zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Potrzeba Grafika < Projekt gry >

Sir-Wojtek
10-02-2005, 16:48
Postanowilem pisac wlasna grę 3D, w której chialbym umieścic postacie, umiejętności, czary itd rodem z Tibi. ( oczywiscie na wlasnych doświadczeniach kalkulatorach itd, chyba ze otrzymam wpsarcie cipu, w co szczerze wątpie :)

NIESTETY....moj wlasny system graficzny ( jesli mozna to tak nazwać ) to prymitywne gówno. Dlatego chialbym umieścic w grze postacie w formacie md2 (quake 2). Dobry Bóg jednak (lól) nie obdarował mnie ani chęcia ani nawet programem do tworzenia grafy w md2 :D

Dlatego zglaszam sie z prośbą do jakiegokolwiek grafika o stworzenie postaci, na początek 1 np. krasnala w formacie md2. Chciałbym rozpocząć wtedy rozbudowaną wymiane i tworzenie gry.

Trochę o mnie i o planowanej gierce:
- programuje w c/c++ i opengl
- nie jestem w cale ani troche dobry :D ale lubie pisać i coś mi wychodzi czasmi :D
- prace nad grą są rozpoczęte i są juz jakieś efekta.
- gra posiada juz odczyt map,texturowanie mapy wodę, swiatła, odczyt moich postaci ( nedznych i nie nadających sie )
- jezeli dostane grafika co stworzy mi postacie ( nie musi byc wiele ) to poducze sie jeszcze wielu spraw. ( nie chce mi sie jak nie mam postaci )