Pokaż pełną wersje : World of Warcraft
Magical Trevor
12-02-2005, 22:00
Slyszeliscie o takiej grze jak 'World of Warcraft'?
Gra jest za***ista, jak ja zobaczylem to normalnie galy w dol. Postaram sie to opisac w punktach orzyznajac rowniez punkty 1-10.
1. Grafika tu muesz dac max punktow 10/10. Ta grafa jest tak wspaniala ze trzeba miec mocnego kompa jak cholera. To nie byle gra, to jest cudowna gra.
3. Postacie, tu mozna byc praktycznie wszystkim trole, orki, umarlaki, enty, elfy, druidzi jacys, ludzie i jakies tam inne jeszce ale to jest normalnie wypas!!!!!!!!! 10/10
2. Teraz roznorodnosc gry, tutaj tez daje max 10/10. Gdybyscie widzieli jakie sa tryby. Normalnie mozna walki pod woda robic. Wojny na powierzchni. Jesty tyle ras ze mala bania, elfy, krasnoludy, gobliny, orki, trole, enty, druidzi, rycerze, magowie. To jest gra cRPG wiec prowadzimy postac zza plecow. Normalnie GH to sa np. budynki albo wielkie namioty. Wszysciutko od srodka wyglada, za***iste jednym slowem a jezeli kogos chca do gildi przyjac to ten ktos wychodzi na srodek sali lub areny i przywodcy cos tam mowia a czlonkowie stoja lub siedza w kolku a to wszyscy sa ludzie (tzn. gracze :P bo postacie nie koniecznie ludzie :P). Co tu gadac, super gra.
3. Koszty, no tu juz jest gorzej, bo nie dosc ze trzeba kupic oryginalna gre pewnie za jakies 60-70$ albo iles nie wiem to trzeba jeszcze co miesiac za to placic, cos jak PACC tylko ze na granie sie placi :P. 2/10
4. Sposoby transportu, zalezy jakie sie ma rasy, nie wiem jak to jest ale na screenach sa np, duze enty, gryfy, helikopterki dla krasnali, wilki dla orkow i wsyzstko co za***iste :] no to jest po prostu wypas. 10/10
5. Co tu gadac ta gra jest jednym slowem za***ista, najlepsze co widzialem, mam nadzieje ze wam tez sie spodoba jak zobaczycie screeny ku*** to jest cos po prostu wspanialego. 10/10
KURKA co tu mowic, sami zobaczcie koniecznie (ponizej) tu znajdziecie wszystko o tej gierce, no of course to jest online bo w to graja ludzie hehe :]
<< World of Warcraft (http://www.worldofwarcraft.com/) >>
<< Tu sa super Screeny (http://forums.worldofwarcraft.com/screenshots/screenshot.aspx?imageindex=65&Set=0) >>
hehe :)
Wiem wiem ta gra powstala 2 tygodnie temu sam mam tam 15 lvl
ale gra szybko sie nudzi ^^
Dr.Unknown
12-02-2005, 22:02
Slyszeliscie o takiej grze jak 'World of Warcraft'?
Nie. Jesteśmy z Nairobii.
Zły dział.
<edit>
Widze, że nie grałes, w żadnego Warcrafta, więc gra raczej nie dla Ciebie.
@Down
Bo mówisz niechlujnie o rasach, "ludzie, elfy, i cośtam" to mnie wprowadziło w błąd.
Magical Trevor
12-02-2005, 22:03
Dr.Unknown rozumiem ze ty tą gre juz poznales ale inni moze nawet o niej nie slyszeli :p wiec niech sobie poczytaja i poogladaja screeny :p :D
<edit>
czemu uwazasz ze nie gralem w zadnego warcrafta?
i tu sie myliz bo gralem w: warcraft 1, warcraft 2, warcraft 3, warcraft 3: frozen tron
BIG LOL
za nic nie trzeba placic :)
Sciaga sie ta gierke 2.5 giga :P
Magical Trevor
12-02-2005, 22:07
no to moze za giere nie hehe ale 2,5 Giga? hehe bedzie sie ssalo dlugo :P
a miesiecznie sie nic nie placi?
Tez sie za to nie placi z tymi oplatami jest w podobie do tibi jak chcesz cos dodatkowego to zakladasz pacca :)
Magical Trevor
12-02-2005, 22:10
aha to tak to jest :]
ale szkoda ze mam slabego kompa bo bym se pogral w to :(
Ehh tez tak mowilem na poczatku GIERKA JEST WYRABISTA JUZ NIE GRAM W TIBIE !!
