Pokaż pełną wersje : Mały update tibia.com
Otóż dzisiaj zostały wprowadzone zmiany w obsłudze panelu gildii. Zamiast "Appoint character" znajdziemy przycisk "Edit Members". Wewnątrz natomiast członkowie są ułożeni rangami, a nie - jak do tej pory - alfabetycznie.
A przyzwyczaiłem się do alfabetycznej listy, bo łatwiej zarządzać gildią. Cóż... trzeba się przestawić :/
Od tej pory nie zobaczycie tez na liscie Game Masterow kto jest na jakim swiecie online. Jest to i plus i minus gdyz ta funkcja byla wykorzystywana przez niektorych do szukania GMow na innych swiatach w celu powiadomienia o lamaniu Tibia Rules, jednak innym sluzyla do sprawdzania czy jakis GM jest na ich swiecie aby mogli sobie bezkarnie lamac zasady.
A moze CipSoft stara sie tylko ukryc fakt ze jest bardzo malo GMow online? ;)
Pozatym jesli jest sie w gildii nie mozna skasowac swojej postaci.
Zapewne zmian jest wiecej, jednak nie wszystkie zostaly podane. Zapraszam do szukania zmian i wypisywania ich tutaj ;)
I pamietajcie... To tibia.pl poinformowala was o tym na dlugo przed napisaniem newsa przez CipSoft :)
Spox, teraz bedzie chyba nawet lepiej, bo to bylo bezsensu np. Adam 8lvl pierwszy a Wujek 120lvl ostatni (patrz: A i patrz: W)
Lamdar II
10-02-2005, 19:31
Mi to wprawdzie nie przeszkadza ;) ostatnio pozbyle sie gildii :D
No no a jednak CipSoft bierze się za tibie. Wcześniej Dużo banów za Acc sharing a teraz ta zmiana
..::QRAS::..
10-02-2005, 20:02
i dobrze ze tak zrobili :)
jesli takie cos zasluguje na osobny news..... to to, ze nie mozna sprawdzic jacy gm sa online tez powinniscie tu umiescic, albo najlepiej polaczyc te dwa newsy.
Tede Maedhros
10-02-2005, 20:50
Jaki beznadziejny news. Wydaje mi sie ze trafil na strone dlatego bo (Tibijscy webmasterzy) nie mieli innych pomysłow.
Zmieniono takze format daty :D
mi to nie robi roznicy. nie jestem liderem (juz niedlugo bede miec pacca 8o ) i nie mam zamiaru zrobic gildi wiec mi jest bez roznicy. niech sie martwia liderzy :D
:) Mi to jest obojętnie poniewasz moj nik w Tibi jest tak i tak alfabetycznie prawie na koncu ale nie wiem co to ma do rzeczy chcecie wywyzszyc tych lepszych czy jak ;) A na razie nie mam gildi bo sie rozpadla wiec mi to obojetnie
__________SEE YOU IN TIBIA__________ 8o
:) Mi to jest obojętnie poniewasz moj nik w Tibi jest tak i tak alfabetycznie prawie na koncu ale nie wiem co to ma do rzeczy chcecie wywyzszyc tych lepszych czy jak ;) A na razie nie mam gildi bo sie rozpadla wiec mi to obojetnie
__________SEE YOU IN TIBIA__________ 8oI no like noob and lol
chyba niektozy o tym nie wiedza....... ale nie jest wymagane ani bycie liderem, ani posiadanie pacc aby moc zmieniac rangi. poprostu trzeba byc w gildi.
@to ze ty wiesz to akurat sie domyslilem, ale ludzie piszacy tu chyba nie wiedza, przynajmniej tak wynika z ich postow ;]
Cóż... może nie jest to news o takim znaczeniu jak update lub nowe serwery, jednak pomyślałem, że dobrze jest być na bieżąco, żeby ludzie wiedzieli, że coś tam w ogóle się dzieje ;)
@Scream: tak, wiem, że nie trzeba być liderem. Nazwa trochę zwodzi...
Mały N00bek
10-02-2005, 22:12
Zmiana o nijakim wpływie na samą grę. News nie warty świeczki :). Widze że robicie dobry użytek ze swoich koneksji kosztem OTServa :D
PS. Nie zaglądałem tu długi czas, a zarejestrowałem sie przed chwila tylko po to zeby zadac jedno pytanie - CO SIĘ STAŁO Z CENAMI W SKLEPACH???
Zmiana o nijakim wpływie na samą grę. News nie warty świeczki :). Widze że robicie dobry użytek ze swoich koneksji kosztem OTServa :D
PS. Nie zaglądałem tu długi czas, a zarejestrowałem sie przed chwila tylko po to zeby zadac jedno pytanie - CO SIĘ STAŁO Z CENAMI W SKLEPACH???
Mogłeś zadać ot pytanie w faq, ale cóż :d. Zostały usunięte ze strony, poniważ niektóre ceny sie pozmieniały(nie wiem co napiasać), a pozatym niektóre rzeczy po wykonaniu qestu są tańsze i wogóle nie wiem czemu go nie ma ;DD.
@Topic
Fajnie, to na pewno bardzo znacząco poprawi jkaość gry w Tibię. A tak serio to Raynold ten news był pisany ze względu, że w końcu coś musicie pisać na tej stronce? ;)Takie dziwaczne poczucie obowiązku ;P.
