Pokaż pełną wersje : Wierza na 'górce'
18:15 You see a sign.You read: Tower of Whitewatchunder legislation of thecarlin protectorate
co to jest?? jak byłem tu przed upda to tego nie było i mi na nowo odkryło mapkę :/
http://img51.exs.cx/img51/8235/nowawierza5sc.th.png (http://img51.exs.cx/my.php?loc=img51&image=nowawierza5sc.png)
edit: wiem ze nie gram w tibie ale... chciałem rozprostować kości :P
Ps. do czego to służy?
Willy The Dark Druid
11-02-2005, 18:34
a mogł byś zamieścić ten punkt na mapie albo chociaz napisać koło czego jest ta wieza
Mateunio
11-02-2005, 18:34
NIe wiem czy to nie fake ale jeżeli to naprawdę istnieje to powiedz gdzie ???? Jupi jestem pierewszy 8o :D
Taa, to nie jest fake, niedawno widzialem film jak przyszla ekipa pod ta wieze i tu pelno orcow bylo (tam gdzie ty stoisz bodajze 3 warlordy).
Asazello II
11-02-2005, 18:43
na niektórych servah jest tam pełno orców a na niektórych nie ma nic , proste
jest tam random spawn orkow. uzyjcie przycisku szukaj, a znajdziecie dokladniejsze info.
Wkolo tej wierzy czasem sie masa orkow pojawia ^^
lol lol
tam nima zadnych orcow ;]
to jest tam przy cycach i goblinach blisko ab ja tam ostanio z qmplem trenilem taka wierzyczka a nad tym napisem przy wejsciu sie nie zastanawialem
zwykle jest pusta a nie jakies warlordy :><lol>
i nie wiem czy ta wierza byla przed update :P poznalem ja dopira kilka dni temu
LOL ... tam jest tak ....przynajmnije na titani.. na parterze jest jeden orc leader.. i 2 zerki. na 1 pietrze sa bodajze.. 2 leadery. i na trzecim :/ 3 warlordy i 3 leadery ;( :evul: :evul: tam wpadlem moim 40 knightem.... na full defie..:/ i mi zabraly ok 250 hp:/ nawet nie zdarzylem ich zobaczyc:D ale przezylem:P
CYA IN TIBIA 8o
Matko... to jest na Goblin Hill i tam sie respi kupa orcow [wszystkie] ale tam jest taki resp jak Yeti na foldzie czy niebywale rzadki :]
Ostra-paladynka
11-02-2005, 19:24
mozliwe ze Scream ma racje bo na filmie widzialam wlasnie ten resp na samej gorze tej wierzy 3 warlordy a naokolo mnostwo roznych innych orcow.
Nastepnego dnia poszlam sprawdzic ta wierze ale nic nie bylo. Moze tam taki spawn jak yeti
lady arkadia
11-02-2005, 20:21
LOLZ, ale wy wygadujecie bzdury, jezeli wiecie co to som najazdy to tam jest to samo. Najazdy nie muszom byc na miasta, mogom sie zdazac gdziekolwiek. To zalezy od cipow jak ustalom i GMow. I nie mowcie ze to zalezy od servera.
Sorcerer The Pucek
11-02-2005, 20:34
Tam nic nie ma tam sa same gobliny jeden DS 9 byl kiedys - nei wiem jak teraz ) btw moze orcki tam sie pojawiaja na test servach i plagach ale normalnei tam nic nie ma pusty a wieza jest dla picu dla ozdoby etc!
scisle ta wieża znajduje sie na Femor hills; została dodana po update i nic tam nie ma
sa tam orki na 100% i na przedostatnim pietrze sa 4 warlordy i 3 leadery
bym dal ss'y ale nie umiem ;( ;(
Taa, to nie jest fake, niedawno widzialem film jak przyszla ekipa pod ta wieze i tu pelno orcow bylo (tam gdzie ty stoisz bodajze 3 warlordy).
bo byl wtedy atak -.-
wieza jest do ozdoby chyba
jak to byl atak to dlaczego juz bylem na tym dwa razy 2 dni po poprzednim byl drugi
Hehe spotkalem to... Wracalem z Kazoo do Carlin i aprtze a tu pelno orcow. Zabilem z 20 zerkow, 20 riderow, 20 shamanow.... ale padlem :(
Chcicialem zobaczyc co jest na wiezyczce a tu 4 wwarlordy i 3 lideary padlem w sekundzie ;(.... Dopiero przyszedl 73 elite i 49 master UE bylo ale sorc padl.... Ale udalo sie wkoncu wszystkie padly :cup:
mam kilka ssow z tego z orcami ale nie wiem jak sie je umieszca :baby:
pozdro
Sorcerer The Pucek
11-02-2005, 22:11
eeee a jaki to swiat moze na roznych swiatach jest roznie na dan00bi nic tam nei ma zadnych orkow!
NightWolf
12-02-2005, 19:39
przecie to fennor hills :baby:
To jest tak, jezeli jest atak orkow to one rownierz sa na tej wiezy, a jezeli ataku nie ma to wieza jest tylko do ozdoby...
Ariaziel
12-02-2005, 22:11
To goblin Hills. Byłem tam kilka razy ale nic ciekawego. Był ostatnio filmik gdzie pełno orków koło niej było i sie ekipa przebijała ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.