Pokaż pełną wersje : Tibia gg for 7.4
Mam pytanie czy urzywanie tibia gg jest legalne.bo wiem że on troche uława życie w tibi.Jeżeli jest legalen to prosze o link do sciągniecia jeżeli nie, ale ktos go urzywa i wiekszośc na forum to terz prosze o link a jezeli nie to nie.
Z góry dziekuje.
Zielevitz
12-02-2005, 07:10
Mam pytanie czy urzywanie tibia gg jest legalne.bo wiem że on troche uława życie w tibi.Jeżeli jest legalen to prosze o link do sciągniecia jeżeli nie, ale ktos go urzywa i wiekszośc na forum to terz prosze o link a jezeli nie to nie.
Z góry dziekuje.
za używanie tibia gg możesz dostać bana na tibii a za zakładanie takich topiców możesz dostać bana na forum
Magical Trevor
12-02-2005, 07:29
Cheat !!!! a pamietaj ze na jakiejs stronie gdzie znajdziesz tibie GG moze byc przy sciaganiu pobrany wirus czyli keyloger a jest to mozliwe bo duzo jest takich cwaniakow ;) nie radze ci tego uzywac
Ettercap
12-02-2005, 08:13
hey on tylko pytał!
Magical Trevor
12-02-2005, 08:16
hey on tylko pytał!
hey ja tylko odpowiedzialem! :P
hey ja tylko go ostrzeglem! :P
Zielevitz
12-02-2005, 08:20
echhh o cheaty sie nie pyta na forum
dobra chociasz mniemam ze niektorzy urzyweaja choc nie chca sie przyznac ale oki thx za "ostrzeżenia"
dobra chociasz mniemam ze niektorzy urzyweaja choc nie chca sie przyznac ale oki thx za "ostrzeżenia"
Ja tam, uzywam coś lepszego niż tibia GG... wystarczy poedytować spirity, i w czasie nocy jest dzień, a w czasie dnia jest... dzień:P
on tylko pytał
Skoro jest zarejestrowanym użytkownikiem to miał obowiązek przeczytać regulamin ... a tam jest wyraźnie napisane.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.