Pokaż pełną wersje : Pomoc w zakupie PACC-a
zeus1985
10-02-2005, 21:22
Chodzi mi o następujące linijki:
Credit Card Number *
Security Code *
Expiry Date (MM/YY) *
I teraz jeśli jest ktoś kto kupował PACCa przez karte kredytową, niech mi powie co i jak, bo nie chce popełnić błędu :(
Vanhelsen
10-02-2005, 21:24
1) Nr karty
2) kod ochronny, tam masz link "help", kliknij i pojawi ci się gif z "instrukcją"
3) Data ważności karty
ja podam najprostszy sposob wedlug mnie ktory zapodalem w innym temacie ...
Zamawiacie pacca formą płatnośći przez poczte.
Dostajecie adres na mailu ktory podaliscie.
Jak dla jeszcze bardziej niekumatych to jest adres:
Publisher:
CipSoft GmbH
Bismarckplatz 8
93047 Regensburg
Germany
Customer information:
I tu tutaj sa informacje o tobie
Dostaniemy na mailu terz reference numer (BARDZO WAŻNE!!!!!)
Idziemy na poczte bierzemy ze sobą 20 euro (odrazu mowie ze w 1 banknocie)
Bierzemy kartke a4 piszemy na niej "Reference number : xxxxxxxx <-twoj numer" i wkladamy tam 20 euro i skladamy jak najlepiej zeby nie przeswitywala kasa przez koperte , podchodzimy do okienka bierzemy kartke z priorytetem i wpisujemy tam swoje dane i dane gdzie wysylamy dajemy koperte na ktorej jest twoj adres i adres firmy dla facia/kobitki w okienku i prosimy zeby wyslal poleconym wsumie bedzie do nas kosztowalo 7-8 zł za wyslanie.
I za 4 max 5 dni cieszymy sie paccem
A i jeszcze cos jak po tych 4 dniach nie bedzie dzialac wam serwer login to znaczy ze zakladają wam pacca
@up
niemusi byc jeden banknot, moze byc kilka
pozatym chyba na adres share-it! sie wysyla, a nie do cip softu bezposrednio.
Vanhelsen
11-02-2005, 16:08
Wysyła sie na specjalny adres CS, podany będzie on przy wypełnianiu internetowego formularza.
i tam podaje adres share-it! a nie cip softu
Vanhelsen
11-02-2005, 16:15
To zwracam honor :) lecz błądzić, jest żeczą ludzką.
Draxolini
11-02-2005, 16:35
Niemoge miec pacca ..... za dozo kasy kurna czemu w taka gre rpg tyle cipowie sobie licza?? ja bym ich powiesil za jaja za takie cos ;/ urwal leb i nasrał do szyji kazdemu ;/ jezu co tak duzo za pacca co?? co z tego mam ??
@up
niechcesz nie kupuj i koniec... a nie bluzgasz cip soft za takie ceny....
Draxolini
11-02-2005, 17:03
jasne ciekawe zapytaj kazdego czy ma tyle hajsu ja chce kupic , ale musze miec zgode a jej niemam i te ceny ;/ sa do bani tyle ci powiem
chrzanu5
11-02-2005, 17:22
mam pytanie czy zeby wyslaca pacca poczta trzeba miec pozwolenie rodzica??
Vanhelsen
11-02-2005, 17:25
jasne ciekawe zapytaj kazdego czy ma tyle hajsu ja chce kupic , ale musze miec zgode a jej niemam i te ceny ;/ sa do bani tyle ci powiemZwrucił byś uwagę, że żyjemy w Polsce, i dlatego mamy takie ceny, poprotu tamci więcej zarabiają i tyle, a koszt pacca dla takiego niemca to nie jest wcale durzo, 15 euro na 3 miechy to tak jak u nas 15zł...
Draxolini
12-02-2005, 13:52
widzisz jakby pacc za 15 zlotych uhuhu to wszyscy by go mieli mogli by obnizyc ceny niech pomysla ze w innych krajach sa kryzyse z kasa co nie??
znaczy sie sa wzloty i upadki ;/
Krzesław
12-02-2005, 14:14
Czy spotkaliście się z przypadkami kradzierzy numerów karty płatniczej?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.