Pokaż pełną wersje : Questyyyy
Jak w temacie - jakie znacie questy na mainie?? Chcetnie przyjmowane sa opisy, nagrody itp. :]
przeczytaj regulamin-.-
quest spoiling(dobrze napisalem?)
-=HuRu=-
12-02-2005, 20:52
"Na takie podejście brak mi słów" powiem tylko0o QUEST SPOLING X(
Gabry Mag
12-02-2005, 20:52
ztego co ja wiem i tak mi sie wydaje ze na forum o qlestach nie wolno rozmawiac jak chcesz sie czegos dowiedziec to idz na www.tibia.xx.pl powyzej 18 lat :P
Zanim zrobiłeś sobie konto na tym forum powinieneś przeczytać REGULAMIN ale po co, nie???
JA NIE WYTRZYMAM!! NIE WYTRZYMAM!! Litosci!! Takich ludzi trzeba tepic!!
Niema duzo do gadania
QUEST SPOLING B)
Zindahjira
12-02-2005, 21:08
A może jeszcze co trudniejsze questy wykonać za Ciebie i Ci podesłać wszystkie nagrody? :p Jest prawie na samej górze taki button: wyloguj się. Proszę, naciśnij go i nie wchodź więcej póki nie przeczytasz regiulaminu.
DEBILU!! Czytałeś regulamin?? QUEST SPOOLING czy jak to tam się piszę. Bana dla tego pana za to, że nie czyta regulaminu forum i łamię jego zasady + zakłada bezsensowne tematu,a mógłby pomyśleć troszkę, że nikt nie będzie łamał regulaminu bo go P-R-Z-E-C-Z-Y-T-A-Ł.
Druid Regis
12-02-2005, 21:13
Szkoda mi słów...
I wcale nie na pierwszy post a na pozostałe.
Gdyby tak "oczytane" towarzystwo poczytało jeszcze prośby modów to by wiedziało że proszą oni o wstrzymywanie się do postów typu "quest spolling" itp. a zgłoszenie tego odpowiednią opcją.
Dlatego nie tylko wystarczy opanować regulamin, ale czasem i pomyśleć ;]
Thimburd
12-02-2005, 21:13
lol, każdy pisze ciągle o tym samym -.-
Szybko kasować temat bo jeszcze jakieś noobki zaczną nam pisać o questach, lol
-=HuRu=-
12-02-2005, 21:25
A nieraz ban nie daje pełnej sadysfakcji i trzeba jeszcze kolesia tego typu zjechać więc albo ktoś jest ze mną albo przeciwko0o0o nie ma kompromisów :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.