Pokaż pełną wersje : Hamstwo na gery
Oto jak traktują ludzi z tibi.p albo World of Tibia:
http://republika.pl/jeditibia/ha.jpg
Nic na to nie poradzisz, niektórzy tacy są. Myślę, że to było napisane raczej w formie żartu, ale mimo to nie świadczy najlepiej o autorze wypowiedzi.
tak to jest jak sie mowi o czyms o czym nie ma sie pojecia [np. o forum na ktorym sie nigdy nie bylo]
zanim powstala tibia.pl trochu udzielalem sie na gery ale tam to jakos chamsko jest a i moderatorzy jakos niezbyt garna sie do pracy [nie to co tutaj :D ]
Heh... nie wiesz co to ironia ? Sry ale na gery.pl zrobiles z siebie debila nie raz i za niego cie uwazam, nie mam nic do pozostalych ludzi z tibia.pl albo jeszcze czegos innego bo po prostu ich nie znam. Swoim zachowaniem dowodzisz ze jestes glupim, niepowaznym gowniarzem. Co tu duzo mowic... jestes zalosny.
tu nie chodzi o to za kogo go uwazaja tylko o text Loratha za na tibia.pl sa same, tu zacytuje: "dupki"
Dlaczego ow obywatel obraza uzytkownikow innego forum?
Tylko dlatego ze mu ktos powiedzial ze tam jest lepiej?
Takie zachowanie jest lekko nienormalne, a to ze Jediego ktos nie lubi, wcale nie jest powodem zeby obrazac np. MNIE.
heh gery cos provuja bo mysla ze zmiana designu im pomoze tymczasem jest bardziej dziadowskie niz tandetne :) oni nic tam nie aktualizuja itp.. ale nie ma sensu sie o nich wypowiadac
Na gery jest tylko pare osób ci sie na mnie uwzielo ale nie wszyscy!
Gdy nie mają co robić to wyzywaja to ja odpowiadam bo besztać sie nie dam no i w tedy dochodzi do takich brzydkich awantur, a ze nie lubie Estrie to nie powód żeby mnie obrażać.
A co do Qubusa to nie byla ironia ( ani aronia :) ) i teraz ty dowiodles ze jestes guwniarzem bo mnie nazwales guwniarzem. A jesli chodzo o to ze niby z siebie zrobilem debila to pokaz mi chodz 1 temat (nie muwie o opowiadaniach bo to rzecz gustu)
Ludzie forum nie jest po to by sie na nim licytowac itd...
Dajcie sobie spokuj.Jak sie nie lubicie to powyzywajcie sie na gg, a narazie porozmawiajmy o tibii q*** jego mac............!!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.