zaloguj się

Pokaż pełną wersje : pytanie o necro/vamp

Scream
11-02-2005, 16:38
czy sorc ~35lv ~35mlv podola
necro solo
necro z summonami ( i z jakimi najlepiej )
necro z blokerem
vamp solo
vamp z summonami ( i z jakimi najlepiej )
vamp z blokerem

czy loot zwroci mi za runy, gdzie mozna je huntowac i ile jest exp/h na w danym miejscu.

Watto
11-02-2005, 17:59
Necro

W ruinach na darashii na lewo od miasta na spawnie po prawej stronie.

Z 1 dsem.

Niewiele wiecej bedziesz mu zadawal niz on sie leczyl, wiec strasznie bedzie ci hmm'y zabierac.

Na vampirach juz lepiej.

W ankrahmun na tombie na prawo-dol od miasta na 2 pietrze.

Jest resp 3 crypt shamblerow, 2 ghouli i vamp.

Nic tylko gfb a resp bardzo szybki.

Golden'Fanatyk
11-02-2005, 18:05
Jeśli chodzi o Necro to moim zdaniem najlepiej 2 sorcow czy tam druidow z dsem (ktory bloczy) - od czasu do czasu idzie Ci uh na zsummowanego dsa ...
aha i zeby ten drugi sorc czy tam druid mial troche wiecej doswiadczenia / lepszy level, mlvl wtedy nawet fajny hunt bedziecie mieli a moze i jakis loot ... kto wie ;) dodam ze teeraz bohy wypadaja b.rzadko :confused:
wes ze soba jakies 6-7bp hmm bp gfb i z 10 sd dla pewnosci ... jesli twoj kolega wezmie tyle samo to poexpicie 2-3h a i expa DUUUzo zgarnecie :)
PS. Necro na Daramie w zachodniej czesci miasta (pod necro jest vamp hell)
szybki resp tych Necrosow :)

Scream
11-02-2005, 18:40
ale ile exp/h ? bo jak mniej niz 15k/h to chyba na rootach wole expic

Golden'Fanatyk
11-02-2005, 19:09
25k minimum .... nie pamietam juz dokladnie ile bo bylem tam z 2 miechy temu ale wydaje mi sie ze 30k spoko

Scream
11-02-2005, 21:15
co lepiej bic ( zarowno pod wzgledem exp jak i lootu ) vampy czy necro? co lepsze? szegolnie mnie obchodzi ile exp/h zrobie na nich. Czy huntowanie na inne pacc stwory sie oplaca, jak np. bonebeast, lich, crypt shambler itp ( tak do 900exp)? przypominam ze caly czas mowa o sorcu.

Magical Trevor
12-02-2005, 08:23
vamp :confused:

Vermyn
12-02-2005, 11:51
necro solo
necro z blokerem
vamp solo
vamp z blokerem

Necro solo - Nie
Necro z summonem - Tak (1 DS)
Necro z blockerem - Tak (To chyba oczywiste)
Vamp solo - Tak
Vamp z summonem - Tak
Vamp z blockerem - Tak (To chyba oczywiste)

Scream
12-02-2005, 12:05
zeby niezakladac nowego tematu spytam tutaj - mniejwiecej na ile necro wypadaja boh? poprzednie pytania sa dalej aktualne ( szczegolnie exp/h >.< )

Golden'Fanatyk
13-02-2005, 16:49
zeby niezakladac nowego tematu spytam tutaj - mniejwiecej na ile necro wypadaja boh?
To zależy od twojego szczęścia .... ktoś przed Tobą mógł tam huntować 3h i mu nie wypadły a ty przyjdziesz ubijesz 1 necro i dostaniesz bohy :P ja na ostatnim huncie ubijając 200+/- Necro zebrałem Skull Staff , ta zlota rozdzke :P mystic turbana i guardian shield z dsow :P cos mi sie wydaje ze po updacie bohy wypadaja rzadziej niz przed .....a jesli chodzi o te expo to nie chce Cie wprowadzac w blad niech wypowie sie ktos kto tam czesto huntuje :)

ciemne dropsy
14-02-2005, 15:13
No wlasnie, a z jakim summonem na vampa? moze jakis ds albo inny cut?

