ashlon
10-02-2005, 22:16
@UP : To byl tylko przyklad ;)

chczesz moich argómentów?? oto one namawiaja ludzi do przemocy opowiadają o tym jak jest syfnie u nas ośmiaszają polityków(i dobże)
jak jakiś down śpiera rapersko chybn jakiegos klubu sportowego to tylko strzelić sobie w łeb

Wiem, ze sie zdenerwowales, ale nie musisz tak szybko pisac, bo trudno sie to czyta ;).A jak powiem "pobij kolege" to tez cie namawiam do przemocy. I co mi zrobisz? A jesli juz jestes taki kochany, grzeczny synuś, to najlepiej zamknij sie w ubikacji, bo wszystko namawia do przemocy (Wiadomosci, Filmy akcji w TV, gazety, reklamy).Ad 2 - a co, u nas tak wspaniale w porownaniu do np Francji? Czy tam sie robi takie przekrety w rzadzie, ze na dniach okazuje sie, ze panstwo ma 90mld dziure budzetowa? Albo, ze nie stac panstwa na naprawe drog i kolei? Podaj mi jakis utwor, ktory osmiesza politykow. Jesli OSMIESZALBY kogos, prawdopodobnie tworca zostalby podany do sadu. On tylko smieje sie z ICH ZACHOWAN, a nie z SAMYCH LUDZI.A mi sie dalej nie podoba, ze w death metalu dra ryje. I tez strzelic sobie w leb, no :(

Shinjix
10-02-2005, 22:19
To wszystko zależy od gustu-nie można jednoznacznie powiedzieć, że metal czy HH jest do dupy... Skoro pewne grono lubi taką muzykę to znaczy, że całkiem do dupy nie jest, ponieważ znalazł ODBIORCÓW, bo to oni są wyrocznią-jak płyta się sprzedaje-jest dobrze, jak nie-jest do dupy....

PS: Wg mnie czasy polskiego HH minęły, a co do światowego(bardziej amerykańskiego) to na razie trzyma się na poziomie

Co do argumentów-w metalu bardzo dużą rolę gra MUZYKA(lepsza lub gorsza)-mocne rytmy, gitara, perkusja itp., a w HH bardziej tekst, który niestety jest mniej lub więcej beznadziejny....

Scream
10-02-2005, 22:26
ja slucham hh ^^
fenomen rox

a jesli chodzi o psycho rap.... 3xklan to cos w tym stylu....

Dan the Automator
10-02-2005, 23:07
Otrzeźwiej to pogadamy. Ty z TV Trwam lub z Bojówek Rydzyka, że takie herezje prawisz?

BTW - Ostatnio usłyszałem z reklamy, że "Kaczor DOnald to ziomal" - porażka.

Shinjix
10-02-2005, 23:21
OMFG.... Ja słyszałem na jakiejś imprezie ostatnio w pewnym klubie:
"Papież to ziomal! Jesteśmy z nim!"
To dopiero porażka

Dan the Automator
10-02-2005, 23:26
OMFG.... Ja słyszałem na jakiejś imprezie ostatnio w pewnym klubie:
"Papież to ziomal! Jesteśmy z nim!"
To dopiero porażka

Mi nie o to chodzi. Raczej denerwuje mnie cały ten marketing, który teraz będzie używał elementów kultury hip-hopowej do sprzedania pieprzonego Kaczora Donalda... ta już widze "kaczor donald słucha slayera!" "Kaczor Donald był na Mayday"...

Tasior
11-02-2005, 08:25
Moją zacną rodzicielke hasło: Donald to ziomal. by "odstraszyło" :P
a w Ameryce jest "Donald is nigga" ?? :P
Ale się offtopic zrobił ;(

Thero
11-02-2005, 10:42

Śmiałem sie, ale to tak, że oglądałem film, nastały reklamy, zacząłem się śmiać i skończyłem dopiero wtedy kiedy nastała nas kolejna przerwa reklamowa ;P. Niedługo będę reklamy:
"Teletubisie słuchają mezo! Extra zajawka normlanie!!" Litości.. ://

@Taśkawa
No chyba nie będziemy pisać 4 stron o tym, że MY NIE WIEMY! :(

Co do argumentów-w metalu bardzo dużą rolę gra MUZYKA(lepsza lub gorsza)-mocne rytmy, gitara, perkusja itp., a w HH bardziej tekst, który niestety jest mniej lub więcej beznadziejny....
W metalu pojawia się jeszcze coś nowego, jakieś nowe pomysły, to wszystko o dużo bardziej melodycznie brzm(perkusja itd.), a w HH uświadczyłem tlyko "cool ziomków, którzy obczajają oklepane teksty". Chociaż nie mówię, że nie było dobrych zespołów, ale na pewno więcej lubię z metalu...

