PDA

Pokaż pełną wersje : n00bostwo totalne....

eerion
31-01-2004, 22:35
Śpieszyło mi sie na main. Wziąłęm poszedłem do bears cave i zacząłem atakowac niedźwiedziktórym sie już jakiś tyo zajmował (brakowało mi 100 expa, a kumpela z już 8 levelem czekała więc mam usprawiedliwienie)
Chłopak do ans po polsku wy ku***. To zaczyna się kłótnia. Po chwili pyta się z jakiego miasta jestem
Mówie ze Wrocław (prawda :) )
Pyta sie dokładny adres (wiedziałem zę jest z innego miasta)
no to mu móie adres domu który akurat budują i czekam na jego reakcję. On do mnie
"mój kuzyn mieszka we wrocławiu to przyjedzie i ci połamie ręce, a jeśli nie to mam palka na 46 levelu..."
No to wybuchłem grmkim smiechem.
Cłopak mi kuzynem grozi za to że na rooku mu niedźwiedzia zaatakowałem :P
totalna porazka...
A tak w ogóle- nic by mi nie zrobił chłopak bo mój kumpel jedzie na mistrzostwa Polski w karate :p wiec mam sekjuriti :D
Co sądzicie o takich ludziach?? Piszcie własne podobne sytuacje
Aha. Przypomniała mi się druga akcja- Hacknęli mnie i haker kradł moim charem. Podchodzi do mnie typ na 2X levelu im you die for thief i meni naparza. To ja wbiegam do dp i HELP Pk. Ten rozgłasza wszędzie że jestem thief. Ja mówie ze mnie haknęli. Całe Depo mi uwirzyło tez kumple tego typa który mnie chciał killnąć. I jak sie skończyło? ruszyłem sie z dp to zgarniałem cios. Nie pozwolił mi wyjsć. chwila gadaniny z kumplem na priv i nastąpiła ciekawa sytuacja. Ide z depo (kumpel sie zamaskował :) knight 3X level :)
cios jeden... Ja sę elcze. POdbiega mój knight wali typa a ja krzyk he elp me don't atack me. Wszyscy zrozumieli. Ale typowi się udało uciec (teraz). Skończyło sie na jego kilku deadach po tej sytuacji :). W ogóle sie okazało ze to był PK i pod pretekstem złodziejstwa chcaił mnei killnąć.
PS- killnął tez mojego kumpla.
został pomszczony :)

WiQ
01-02-2004, 00:29
Sorry ale są takie błędy składniowe i stylistyczne ze tego sie poprostu nie da czytac...

Gewof
01-02-2004, 00:36
heheheheeh ten pierwszy przyklad pokazuje nam jakie n00by nas otaczaja, ja mialem wiele grozenia na rooku ze zgine na main i jaks jeszcze nie spelnili obietnic :P

Hegemmon
01-02-2004, 00:59
heh.. takie n00bostwo to normalne... :D
łykasz takie coś na śniadanie i grasz dalej... zero stresu :P
ale mam przykłąd z innej beczki..
kiedyś, jak wkurzylem się ostro na tibię wyniuchałem HBPL pograłem w to troche i przez jakiś czas nawet mi się podobało (mój cha ma tam prawie 100lvl :)) potem zrobiłem sobię jakąś przerwęi po kilku dniach wchodze na stronkę znowu, a tam news o jakiś hackach kont które zostały namierzone a IP hackera zostało zablokowane.
po jakimś czasie podobny news ... potem szperam sobie po komętarzach w newsach i gdzieśwylukałem notkę od admina serwera.. Otórz owy Hacker wysłał do niego maila w którym grozi że jak nie odda mu jego postaci to będzie dym, wie gdzie on mieszka i wpadnie do niego z dresiarzami :P
Admin tylko go wyśmiał :P

Nozuman
01-02-2004, 10:28
Wiesz co jak ja bym takiego zobaczyl to bym chyba sie ze smiechu posikal

a wlasnie czemu mam tylko 8 postow wczoraj mialem 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????? ??????

Magus
01-02-2004, 14:57
Oryginalnie dodany przez Nozuman
Wiesz co jak ja bym takiego zobaczyl to bym chyba sie ze smiechu posikal a wlasnie czemu mam tylko 8 postow wczoraj mialem 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????? ??????

