Pokaż pełną wersje : Chamstwo na Tibi - jest czy nie??
-misiek-
31-01-2004, 21:57
Mam pytanie do wszystkich: co myślicie o chamstwie w tibi?? Jest czy niema?? W jakim stopniu ocenilibyście je w skali od 1:10?? MOIM ZDANIEM JEST WYSOKIE :(
Hegemmon
31-01-2004, 22:03
Taki temat już był przynajmniej X10 :/
ale chamstwo jest bardzo wyskokie.. tak jak i w innych grtach (chyba że w jakiejś grze GM-y twardo pilnują twardych regół) dlatego tak jest bo gra gwarantuje anonimowość i niektóórzy szaleją w neij bez obaw poniesienia jakiś szczególnie niemiłych konsekwencji swojego zachowania (np przemeblowanie na twarzy :P)
Jak do tej pory spotkałem się chyba tylko z jednym przypadkiem chamstwa (chyba miałem szczęście, bo mojego kumpla zabijali za nic a czasem tylko okradali z loota... tak stracił Guardian Shield).
A co do mojego przypadku: czekam sobie spokojnie na GSa (już dosyć długo, czyli zaraz powinien wyjść). Przychodzi nagle paladyn na 70 levelu, wychodzi przed moje miejsce a ja mówię, że ten GS jest mój. On na to "nie". Odechciało mi się grać i dałem logouta.
Tibia aż tętni chamstwem wszyscy są anonimowi wiec robią co chcą nie mówiąc już o high levelach którzy worzą sie jak nie wiem co wyzywają bija kradą i są bezkarni! dla mnie poziom chamstwa to 9.5!
Crono Kaioken
01-02-2004, 17:53
Niestety 95% tibiarzy to chamy :(
te 5% to oczywiscie my :D
Chamstwo na tibii jest olbrzymie!!
Żyć się odechciewa czasmi
-hakerzy
-nooby
-Pk
- High levele- oni s najgorsi. Ich pay or rook jest tragiczne....
te 5% to oczywiscie my :D
Jak ty my? Wybacz, ale część naszych czytelników jest jeszcze gorcza niż wszyscy pk, nooby, swe i inni razem wzięci.
Mr Logest
01-02-2004, 19:53
heh...fakt
ale chamstwo boli zwłaszcza jak polacy cie w b robią.
Szwed to wiadomo.. za to ich kochamy so much,
ale mnie polak orżnał w rooku jak byłem na 2 lvl newbie totalnie. Naciagnał mnie na 100gp, a to fortuna dla 2 lvla na rooku.
z resztą..chastwo trzeba zwalczać łukiem :P
Zalezy jakie osoby,moi znajomi sa spox:))) wszyscy z ktorymi sie qumpluje:D sa bez zarzutów:D:DA jesli chodzi o nizsze sfery...i ogulne zachowanie polaków to oceniam 10!nawet na 20!;/:F
Hegemmon
02-02-2004, 09:35
no i znowu... dlaczego ciągle piszecie w stylu "Polacy są źli a Szwedzi jeszcze gorsi" dziwicie się że Was dyskryminują za to że jesteście polakami skoro sami przyklejacie sobie tą karteczke. Narodowość nie ma tu nic do gadania... to że jestem polakem nie przykleja do mnie jakiegoś stereotypu chama itp.
TheNatoorat
02-02-2004, 10:00
Chamstwo w Tibii jest WSZECHOBECNE!!! Oceniam na <fanfary>... a teraz przerwa na reklamę ... 9,9!!!
PS: O co chodzi w tej walce między Szwedami a Polakami?
Bossmanek
05-02-2004, 02:53
Hamsto na tibi ocenil bym na 100000 a zwłaszcza na rooku masakra X(
WiQ z toba sie do konca nie zgodze. Hight lvl nie wszyscy sa chamscy. Ja znam paru ktorzy sa naprawde na luzie :) Najgorzej jest w rooku bo tam ludzie sie nie oja ze ktos ich zabije i wogle bo sie nie da. Idlatego czesto kradna looty bija potwory itp. Chamstwo ocenilbym na 8
A WiQ wcale nie musiał mówić o all hl. Ale zobacz, że oni się z low nie kumplują za bardzo, najczęściej wtedy, kiedy znają kogoś z rl. Oczywiście są wyjątki. A taki hl wie, że jak ci coś zrobi, to nie dość, że mu w rl nie oddasz, to w tibi też nie. Ale oczywiście chamy są też lowlvl, na przykład na rooku, albo PKujący wychodzących z rooka, lub lootthiefy.
Oryginalnie dodany przez WiQ
... nie mówiąc już o high levelach którzy worzą sie jak nie wiem co wyzywają bija kradą i są bezkarni! dla mnie poziom chamstwa to 9.5!
k
Tam pisze wyraznie czarno na bialym. Nie ma napisane ze niektorzy. Ja to odbieram tak ze on mowi o wszytskich hl co niby kradne itp. ale tak naprawde wszyscy tacy niesa
Oryginalnie dodany przez Kali :D
Oryginalnie dodany przez WiQ
... nie mówiąc już o high levelach którzy worzą sie jak nie wiem co wyzywają bija kradą i są bezkarni! dla mnie poziom chamstwa to 9.5!
k
Tam pisze wyraznie czarno na bialym. Nie ma napisane ze niektorzy. Ja to odbieram tak ze on mowi o wszytskich hl co niby kradne itp. ale tak naprawde wszyscy tacy niesa
bez przesady nie mowilem o wszystkich! nawet o nie wiekszosci ale czesc wlasnie tak sie zachowuje!
Ooo tak! Chamstwo w tibii to bardzo dobry temat. Pamiętam te dzień 17 marca. Szedłem sobie potrenować strzelanie z łuku a na wszelki wypadek do plecaka włożyłem Dwarven Shield i Spike Sword. Poszedłem do miasta elfów zwanym Ab'Dendriel. Było wąskie przejście ponieważ krzaki i drzewa były wąsko obstawione. Aż tu nagle wyskakuje mi Elf Arcanist i strzela we mnie z HMM. Nie miałem z nim szans więc podjąłem się ucieczki. I patrze a tu jakiś High-Levelowiec z Premium Account zablokował mi przejście, a jak chciałem go przesunąć to z powrotem mnie blokował. I w końcu dostałem ostatni strzał od Elfa z HMM.
Straciłem wszystko! Zbroje jaką miałem na sobie!! Tylko zostały mi Bezcenne przedmioty w depo!
I w takich przypadkach, tibia nie działa na nudę, tylko na nerwy! Już mi się odechciewa w nią grać! ;(
Wyjscie jest proste... nie graj... oszczedzisz sobie nerwow i tyle.
Chamstwo jest w Tibi. Nie wieksze jednak jak sie gra w Quaqe badz inna gre przez neta. I co z tym chcecie zrobic?? Pikiete pod parlamentem czy pod siedziba CIPSOFTU??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.