Pokaż pełną wersje : Imie :P
Czy istnieje jakakolwiek możliwość zmiany imienia dla postaci ? Nie chodzi mi tu o takich kolesi co są hunted przez poł serwera i po prostu chcą się schować albo thiefy :P ale po prostu chciałbym bardziej klimayczne a odnowa postaci nie chcę prowadzić. Jeśli komuś się to udało to niech napisze co napisał do gm ;)
Napisz, jaką teraz masz ksywkę może ktoś coś wymyśli. Musisz przekonać, że jest niezgodna z regulaminem. Najlepiej powiedz, że kogoś obraża. Ale napisz jaka jest.
RE DOWN DOWN
To się nazywa namelock i masz rację, jest to jedyny sposób. Ale tutaj chodzi, że on chce zmienić, więc jeśli jego postać nazywa się na przykład Lebało Sodoma to może powiedzieć, że Sodoma to jego kolega a Lebało to nazwisko jakiegoś idioty i że to obraża Sodome:P. Ale raczej GM na to nie pójdzie. Gdyby on podał swoją ksywkę to bym może mu pomógł, ale on nie chce.
Wolę żeby imie mojej postaci pozostało anonimowe ;)
Po prostu gdy ją nazywałem jeszcze nie znałem realiów Tibii a od tego czasu dużo sie zmieniło ;) i wolałbym coś innego. ;( Więc może ktoś mi pomoże ułożyć gadke np. że brat dał mi postać bo już niegra a ja bym chciał zmienić imię chociaż to pewnie nie przejdzie :D
No plz coś zaproponujcie może ktoś ma doświadczenie w tego typu sprawach :P
Imienia nie można zmienić, chyba, że dostaniesz "bana" na imię. Bana takigoż właśnie dostał mój kumpel i musiał zmienić imię, w przeciwnym razie nie mógł się zalogować. Temat do zamknięcia...
kotomaniak
01-02-2004, 19:35
Takich tematów było już pare. Podaj swój nick inaczej nie mamy jak wymyślić kitu dla GMa. :D
Powiedz, że twoje imie po polsku obraża gmy... 8)
Jak nie dowierzy to powiedz, żeby wziął słownik... 8)
Zawsze dziala... :D
Ja poprosiłem o namelocka bo miałem nick Polski jajcarz
a dostałem tego namlocka bo nie może być w niku Polski
.......ktory to juz raz widze taki temat?? setny....dwusetny.....moze nawet tysieczny.
Zamykam - zgadnijcie dlaczego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.