A dlatego ze piszesz posty takie jak ten - nic nie wnosza do tematu. Moderatorzy musza kasowac takie posty by byl pozadek na forum. Dlatego Ci ich ubylo, Kiedy jakis temat, w ktorym byla twoja wypowiedz zostaje usuniety - post z licznika rowniez znika. Pisz z sensem i tak by komus pomoc to i posto nie bedzie trzeba wywalac. :)

Shiva
02-02-2004, 23:24
No to chyba tego samego kolesia spotkalismy,z tym ze on przestaje byc smieszny gdy nawala ludzi po rooku za to ze poluja na "JEGO JELENIE"....tyle mialbym do powiedzenia na temat ciekawych osobników na tibii;)

Ice
03-02-2004, 00:53
No to ja tesh walne historyjke bo mi sie grac nie chce :P:P:P

Wiec na rooku sobie gram i spotykm klientke no to trzeba bylo zagadac (jak to mam w naturze :P:P:P)
Gadam z nią chwile jush a nagle jakis typek do mnie XXX Pall odpieprz sie od mojej dziewczyny bo wpadne ci na chate i zrobie borute no to jak zwykle mam w naturze :P:P spokojnie o niego mowie ze sory nie wiedzialem a on dalej najeżdża na mnie ze mi zaje** postac na main (7 lv mialem) no to ja w jego staty a on 12 lv ma :/:/ No to mu mowie zeby zamknał japie i nie krzyczał na mnie a od dalej swoją gadke ciągnie. No i teraz mam 15 lv 55/45 skille i do niego na priv ze chce duela z nim a on do mnie ktos ty ? Patrze na staty a on kilkalrotnie pk'niety i dalej 12 lv i ja mu sie przedstawiłem i ten txt mnie poprostu rozluźnił "dawaj 1k albo cie zabije" oczywiscie mało sie nie rozłozylem ze smiechu ale tłumacze mu dalej ze ma za mały levelek zeby mi cos zrobil. Po chwili pisze do mnie jakis sorc XXX i mowi cos od rzeczy (podobno high lv) i ja mu opowiedzialem historie jak bylo a on do mnie "a co mnie obchodzi jego dziewczyna" i se poszedl :/ kumpel go poprostu olał hahaha. No dopra kumpel nie pomógł to mnie zaczął gildia straszyc i jakimis high lv :/:/. I na tym sie jak narazie skonczyla historia bo koles sie nie odzywa :/ ale musze sie przejsc do Carlin :/ a chodzi mi o zwykłego duela (nie na smierc i zycie) bo mi szkoda chłopca który za bardzo sie unosi no ale honor i dume mi nadszarpnął wiec sprawiedliswosci musi stac sie zadośc :)):)):))

Morał tej bajki: nie drzyj mordy na kogos kogo nie znasz i nie wiesz do czego jest zdolny :P:P poprostu, uwazaj na słowa :)):))

Jedi
03-02-2004, 15:54
A po co zabijales mu niedzwiedzia? Mnie tez to wk**wia jak ktos na rooku kradnie loot albo zabiera mi ex. Ostatnio jak przechodzilem hiberne to mialem prawie cala liste vipow zajeta przez kolesi do zabicia...

eerion
03-02-2004, 16:25
po co zabijales mu niedzwiedzia? Mnie tez to wk**wia jak ktos na rooku kradnie loot
No i??
ciekawe jakbyś zareagował na moim miejscu. Szuaksz pnicznie expa bo musiz zaraz isc z kompa, a na ciebie dziewczyna czeka. (tibijeska :P )
To walnałem niedźwiedzia, od razu po deathi odsunałem się od caiła nie bacząc na loot. A poza tym ile razy na rooku ktoś ci zabrał loot, albo ty zabrałeś komuś exp??
Na pewno ci sie to zdarzyło
Lecz nieozumiem typa bo wyzywa od razu od kurw (dziewczyne (chyab moja przyszła tibijska małżonka, ale co tam :] )) a mnie gdy stanąłem w jej obronie od debili i szmat. I zę mnei zrookuje.
Czyż tacy luzie nie są poryci??

Monoron
04-02-2004, 15:39
A mnie najbardziej śmieszą taksty w stylu:
"U are dead in Main"
Cześto wypowiadane nawet przez pierwszolevelowców.

Xikosif
04-02-2004, 15:52
Nie wiem co cie smieszy przecierz moze byc sytuacja koles ma 70 lev na mainie whodzi na rooka rzeby se mc zrobic (thiefa np) atu mu jakis ku... kradnie katane. ;(

Ps co znaczy wtf? ?(

DrChomikvader
04-02-2004, 15:53
mnie bardziej smiesza teksty w stylu
"you dead main"
nie dosc ze blednie napisane to na ogol koles jak wchodzi na maina po tygodniu to nie pamieta mnie wogole ;p