Hehe... cóż... powiedzmy, że założenie tego tematu może nie do końca było przemyślane ;)
Modki plx, zamknijcie ;P
Albo... niech umrze śmiercią naturalną... gorzka pigułka :/
[QUOTE=Raynold]Cóż... może nie jest to news o takim znaczeniu jak update lub nowe serwery, jednak pomyślałem, że dobrze jest być na bieżąco, żeby ludzie wiedzieli, że coś tam w ogóle się dzieje ;)
I ma Raynold racje nawet najmniejsze zmiany powinno sie oglaszac, sądze że bedze mniej wygodny ten system lecz nie narzekam mimo ze jestem vice-liderem :)
Dr. Omader
10-02-2005, 23:41
Newsy nie sa tylko od wstawiania przetlumaczonych tekstow z tibia.com
Maja tez informowac o rzeczach ktorych CipSoft nie podaje oficjalnie na tibia.com
Raynold nawet nie mysl o zamykaniu newsa :P
Jest dobry, tibijczycy powinni wiedziec nawet o tak malych zmianach :)
<edit>No prosze CS jak zwykle spozniony napisal newsa na tibia.com
Dorzuce do newsa potrzebne info ;)
(Ray nie obraz sie ze ci sie w newsa wcialem z moim editem ;) )
Jak zwykle tibia.pl poinformowala was pierwsza o tym! :)
No to podniosłeś mnie na duchu :)
Uwielbiam ten kawałek: "tibia.pl poinformowała was o tym pierwsza" <- rox ^^
Witam.
News potrzebny, jak komuś niepotzrebny nie musi sie nim interesować.
"tibia.pl Pierwsza" :D
Shardzik
11-02-2005, 08:58
Co tu dużo gadać... Przyzwyczaimy się
Miril Sillent Assasin
11-02-2005, 09:00
zapowiada sie niezle :P
kurka widze ze tibia.pl ma takie zrodla w pozyskiwaniu newsow ze ho ho
no i bardzo dobrze że Tibia.pl napisała to jako pierwsza :]
Teraz Tibia.pl wymiata ^^ :D
Elder Archer
11-02-2005, 10:04
Nom,stronka robi duże postępy ale zmiany nie przeszkadzają mi zabardzo.
Elder Archer>Danubia>lvl13>skille 52/37> :lucznik:
"Polazłem po picie. Gulp!" <-- takie małe nie znaczące, ale pomaga ;).
Teraz new jest jak należy ;P...
Hey, hey! Jest coś nie tak ;). W pierwszej części(czyt. części Raynolda) news jest pisany z polskimi znakami, ale w części Dromadera już nie :). Takie małe niz znaczące, ale pomoga w estetyce ;p..
@Topic
To, że Gmów nie widać to ukartowane oszustwo, CipSoft zmiast się przyznać, że Gmy ich nie lubią i nie chcą sie logować to zatajają ://...
Btw. " pamietajcie... To tibia.pl poinformowala was o tym" Aaaah... ;p
" Zapraszam do szukania zmian i wypisywania ich tutaj" <-- Te małe, ale jakże pomocne zmiany początkują jakiś mały remoncik Tibia.com? Może i tak.
Zamkniety w domku
11-02-2005, 14:03
Hmm a jednak da sie zobaczyc ktory gm jest online :P Wystarczy klinkac view i przejrzec liste postaci 8o 18.
18. GM Liberaqueen Libera Gamemaster, online :P
co to za roznica w jakiej kolejnosci jest sie w guild
"tibia.pl jak zwykle pierwsza" -----(moj kumpel napisal by GZ ) Gz :P:P:P:P
Od razu widac ze ten news to lipa po prostu chca zeby sprawa z ostatnim zwolnieniem gma przycichla
Ostatni zauwarzylem wchodząc na moje informacje zobaczylem dluga liste zabitych przezemnie PK-erów :) Nie wiem co to wlasciwie oznacza czy to jest nowy update czy cos innego.
Husute 22lvl 30mlvl :mag:
Protektet by Mati de Palladyn 55lvl 16mlvl :lucznik:
Dr. Omader
11-02-2005, 22:35
Ostatni zauwarzylem wchodząc na moje informacje zobaczylem dluga liste zabitych przezemnie PK-erów :) Nie wiem co to wlasciwie oznacza czy to jest nowy update czy cos innego.
To juz bylo jakis czas temu dodane. Jak jestes zalogowany to gdy wejdziesz na swoja postac widzisz liste zabitych przez ciebie graczy.
ps. Wejdz w panel kontorlny uzytkownika i tam masz "edytuj podpis" nie bedziesz musial tego co na dole napisales pisac przy kazdym poscie...
Zielevitz
12-02-2005, 07:34
hmm.. ja zrobiłem to co napisałeś Drom i nie widze takiej listy, jak ją wywołać ;]
Musisz kogoś zabić;]
Jak kogoś zabijesz i się zalogujesz na stronie, a potem znajdziesz swoją postać [w community, nie w my account] to pisać będzie wszystko, także to, czy dozwolone zabójstwo czy nie.
Zielevitz
12-02-2005, 11:12
dzięki
:) znalazłem ;]
sporo tego jest xD
dzięki
:) znalazłem ;]
sporo tego jest xD
Daj passy, też chętnie popatrzę.
Zielevitz
12-02-2005, 15:22
Daj passy, też chętnie popatrzę.
taaa evul hacker z ciebie :)
Rafik121
12-02-2005, 18:21
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tymi gildiami ????? :p
Nikodyna
12-02-2005, 20:34
Ta zmiana pewnie bedzie miala wielu zwolennikow jak i przeciwnikow ;))
Ogolnie mi to bez roznicy, bo gildii wlasnej nie robilam i nie mam zamiaru ;)
eee .... tam to tylko maly update :P .... Tibia bez hack'ów :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.