Osiagnolem 15 lvl no i mowie sobie kurde nudne to troche no i teraz gram w tibie od nowa moim zdaniem nie ma lepszej gry od tibi ;)
Magical Trevor
12-02-2005, 22:17
wichru ja jestem taki jak ty, mam to samo przekonanie ze tibia rzeadzi
moze World of Warcraft ma super grafe ale nic nie zastapi fabuly i wrazen z tibi 8o :D :p ;) :cup: :evul: B)
xD
Jednym slowem tibia to najlepsza gra pod sloncem hehe :D :D :D
Mój kumpel z Tibi sobie ściaga po Torrencie ://.
PS. Jak można nie słyszeć o Warcrafcie?? I tak Warcraft 2 rządzi i żaden tam world of warcraft nie zastąpi tych godzin wspaniałej rozrywi ;P..
Magical Trevor
12-02-2005, 22:28
Mówimy tu o grze 'World of Warcraft', która wyszła 2 tygodnie temu. Ale ja i tak wole grać w Tibie. :P
I tak Warcraft 2 rządzi i żaden tam world of warcraft nie zastąpi tych godzin wspaniałej rozrywi ;P..
dobrze gada, trza go w morde lać(TM)
Tanin Hawking
12-02-2005, 22:36
WoW jest ogólnie bardzo fajną grą ale przez czas trwania beta testów tej gry , przez pare dni niedziałał server northrend X( ale gra jest droższa niz pacc na tibii . opłata za miesiąc = 50 zł 8o i niema czegos takiego jak FACC 8o
WoW jest ogólnie bardzo fajną grą ale przez czas trwania beta testów tej gry , przez pare dni niedziałał server northrend X( ale gra jest droższa niz pacc na tibii . opłata za miesiąc = 50 zł 8o i niema czegos takiego jak FACC 8o
Boze.... juz mowilem gralem tam za nic nie trzeba placic tylko bardzo dlugo zasysasz gre z neta.
Placisz jak chcesz Pacca
Tanin Hawking
12-02-2005, 22:47
Można było grać za darmo póki były beta testy WoWa teraz sie skonczyły ....
Niewiem jakim cudem grasz jeszcze za darmo...
Champloo
12-02-2005, 23:02
Przez WoW juz nie gram w Tibie :( a tak btw to podawac serwery na ktorych gracie.
To jak zrobic chara w tej grze? i zkad ja zassac?? PLZ ODP!!!
Vanhelsen
13-02-2005, 00:42
Dla tych co chcą pograć:
Wszystkie Beta testy (Amerykańskie, Koreańskie, Europejskie) zostały zakończone i na razie nie przewiduje się nowych, i chyba w ogóle nie będzie. Z końcem BT skończyły się czasy grania za free. Co prawda, można zassać grę z neta i to nie z kazzy ale z oficjalnej strony, lecz i tak trzeba wtedy zamówić za ~200zł CD-KEY'a.
Teraz o kosztach:
Gra kosztuje 199zł w wersji pudełkowej, w grze mamy 30 dni gry opłacone czyli równowartość 60zł. Opłat za grę dokonuje się w podobny sposób jak ładowanie kart POP'a (lub innej sieci GSM:P) poprzez zakupienie w sklepie internetowym CDP* karty za 120zł + koszt przesyłki. Na karcie mamy kod, i kod wstukujemy w grze/necie.
Karta przedłuża "PACC'a" o 60 dni czyli 2 miechy.
@Magical Trevor: namąciłeś zdeka przy rasach, jest ich osiem:
Przymierze:
Elfy, Ludzie, Krasnoludy, Gnomy
Horda:
Orki, Undeadzi, Taureni, Trolle
Nie ma entów!
Gra nie wymaga taż żadnego mega hiper ultra compa. minimalne to:
800MHz, 256RAM, GF2 or better czyli na ~2GHz, +360mbRAM, Radeonik 9550 pójdzie jak po maśle, oczywiście przepustowość neta starczy 56kb (modemówka)
*-CD-Projekt
Magical Trevor
13-02-2005, 07:20
a wieszok pomylilem sie
enty to sa srodki transportu chyba dla elfow 8o
gra jest fajna ale droga a widzisz wichru ta gra jest platna
a wiem mialem racje hehe
Tanin Hawking
13-02-2005, 11:04
Taa na tą gre trzeba sporo wybulić ale jest tego warta :] ale ja wole Tibie i Warcrafta 3 tft B)
Dr.Unknown
13-02-2005, 11:23
@Wichru
Być może grasz na jednym z pirackich serverów, jak mój kolega pare miesięcy temu. Gdybym miał za dużo pieniędzy, zakupił bym gre bez wachania.
