Pokaż pełną wersje : Sorc Level 20 mg /21
Hej mam pytanie , czy to zle ze mam magic level tylko o 1 wyzszy od zwyklego levela??
jest to wynikiem mmojego nieustannego expienia dlatego de rowno moja postac ma dopiero tydzien , ale ludki mowia ze to zle ????
p.s na czym moglbym expic ( mam uhy , hmm ,sd,gfb,itp itd)
to bardzo zle lepiej to szybko napraw bo ci konto skasuja
@up
:D
@Topic
To zależy od ciebie-ja ktobie się tak dobrze gra to znaczy, że nie jest źle...
Co do expa-zajżyj do działu "Poradniki"
Willy The Dark Druid
11-02-2005, 12:25
heh ja mam druidka z 21mlvl i nic sie niestało
Hmmm.. Wg. mnie nie jest super z twoim magic level'em ale nie jest znowuż aż tak tragicznie :-). Ja swoim sorcem mam 20 level i 33 mlevel. Wynika to z tego że ja poświecam wiecej czasu na trenowanie Magic Level'a a nie zwykłego Levela'a . Potrenuj trochę magic level i bedzie git :-)
P.S Na jakim serwerze grasz??
nie, to nie zle. to bardzo dobrze, bo oznacza ze szybko expisz, wiekszosc osob, ktora grala by tyle samo co ty, miala by owiele mniej kasy w dp oraz lv mniejszy gdzies o 5.
spalaj mane siedzac na rotach/trolach/dwarfach/minosach/orkach/waspach i tego tpu gownach rob runki. a tak przy 25 magic i jak najwyzszym zwyklym idz na ghule z hmm szybki exp i dobry loot;]
Arathorn
11-02-2005, 13:59
ja mam sorca 20lvl i 20mlvl dlatego, że praktycznie cały czas expie, a many afk prawie wogule nie spalam...
Na moje to masz słaby mlvl :( ja moim sorcem mam na 23 lvl 36mlvl i uważam że to średnio :)
piotrek1000
11-02-2005, 14:54
Zawsze lepiej zebys expil i nabijal lvl niz siedzial gdzies przed depo i nabijal mlvl exp jest zawsze lepszy ;). Mlvl przyda ci sie potem teraz sie nim nie przejmoj.
dzieki za odpowiedz wszsytkim
a mane spalam nonsop bez przerwy odkad jestem na main
p.s od poczatku expie tesz z runek w ghule na ghost landzie xD
p.ss jusz 21 level 22 mglvl :D
p.sss xD
p.ssss gram na forterze (ktos pytal wczesniej)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.