Pokaż pełną wersje : Dragon Land hunt
Kosmateusek
12-02-2005, 20:35
Zanim obejrzycie ss`y chcialem powiedziec, ze zamiast c-arma wzialem plate bo balem sie ze padne na DL-u wiec jak cos to sie niesmiac. Aha i jeszcze jedno, obejrzyjcie ss`y od konca bo cos pokielbasilo i wstawilem w kolejnosci od tyl....No to milego ogladania B)
http://photobucket.com/albums/v661/Rexiu/
lord de'Mord-Isara
12-02-2005, 21:10
HEHE Jestem pierwszy :D
Ogólnie ss' spoko ale loot taki jakiś lolowy :P
Pozdro all
Niop spoczko ss czekamy na więcej ;)
-=HuRu=-
12-02-2005, 21:18
fajna siekana chyba troszQ ludu tam padło :p
Kosmateusek
12-02-2005, 21:19
Hmm loot niebył wsumie najgorszy: 1700gp,2 Double Axe,2x Plate Legs,Serpent Sword,29 burst arrowow,i oczywiscie dragon hamy. Niedlugo wstawie wiecej.
Fajne ss'y , tylko mogles powklejac na forum :>
BTW: ile tam gosci padlo ?:P
Ciekawi mnie jedno- dlaczego miałeś wszystkie okienka zamknięte[bp etc.] sam się UHać nie potrafisz?? ;)
Widać że część z was 1 raz była na dragu a niektórzy 1 raz bili dla ;)
Kosmateusek
12-02-2005, 21:45
Ciekawi mnie jedno- dlaczego miałeś wszystkie okienka zamknięte[bp etc.] sam się UHać nie potrafisz?? ;)
Po prostu nagrywalem ten hunt przez tibie.cam i robilem screeny podczas gdy potem ogladalem...Chcialem wkleić filmik ale stwierdziłem że jest zbyt nudny,wiec zdecydowalem sie na ss`y.
A zginela jedna osoba...xD Dragon po prostu pokazał co potrafi ^^
Med shotpira
12-02-2005, 21:58
No na tym albumie ty i twoi qmple pokazaliscie ze nie umiecie grac :)
Jak bys mial prawdziwych qmpli to bys sie nie bal ze stracisz c-arma bo by ci oddali... a armor duzo daje uwierz....
Takim bydlem jakim ty poszliscie (7 was bylo bodajrze) to nie ma co bo looty jak podzielicie to malo wyjdzie hyba po 500 na leb....
qmple staneli na lini wave dragona i wcale bym sie nei zdziwil jak by to samo zrobil na demonie...( o ile by doszedl)
aha i jak jest wierza z DL'em to to wchodzisz i klikasz na kratke na ukos od ciebie i wtedy tak stoisz ze Dl ci wave nie walnie a ty sobie na srodeczku zadowalony o malo nie padl...hehehehehe :baby: :baby: :baby: :baby:
Najpierw pomysl zanim na cos pojdziesz z qmplami bo swojom postawa narazasz rownierz ich ( o tobie juz nie mowiac OFC)
papapapappapapappa zycze powodzenia
Kosmateusek
12-02-2005, 22:06
No na tym albumie ty i twoi qmple pokazaliscie ze nie umiecie grac :)
Jak bys mial prawdziwych qmpli to bys sie nie bal ze stracisz c-arma bo by ci oddali... a armor duzo daje uwierz....
Takim bydlem jakim ty poszliscie (7 was bylo bodajrze) to nie ma co bo looty jak podzielicie to malo wyjdzie hyba po 500 na leb....
qmple staneli na lini wave dragona i wcale bym sie nei zdziwil jak by to samo zrobil na demonie...( o ile by doszedl)
aha i jak jest wierza z DL'em to to wchodzisz i klikasz na kratke na ukos od ciebie i wtedy tak stoisz ze Dl ci wave nie walnie a ty sobie na srodeczku zadowalony o malo nie padl...hehehehehe :baby: :baby: :baby: :baby:
Najpierw pomysl zanim na cos pojdziesz z qmplami bo swojom postawa narazasz rownierz ich ( o tobie juz nie mowiac OFC)
papapapappapapappa zycze powodzenia
1. Loot należał do blokera czyli dla mnie, niedzieliliśmy się nim
2. Normalnie bylo nas 4, ale qmple z RL chcieli popatrzec na Dragi wiec im pozwolismy , jeden z nich zginal ;]
3. Na poczatku stalem kratke obok wejscia ale jak Dragon Lord mial red hp to poszlem wyzej z prosby kolegow, a to moje 121 hp to dlatego, że dostałem laga i DL zaczal uciekac i dostalem małe kombo.
Med shotpira
12-02-2005, 22:41
Co nie zmienia faktu ze ze fart uratowal ciebie i twoich qmpli ( no nie niektorych nawet fart nie utratowal )
Z lootem ok... chociarz tyle...
400 hp to jest male kombo ...ok ale wtedy 1 hit i ded.....
papap czekam na odpowiedz...
hehe ludzie na dragu padali a co na DLu co to jest :p
ale w ****u mac slaby loot
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.