Pokaż pełną wersje : Wojna miast
Kto chcialby pomoc w przygotowaniu wojny miedzy miastami na Danubii niech pisze na forum w temacie
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=new_post&threadid=667704
Vanhelsen
10-02-2005, 21:34
Jak dobrze przeczytałem chcesz "wywołac" wojnę między miastami dla x < 15lev ??
Jak tak to odrazu mówie, że to debilizm i tyle...
Zgadzam sie z poprzednikiem.........
Zindahjira
10-02-2005, 23:21
@up
true :)
Taki z Ciebie twardziel, że już Ci nudzi się normalne granie i pragniesz wciągać innych do (moim zdaniem) bezsensownej wojny? No comments......
Deaf Scream
11-02-2005, 07:47
A ja powiem ze pomysl jest dobry :P. po prostu h lv majacy 2 chary np uh meakerzy czy cos.. ida na taka walke..dla zabawy. nie marnuja main chara tylko jakis 2 nic nie znaczay. Walka trwa i jest milo. ja am palkiem na 15 lv niestty padlem na dragu prz poh..ale krola thais zabili za gsami...low lv..krol byl 20 lv..
A no i oczywiscie to dzialo sie na Hiernie, ale bylo milo- przynajmniej jakas odskocznia od codzienneg, monotonnego czaami zycia w tibi
omg co za lole ... poszukajcie starego tematu, kiedyś była już taka wojna organizowana, moim zdaniem spoko zabawa. Bo coś mi się zdaje, że oceniliście nie wiedząc o co dokładnie chodzi.
lolz pewnie jakis hl akurat bedzie tracil lvlka i ml na swoim runemakerze bo wojna jest i ja u sie nudzi to sobien wjedzie na ta sowja postac main i zrobi sobie zadymke sam lolzzzzzz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.