BTW- Jeżeli już naprawdę jesteś nastawiony na NIE dla metalu to posłuchaj new-metal czy jak to się piszę. Podajmy tutaj przykład Linkin Park. Już wolę HH od new-metalu!!! ://

Shinjix
11-02-2005, 10:50
BTW- Jeżeli już naprawdę jesteś nastawiony na NIE dla metalu to posłuchaj new-metal czy jak to się piszę. Podajmy tutaj przykład Linkin Park. Już wolę HH od new-metalu!!! ://
Ale ja wole metal (:D) [jeśli to chodziło o mnie], a naj bardziej Rammstein'a, Metalice, Nightwisha, Papa Roach(może to rock),itd...

Thero
11-02-2005, 17:22
Ale ja wole metal (:D) [jeśli to chodziło o mnie], a naj bardziej Rammstein'a, Metalice, Nightwisha, Papa Roach(może to rock),itd...
Nie ważne do czego to zaliczyć to jest po prostu prawdziwa muzyka, to jest coś milion razy lepszego od kiczowatych, oklepanych tekstów w pseudo-hip hopowksich piosenkach przereklamowanych zespołów... A wogóle to mówiłem to tak ogólnie ;).

PS. Ja najbardziej lubię takie zsepoły jak: The Prodogy, Nirvana, Metalica, Green day, a z polskich to lubię Kazika Staszweskiego, Rootwater, Ptaky. Ogólnie to sporo by się tego zebrało ;).

Ciekawe czy po raz drugi przyjmą mnie to Metal Milita ;P..

Obłedny Rycerz
11-02-2005, 19:07
Powiem tyle - w tych czasach nawet anjwiększe beztaleńcie może zrobić furore (ot Pani "Mandaryna" jest doskonałym przykładem' ;) ).Wystarczy tylko charyzma (niekoniecznie) i znajomości.Teraz każdy (nawet ja) mógłbym został gwiazdą $hit-hopu (choć jedynego artystę hip-hopowego jakiego szanuje to Łona , za teksty ;) ).Wystarczyłoby żebym zarymował "**uj wam w *upe pie*****ne sk****syny wypi******e w r*j" , powielił to na płytach w miliardach egzemplarzy i sukces mam już "podany na talerzu".I potem w dodatku większośc polskiej młodzierzy jest taka jaka jest :/ , niestety ale taka jest prawda.Pojedzcie sobie chociażby na 3 dni do Niemiec , i porównajcie młodzież polską z młodzieżą niemiecką.Albo chociaż włączcie pierwszą z brzegu niemiecką VIVE.Zoabczycie różnicę mdz.niemieckim a polskim hip-hopem.Tam nie uważają się za jakiś "macho" , gangsterów , kiboli i dresiaży ; tylko grają jakiś postapokaliptyczny hip-hop a nie jakby to powiedzial niemiec "Suck deine arsche , dumme" (głupie nie ? ;) ).To tyle moich wywodów, skomentujcie to jak chcecie ......

Ashlon
11-02-2005, 21:15
@UP : Nie powielaj textow, tylko wymysl cos wlasnego, plx ;) Bo ja moge tak samo powiedziec ("wlacze sobie jakis Magic Metal Maker, poskrzypi mi tam troche, na mikrofon nagram, jak dre ryja, gdy walne mlotkiem w kolano i bedzie cool").Moglbys tez podac przyklad (wiem, ze sypniesz mezem i liberem, ale ci panowie to sa naprawde z innej bajki i innej komercji :P).Czepiam sie, ale znajdz mi tez text, w ktorym tak przeklinaja, jak ty napisales. Rozumiem, ze przeklinaja w hip hopie, a moze ci sie to nie podobac. Ale pojdz do pierwszej lepszej szkoly, a po wyjsciu z niej pomyslisz, ze "przeklenstwa" w hh to jest normalne slownictwo...A jesli chodzi o wydanie - zarob na poczatek na ten miliard plyt. Wtedy pogadamy inaczej.

