Pokaż pełną wersje : Utknąłem
Mam wielki problem. Zacząłem niedawno gre na mainland. Poszedłem na Fibule i utknąłem w dziurze bez liny. Nie ma potworów. Co teraz ?
1. Poprosisz kolegów o pomoc
2. Poprosisz kogoś na kanale game-chat o pomoc
3. Poczekasz, aż ktoś tam przyjdzie i Ci pomoże
Musisz poczekać, aż do tej samej dziury wejdzie człowiek z liną, który będzie chciał Ci pomóc. Np. pójdzie do miasta, kupi linę i Ci ją potem odsprzeda. Jednak najczęściej w takiej sytuacji będzie chciał dużo na tym zarobić więc trzymaj GP.
EDIT: @up, @upup :) Szybsi tylko o kilka sekund :)
A nie mogę popenić samobójstwo? A jak wejść na chat ?
Fajowaziomaleczka
11-02-2005, 22:25
klikasz na konsoli na taką ikonkę jakby folder :P i wybierasz game-chat i piszesz prośbę o pomoc-tylko po angielsku :P
tibia_tylko
12-02-2005, 07:34
tesz mi sie raz przydazylo p) :)
Maciek the pall
12-02-2005, 08:39
NAUCZ SIEE ZE WSZENDZIE TRZEBA CHODZIC Z LINOM JAK NIE PUJDZIESZ Z LINOM TO WOGLE NIE WRUCISZ.....PS: JAKI TY MASZ LVL X( X( :evul: :evul:
Maciek the pall
12-02-2005, 08:41
:kon: :elf: :elf: :Ork: :Ork: :P trzeba nacisnoc ctrl + o czy cos takiego ale prubuj ..... :) ;)
NAUCZ SIEE ZE WSZENDZIE TRZEBA CHODZIC Z LINOM JAK NIE PUJDZIESZ Z LINOM TO WOGLE NIE WRUCISZ.....PS: JAKI TY MASZ LVL X( X( :evul: :evul:
a ty sie naucz pisac -.-
Stary, masz hiper mega problem... gdzies tam sobie koles zginąl na demonie i stracil mpa, i co ? robi głupi temat? nie? no własnie a ty wpadles to dziury MAMA!! JA SIE BOJE!! FRI ITANZ PLX !!!111
@ topic:
popros kolegę lub poczekaj az tam ktos bedzie przechodzil :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.