Golden'Fanatyk
15-02-2005, 04:08
na vampa to ja bym z blokerem poszedl ;]

Bastek
15-02-2005, 17:54
Scream :

Walisz 2 leadry na edron double i sie ciesszyz z expa na dragach ^^

Necro - z expem rozznie, zalezy w jakiej porze grasz :P
Exp leci szybko, dość szybko ale.. :)
Bohy wypadaja róznie :P
GooD LucK

@co do vampow : 1 ds :)
Tylko ze musisz robic tak zeby owy wamp nie walil ciebie tylko dsa ;P wyzsza szkola jazdy plx ^^

ciemne dropsy
16-02-2005, 10:11
Co do prowadzania summonow to mam duza wprawe :P ile to sie czlowiek nameczyl z dsami na dragach...

Scream - sry ze tak ci bazgram po temacie ale tez pojutrze ide na encro i chcialbym sie dowiedziec:D

Jak mocno necro bije z lapy? Tak jak drag? czy moze tak jak vamp? a moze jeszcze mocniej? (jezeli chodzi o vampa to mam na mysli jego atak z life drain)

Golden'Fanatyk
17-02-2005, 17:42
mmm Necro biją z łapy jakies 20-50 ? więcej nie zauważyłem .. choć rzadko przebijają, ale za to z tego zielonego g***a mocno biją ;) jak sie wpakujesz na 3x resp bez summona to Ciezko Ci bedzie ;p

macio mag
17-02-2005, 21:55
Vampy niedasz rady :P. Znaczy zależy gdzie bo jak vamp hell to gwarantowany ded. Jeśli chcesz sumony na vampy to najlepiej fd albo fe bo ladnie z gfb wala a w przypadku fe to explo jest calkiem mocne 150+ czasami :] . Wiesz w vamp hell tego masowo wychodzi. Nekro z twoim lvl sa nieopłacalne. Bendzie ci iść tyle hmm że hohoho ;) . Najlepiej wez ze sobą jakiegoś kolege z podobnym lvl moze wyższym :P. Z expem to róznie zależy od szybkości ale wiem że nie jest taki nadrzwyczajny na nekro z wlasnego doswiadczenia. Vamp hell to co innego exp jest miodzio i runki tez szybko schodza. Gorzej jest na vamp tylko z loot :( Vamp shield jest holernie żadki :P. Bohy są tez żadko. Możesz raz po 15bp hmm nie mieć nic a raz po 3bp np jush bohy. Tobie to ja polecam guardy :P albo dragi z sumonami B)

ciemne dropsy
18-02-2005, 09:07
To znaczy ze jezeli necro tak slabo bije z lapy to w sumie dobrym pomyslem moze byc ds + fd, ds bije go normalnie a fd grzeje go milym ogniem z dystansu :) mysalelm ze hity z lapy od necro to 100+... :D

Bongozzpl
21-02-2005, 18:12
35 mlvl zapomnij o necro jezeli chodzi o solo bo sie ci za hmm nie zwroci , chyba ze z sd chcesz mieszac :D, z necro dosc czesto bohy wypadaja, z vampa vampire shield niezbyt czesto, a tak to z necro wyciagasz na 1 h z 40k~ lub wiecej zalezy czy bijesz tylko necro czy tez oczyszczasz ds etc,na na 35lvl to na dragi na edron lec bo w innym motywie cie nie widze :P

