zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Złość

Lubeek
12-02-2005, 17:15
Trenuje sobie na uboczu z kumplem. Ogólnie nic sie nie dzieje, aż tu nagle z rogu wyskakuje palladin hight levelowiec i mnie oraz kolege rozwala w trzech strzalach. A miałem nadzieje, że bede gral postacia bez wrogow i deadow.

Niewiem jakie motywy on mial, bo na mainie bylem ze dwie godziny, ale złość mnie ogarnia kiedy nie mozna spokojnie grac, bo jakis despota chce sie zabawic. :(

Belopiq
12-02-2005, 17:22
Mam tylko 1 pytanie??
Po co nam to piszesz??

Lubeek
12-02-2005, 17:29
zebys mogl zaistniec i napisac posta.

Pisze to dlatego zeby ludzie ktorzy zabijaja slabsze postacie wiedzeli ze mnie to nie smieszy

Dagenoth
12-02-2005, 17:46
Pisze z tego samego powodu co cała masa innych osób, które zakładają podobne tematy. Z... hmm... głupoty?? bezmyślności?? No nie wiem. W każdym razie po pierwsze dziwi mnie że high lvl "kłopotałby się" i przychodził specjalnie po to żeby ciebie zabić. A po drugie to nawet jeśli już się tobą zainteresował to może dlatego że podpadłeś komuś z jego znajomych na rooku (kradłeś loota, zabijałeś nie swoje potworki, etc.). To by było chyba wszystko http://images.tibia.pl/forum/images/icons/icon4.gif

Willy The Dark Druid
12-02-2005, 17:57
Mogł cie zabić naprzykład bo: Bo brakowało mu exp na lvl, widział jak bijesz (trenowałeś) ze swoim kolegom albo podpadłeś komuś na rooku albo na mainie, ale masz dwa wyjścia : albo napiszesz do gmów ze zabił ci h-lvl albo zmienisz świat na noPvP (pisze tu juz chyba w... 19 poście?)

Helixaw
13-02-2005, 01:15
Pewnie na infernie grasz, tam to jak komus sie nudzi a ma wystarczajacy lvl to sobie chodzi i zabija slabszych :P NA zwyklym pvp zal troche zabijac bo skull a mozna i truskawe zlapac :D Ale jesli jednak to zwykle pvp to na pewno zrobiles cos zlego i teraz spotkala cie kara

lukaszgo3
13-02-2005, 02:30
Równie dobrze mozna wziąść pod uwage fakt ze koleś mógł mieć haka...ot co

MaveriC
14-02-2005, 17:24
a ja mam troche inna wersje :)
a może było tak ze nie ruszałes sie i nic nie pisales cioo? :)
jedno slowo AFK ...taak ja ich naprawde bardzo nie lubi...stoi taki i tylko zagraca server ...no to sie podchodzi i treni mlvl np :P na takim typie....hyh
nie lubimy AFK i to bardzo ;/

..::QRAS::..
14-02-2005, 18:26
albo ten pallek mial haka albo zly humor...

Lord Gimil
16-02-2005, 15:17
Nienawidze jak ktoś coś mi zrobi na rooku. Zapisuje sobie goscia w vipach i potem sie mszcze. Moze tak zrobiłeś co? Myślałeś nad tym? X( X( X( :evul: :evul: :evul:

Lubeek
16-02-2005, 18:56
Nie jestem doswiadczonym graczem, nie wiedzialem, ze poruszanie tematu o zabijaniu innych graczy bez wyraznego powodu jest dla niektorych denerwojace. (dla nich przeprosiny).

Co do dalszych wypowiedzi to na rooku nikomu niepodpadlem, wrecz przeciwnie staralem sie w miare mozliwosci pomagac, a jesli zdazaly sie utarczki to nie do tego stopnia, aby sie na mnie mszczono. A ten PK zabil mnie tak szybko, ze niezdaylem nawet zerknac czy cos do mnie pisal :confused:

Niech nikt nie ma mi za zle, ze poruszylem temat na poziomie nooba, nie bez powodu umiescilem go w dziale ,,dla poczatkujacych". :)