Czyli na tkz. shardach czyli nieoficjalnych serverach..
Zamieszczalem ssy w dziale RPG. Ja gralem w koreanska bete, shardy na 99% beda bo w mojej wersji korean bety byly 2 ;[ ale bardzo marne koreanska bete scrackowano po okolo 1 miesiacu. Jednak ja na GW czekam
Sciaga sie ta gierke 2.5 giga :P
Skąd;p? Nie chodzi mi o link itp., o nie.. Chodzi mi o to czy na Torrencie czy można oficjalnie jak gdzieś czytałem, że grę ściagasz i potem kupujesz od aktywacyjny, to prawda?
Ghost Nieudany
14-02-2005, 20:09
Cóż... Ze mną tak jak z Drunkiem, jakbym miał nadmiar forsy to bym kupił. Bo teraz to sobie raczej na takie coś pozwolić nie mogę... A szkoda, bo mnie WoW (badziewna nazwa. :P) kręci... Ten serwer Role-Playing, gdzie postacią SIĘ JEST, żyje się nią zapowiada się ciekawie... Fajna równowaga dla "FRI ITANZ PLXOR!!11111223" z Tibii. :P
Ahhhhh synku widac ze nie spedziles przy tej grze nawet paru minut. A to z entami mnie rozwalilo. Apropo WoWa spedzilem duzo czasu na poszukwianie info z prywatnymi servami i wkoncu mi sie udalo i dodam tu linki potrzebne do grania na pirackich servach. Moze zancze troche nie pokoleji :
Rejestracja do prywatnego serva http://firecooler.ath.cx/index.php?site=account.php
Ip tego serva : set realmlist firecooler.ath.cx
Jeden z najlepszych servow pirackich: http://freelancer.ath.cx/wow/forum/
Inny :http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=249481
I jeszcze inny :http://firecooler.ath.cx/index.php?site=account.php
Instalka do wowa Us http://www.isohunt.com/torrents.php?ihq=wow&ext=&op=and
Patch potrzebny do grania na privach : http://www.3dgamers.com/dlselect/games/wor...h-enus***********
Teraz cos o ip : otwieramy plik realmlist.wtf za pomoca notatnika otwieramy i wpisujemy po set realmlist( z spacja ) ip danego serva zapisujemy to i dajemy we wlasciwosciach tylko do odczytu.
Jest to chyba wszystko jasno wyltumaczone. Zycze milej gry. HAIL HORDE
ZAPOMNIALEM DODAC ZE LINKI I INFO WZIETE SA Z CUDOWNEGO FORUM WWW.MU.XP.PL A NAJWIECEJ LINKOW ZNALAZL MICIOCH
Nie wiedziałem, że hakerskie linki są dozwolone!.. Odświeżam żeby jakiś modek się przyinteresował, a tobie UP radzę szybko zedytować posta i skasować te linki bo możesz dostać upomnienie, a nawet bana..
Btw. Nie ukrywam, że to kuszące, LOL, ale podjąłem Post, a wogóle to się zastanawiam więc weź to zedytuj i wykasuj! ;P
up: lol :p mi to pomoglo
i pytanie do Resthina: skond tego bittorrenta wziosc bo nie wiem jak wowa sciognonc :( a tak bym se pogral :P plz pomocy!
NORMALY OBYWATEL RP
19-02-2005, 09:10
wichru ja jestem taki jak ty, mam to samo przekonanie ze tibia rzeadzi
moze World of Warcraft ma super grafe ale nic nie zastapi fabuly i wrazen z tibi 8o :D :p ;) :cup: :evul: B)
LoL a tibia ma jakas fabule?... n/c A WoW wymiata...
Ej poda mi ktos linka z kad moge sciagnac tego WoWa bo szukam na tej stronce ale tam niema :/
wchodzisz tam, ściagasz malutki plik, potem ściągasz jakiegoś clienta do tej sieci
(np. BitComet) otwierasz ten plik clientem i czekasz cholernie długo aż ci się ściągnie ;)
BitComet jest o dużo lepszy od BitTorrenta gwoli ścisłości ;)...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.