Pokaż pełną wersje : W jakim mieście jest największa Polonia ...
Mam takie pytanie - W jakim mieście jest największa Polonia. Gdy wybieramy miasto do którego chcemy się dostać np. Thais, to w jakim jest największa Polonia, słyszałem, że w ab, ale czy to prawda ?
Najwieksze skupisko polakow to Ab'Dendriel i Venore.
Z tym ze by sie z rooka dostac bezposrednio do Ab to trzeba miec PACC (majac FACC trzeba sie przejsc z Carlin).
Dobra dziękuje Ci, w takim razie, albo do Thais się wybieram, albo do Venore. Wrazie czego to się paru kumplów weźmie ze sobą, albo naodwrót :]
Moim zdaniem to zalezy tesh od servera na jakim grasz.
Norticus
01-02-2004, 21:49
Na Novej zdecydowanie najwiecej polakow jest w carlin. tak mysle bylem w venore i ab ale tam bylo ich malo. moze w thais jest tez duzo nie wiem
A poza tym na stronie startowej jest sonda a poniżej odnośniki do starych sond. Jedna była tam: "W jakim mieście mieszkasz", to mniej więcej możę oddawać jak się rozkłada Polonia w Tibii ;)
Waglikus
01-02-2004, 23:03
Na serwie Danubi najwiecej polakow jest w AB poniewaz przed depo nie da sie spotkac polaka jednego 1 musialem nawet zrookowac bo sie zaczynal:D a tak pozatym jest spokojnie i jest duzo polakow nawet z HIGHLVL
Glupie pytanie. Kazdy wie ze najwiecej Polakow jest w ab.. Ale mnie to miastu juz denerwuje - wszystko w nim takie urocze i zielone - ochyda
Oryginalnie dodany przez Waglikus
Na serwie Danubi najwiecej polakow jest w AB poniewaz przed depo nie da sie spotkac polaka jednego 1 musialem nawet zrookowac bo sie zaczynal:D a tak pozatym jest spokojnie i jest duzo polakow nawet z HIGHLVL
Proponuje zacząc stosować przecinki - Twego bełkotu nie da sie zrozmiec.
@jedi
Polecam monochromatyczny monitor ;).
Olga Sorc
02-02-2004, 11:18
Na novej Ab'Dendriel Normalnie wszyscy tam są 9no moze oprucz paru) Ale Wersol,Miller itp.oraz mnóstwo low i hight lv tam siedzi ...Stolica polaków na Novej
Hej!
Moim zdaniem najwięcej Polaków jest w Ab(przynajmniej tak jest na Lunarze). Bardzo przyjemna atmosferka. Zdarzają się pkstwa, jak w kązdym mieście, ale rzadko. Co do zdania JEDI to każdy ma prawo do własnego zdania o tym mieście. Moim zdaniem Ab jest uroczym i niepowtarzalnym miastem. Ma fajne rozmieszczenie i ogólnie jest tam bardzo ładnie i przytulnie. Inne miasta sa wg mnie także ciekawe, ale jedno podobne do drugiego... (nie liczę oczywiście Kaz, bo to miasto podziemne i ma atmosferę, ale tam w ogole mieszka mało ludu,Polaków raczej też). Trochę się rozpisałam, ale moim zdaniem najlepiej jest w Ab.(Polaków od groma) 8)
Powodzenia!(gdziekolwiek będziesz to zawsze jacyś Polacy będą, w końcu ta gra to 70%Polacy) ;)
Na Amera najwiecej Polakow jest w Ab i Venore.Ja mieszkam w Ab i prawie codziennie widze jakis nowych Polakow na 8lvl.Spox:D:D:D
Night Moon
04-02-2004, 13:43
Na dan00bi najwięcej polaków jest chyba w ab, carlin i venore - w thais chyba niewielu :rolleyes:
Ab'dendriel ----> Danubia
80% ->>>> polacy
10% ->>>> niemcy
10% ->>>> hiszpanie
o szwedach nie wspominam :P
:P moim zdaniem najfajniejsze miasto na mainlandzie :P
nightkin
04-02-2004, 17:00
Oryginalnie dodany przez Rasty
80% ->>>> polacy
wejdz kiedys okolo 1-2 w nocy, zobaczysz sami brazylijczycy
Z tym ze by sie z rooka dostac bezposrednio do Ab to trzeba miec PACC (majac FACC trzeba sie przejsc z Carlin).
To znaczy, że jeżeli przy wyroczni wybiore Carlin to potem będe mógł kiedy chce zamieszkać w innym mieście na stałe np w Ab? I tak samo jeżeli wybiore Thais to będe mógł się przenieść na stałe do Edronu itd?
Ja gram na eterni-Ab i tam jest tylu polaków :P że sie zastanawiam czasami czy jest tam jakis obcokrajowiec :D
a tak wogole to:Too many players online.
Only players with premium accounts arestill allowed to enter. X( X( X(
To znaczy, że jeżeli przy wyroczni wybiore Carlin to potem będe mógł kiedy chce zamieszkać w innym mieście na stałe np w Ab?
Tak. Potrzeba Ci do tego maczety, przejścia przez labirynt i potem niebieskie światło. :) Możesz sobie w ten sposób zamieszkać w dowolnym mieście dostepnym bez pacca.
ja najwięcej wiedzlem w ab polakow i raz niespotkalem zadnego cudzozimca gdzies tak o godzinie 13 w dni robocze! chodziaz podruzuje po calej tibi! Big GGrin
Najwięcej polaków jest na Eterni w ab wiem bo około 5 chciało mie zabić. :D
Bobercjusz
09-02-2004, 17:15
Zdecydowane najwiecej polakow jest na rooku i wszyscy rowno kradna jak to na rooku.
Night Moon
Ban (Boski)
jak to jest z tymi banami?? kazdy sie podpisuje jak dal upomnienie???
Edit:
O hehe widze ze mam juz po2jnego asa fora :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.