zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Nowy atak dragona ??

Shaman
12-02-2005, 10:28
Wczoraj kiedy solowalem dragona moim knightem dostalem udezenie za 142 z ognia...Niby nic w tym dziwnego ale... pole ognia udezylo tylko we mnie ... cos jak exori flam u sorca. Wiecie cos moze o tym ??

Vanhelsen
12-02-2005, 10:51
Zdaje mi się, ze to było FB ale tak ustawione, ze inne kratki były czym¶ zapchanym, Np: krzaczkiem, ¶cian±.

Magical Trevor
12-02-2005, 10:54
a moze po prostu dragon uzyl nazwyczajniejszego fire fielda? ze na jedna kratke tylko bylo to pewnie FF

P.S. wow tak sie dzisiaj rozpisalem ze nabilem juz chyba 30 postow, to forum naprawde wciaga :P

Jogurt
12-02-2005, 10:58
Wg mnie to byl normalny wave tylko wlasnire bylo zapchane czyns i tyle ;p

Grenni
12-02-2005, 11:30
a moze po prostu dragon uzyl nazwyczajniejszego fire fielda? ze na jedna kratke tylko bylo to pewnie FF
LoL :D Dragi nie uzywaja FF ! :D

Shaman
12-02-2005, 16:15
tak tak... po pierwsze ff nie udezy za 142.. a pozatym smoki nie uzywaj± tego... A to nie moglo byc zapchane f wave bo walczylem na otwartej przestrzeni... To tyle.. Moze modki cos wiedza?

Seth-Drone
12-02-2005, 20:37
Co z tego ze otwarta przestrzen? a na zamknietej to juz nie wala F wave...

TO byl F wave i sie z tym pogodz

Shaman
12-02-2005, 21:12
Co z tego ze otwarta przestrzen? a na zamknietej to juz nie wala F wave...

TO byl F wave i sie z tym pogodz

Ej sorry stary ale zrozum sens powyzszych postów... Przeciez tam dokladnie pisze ze jesli to byl F wave musialby byc zablokowany roznymi przeszkodami, prawda? A jakim cudem na otwarten przestrzeni, na plaskim terenie z tylko i wylacznie posadzka z kamieni f wave mogl zostac zablokowany przez cokolowiek? Hmm wytlumacz mi to panie Niecierpliwy...