Golden'Fanatyk
22-02-2005, 13:51
Jeśli chodzi o te solo na 35 levelu to faktycznie byś musiał nieźle SD kupić żeby takie necro ubić ...... niezle sie leczy - kompletna strata run jak dla Ciebie - w moim przypadku sytuacja wyglada calkiem inaczej jestem palek na 42lvl (78 dist) chodze z 105 sorcem (63mlvl) wiec wiesz nam sie fajnie expi a i wieksza szansa na loot ;P poszukaj jakiegos kumpla ktory pojdzie z Toba i jazda ;)

Golden'Tini
22-02-2005, 14:02
35 mlvl zapomnij o necro jezeli chodzi o solo bo sie ci za hmm nie zwroci , chyba ze z sd chcesz mieszac :D, z necro dosc czesto bohy wypadaja, z vampa vampire shield niezbyt czesto, a tak to z necro wyciagasz na 1 h z 40k~ lub wiecej zalezy czy bijesz tylko necro czy tez oczyszczasz ds etc,na na 35lvl to na dragi na edron lec bo w innym motywie cie nie widze :PBohy z necro po update wypadja bardzo zadko wiec polecam vampy mniej hp i sie nie lecza :o

khazad
23-02-2005, 10:34
mmm Necro biją z łapy jakies 20-50 ? więcej nie zauważyłem .. choć rzadko przebijają, ale za to z tego zielonego g***a mocno biją ;) jak sie wpakujesz na 3x resp bez summona to Ciezko Ci bedzie ;p

sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd. lootujesz rzeczy z cial... tylko trzeba szybko klikac... i najlepiej zwiazac sobie nogawki

ciemne dropsy
23-02-2005, 16:01
Necro z summonami w sumie jest fajne dopoki sie nie przerzuci, bylem z dsem + fd i hmmow malo schdozilo w sumie ds + fde bily mocno. Potwem niestety necro ubil mi fd :( Ale i tak robilem tak ze ds atakowal + heszczemoje hmmy, na bp uh zabilem jakies 30-40 necro, ale gdyby fd przezyl wynik bylby o wiele lepszy. W sumie fajnie bo po 3 bp hmmow zobaczylem bohy w necro ^^

Edit: Jestem sorc 35 lvl 38 mlvl

Golden'Fanatyk
23-02-2005, 20:57
Necro z summonami w sumie jest fajne dopoki sie nie przerzuci, bylem z dsem + fd i hmmow malo schdozilo w sumie ds + fde bily mocno. Potwem niestety necro ubil mi fd :( Ale i tak robilem tak ze ds atakowal + heszczemoje hmmy, na bp uh zabilem jakies 30-40 necro, ale gdyby fd przezyl wynik bylby o wiele lepszy. W sumie fajnie bo po 3 bp hmmow zobaczylem bohy w necro ^^

Edit: Jestem sorc 35 lvl 38 mlvl
nie no kolo masz "farta" i to WIELKIEGO chyba ze ktos przed Toba byl expil 5h i mu nie wylecialy bohy a ty przyszles i wzioles bohy :P a jak Ci expo lecialo?

Watto
24-02-2005, 13:46
Jutro ide necro 7 bp hmm sorc 32 z 41 mlvl.

ide z 82 royalem z 88 dista.

Powiem ile szlo expa na godzine i jaki loot

ciemne dropsy
24-02-2005, 13:50
Exp to tak sobie z racji tego ze summony tez bily i zzeraly expa, ale bylem z godzine mzoe troszeczke dlzuej i polecialo 17k expa

Buwoduxo
17-03-2005, 17:45
necro solo
necro z blokerem
vamp solo
vamp z blokerem

czy loot zwroci mi za runy, gdzie mozna je huntowac i ile jest exp/h na w danym miejscu. Moim zdaniem na necro sie oplaca ale coz jak na vampy pol na pol troche sie zwruci (zycze vapirie shielda)bo exp duzy wiec idz jak ci dadrza poropozycje jak cos necro 2 archery+blok ale nie muszisz miec bloka mozesz miec kolege druta i niech postawi minotaura archera x2:)