Offtop z Niemcami - faktycznie, pojedziesz tam, i zobaczysz, ze kazdy nosi firmowe buty, bluzy,spodnie, czapki. Gosciu ma 100000 plyt, wyczesany komputer, i co jeszcze tam chce, bo rodzice mu na to daja. A u nas? Wiekszosc ludzi nie ma markowego ubrania, plyty ma pirackie, komputer poskladany za grosze, zeby tylko byly (jako takie) glosniki...I powiedz mi, czy k44, Łona, WWO, Ostry i wielu innych uwaza sie za "macho''.I nie syp znowu liberem i mezo, bo to frajerzy ^^

Scream
11-02-2005, 21:22
a ja powiem tylko tyle... fenomen rox :P

Thero
11-02-2005, 22:30
@UP : Nie powielaj textow, tylko wymysl cos wlasnego, plx ;) Bo ja moge tak samo powiedziec ("wlacze sobie jakis Magic Metal Maker, poskrzypi mi tam troche, na mikrofon nagram, jak dre ryja, gdy walne mlotkiem w kolano i bedzie cool").Moglbys tez podac przyklad (wiem, ze sypniesz mezem i liberem, ale ci panowie to sa naprawde z innej bajki i innej komercji :P).Czepiam sie, ale znajdz mi tez text, w ktorym tak przeklinaja, jak ty napisales. Rozumiem, ze przeklinaja w hip hopie, a moze ci sie to nie podobac. Ale pojdz do pierwszej lepszej szkoly, a po wyjsciu z niej pomyslisz, ze "przeklenstwa" w hh to jest normalne slownictwo...A jesli chodzi o wydanie - zarob na poczatek na ten miliard plyt. Wtedy pogadamy inaczej.

Właśnie napisałeś: Polscy hh=owcy wychowywali się w zapchlonych Zawodówkach i gdyby nie moliwość umieszczania qr*w w tekstach byliby w ochapie, ;P. Takie odniosłem wrażenie, z góry sorry ;).

@Scream
Fenomenalny Rootwater? Nom, r0x ;P...

Shinjix
11-02-2005, 22:47
"Jestem mezo, pan duże "p"", "Chomiczówka", "To ja Luis fernandes mez..." etc... Takie "pieśni" mnie dobijają...

hmmm...Co do niemieckiej młodzieży się wypowiem, bo mieszkam na granicy:
To są rozpieszczone bachory, ubierające się jak skiny, grbaszące i myślące, że są „debeściakami”, wszyscy się ich boją i mają plecy-kumpla jeszcze bardziej skretyniałego.... Ale są także spoko Niemcy-da się z nimi dogadać [ kiedyś miałem taki przypadek, że spotkałem kolesia i z 2 godziny gadaliśmy na migi...on znał polski, a ja niemiecki ale obaj doszliśmy do wniosku, że tak będzie zabawnie ;P]

PS: Sam hip-hop mnie tak nie deprymuje-bardziej jego kultura i "ziomale", gówniarze, którzy myślą, że im więcej będzie "****" w 1 zdaniu tym, bardziej będą extra, rzucających się, pyskujących etc.

Maniak Hip-Hopu
11-02-2005, 23:07
HH RULEZ. tralalalala

Adolphus Elbragol
11-02-2005, 23:19
Pojawilem sie tylko dlatego, bo zobaczylem kto napisalostatni post.

HH RULEZ. tralalalala
Zaje.bisty komentarz. Tak gleboki, tak wiele wnoszacy do rozmowy... Zaje.bisty, jak ty sam...

Thero
12-02-2005, 10:30
Tak, post maniaka hh obrazuje mniej więcej inteligencje i umiejętność wysłowienia się polskich "ziomali".. Właściwie to smutne ://

Scream
12-02-2005, 10:39
@up
ja tez slucham hh >.<

@topic
glupoty ludzie piszecie... mam wrazenie ze wiekszosc z was slyszala liroya lub cos w tym stylu a wypowiadacie sie na temat calego hh..... nie ma wcale tak duzo przeklenstw, a hh o dyskotekach itp. albo cos w stylu " c*** wam w dupe s****ysyny " jest bardzo zadki, o dystkotekach to glownie tede, a ten drugi przyklad.... hmmmm..... cos w tym stylu slyszalem tylko w "anty liroy" lub w niektorych piosenkach karramba... no i u liroya ^^

Shinjix
12-02-2005, 10:43
W sumie "nagły atak spawacza" mnie rozwalił na maxa....

PS: Można przecież słuchać HH i nie być ziomalem....

Scream
12-02-2005, 10:52
a tak wogule co wdg. was znaczy byc ziomalem?

Maniak Hip-Hopu
12-02-2005, 11:03
hh jest spoko. wam poprostu nie pasi i tyle. ja mowie na zioma jako kumpel, z podworka lub jakis lepek z mego miasta co lubi ciasta. HH RULEZ.
Metalica to szajs jak ich nie malo:
AAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGHHHHHHHHH Diabel jest bogiem Bleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeee <<<<< tylko o to chodzi.
Metalica=aluminium=plastik my tak nazywamy

Dan the Automator
12-02-2005, 11:06
hh jest spoko. wam poprostu nie pasi i tyle. ja mowie na zioma jako kumpel, z podworka lub jakis lepek z mego miasta co lubi ciasta. HH RULEZ.
AAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGHHHHHHHHH Diabel jest bogiem Bleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeee <<<<< tylko o to chodzi.

Palant. Idź słuchaj sobie "uciuany giecik" bo chyba jakiejś sensownej riposty na moje wywody się nie doczekam.

Dr.Unknown
12-02-2005, 11:11
Jeśli ktoś szanuje jakąś muzyka, tak jak ty HH, musi tez umieć szanować muzyke innych, w tym wypadku zespół Metallica.
Noi uważaj, bo jesteś tylko małym pyskaczem;)

kamsz
12-02-2005, 11:15
Widac po twoim podpisie jaki ty 'l33t zi0m3k hip hop elo rap' jestes. Idz posluchaj 18l albo peji! :<

Ps. naucz sie mowic za siebie, bo w kregu moich znajomych nikt na metalice plastik nie mowi.

Maniak Hip-Hopu
12-02-2005, 11:23
drunk pyskuje bo mi sie podoba i mozesz mi gowno zrobi, ahahahhahah.
Odwalcie sie ode mnie, od poczatku szukacie frajera ? jak tak to spytaj mamy ona powie ze tata, ahahhaha

Wiślaczek
12-02-2005, 11:24
drunk pyskuje bo mi sie podoba i mozesz mi gowno zrobi, ahahahhahah przyjedz do bydzi to ci zapale chatke ***u maly

OMG.....
Gdzie sie tacy ludzie rodza???Inteligencja na poziomie jaskiniowca.

kamsz
12-02-2005, 11:27
drunk pyskuje bo mi sie podoba i mozesz mi gowno zrobi, ahahahhahah przyjedz do bydzi to ci zapale chatke ***u maly
Moze ci duzo zrobic pyskaty 12-latku ;o idz sidneja sluchac i opusc to forum nim sie bardziej osmieszysz ;o

Dr.Unknown
12-02-2005, 11:28
Nie mów do mnie Drunk, bo tak odnoszą się do mnie tylko normalne osoby, a pozatym w bezpośrednim starciu conajmniej byś coś złamał;)
Ok, ochłońcie z Off Topiciem już, a ty Maniak idz na grupe terapeutyczną.

Maniak Hip-Hopu
12-02-2005, 11:29
no jak to cos u gory powiedzialo, to sie odwalcie ode mnie,

Scream
12-02-2005, 11:30
@up
ja*******e co za idiota >.< i jak tu ktos moze powiedziec cos dobrego o hh/ o osobach sluchajacych hh gdy wypowiada sie taka osoba

Dan the Automator
12-02-2005, 11:31
drunk pyskuje bo mi sie podoba i mozesz mi gowno zrobi, ahahahhahah.
Odwalcie sie ode mnie, od poczatku szukacie frajera ? jak tak to spytaj mamy ona powie ze tata, ahahhaha
Straszne. Chcesz o tym poklikać?

Maniak Hip-Hopu
12-02-2005, 11:32
hh i tk pozostanie i ja tez :D Jajko zrobicie, idzxcie do vivy i mowcie waszym jezykiem:plose pana niech pan wykasuje hlip-hlop bo mi i mojej mamie suie nie podoba buuuuuuuu.

kamsz
12-02-2005, 11:33
hh i tk pozostanie i ja tez :D Jajko zrobicie, idzxcie do vivy i mowcie waszym jezykiem:plose pana niech pan wykasuje hlip-hlop bo mi i mojej mamie suie nie podoba buuuuuuuu.
Pozer, lmfao.

Wiślaczek
12-02-2005, 11:33
no jak to cos u gory powiedzialo, to sie odwalcie ode mnie,

Przez ciebia przestane sluchac polskiego HH.Idz lepiej posluchac se Meza

Dan the Automator
12-02-2005, 11:35
A Po Polsku?

Dobra zamykam ten cyrk.