Pokaż pełną wersje : przedmioty - jak?!
Czesc!
Mam do was takie male pytanko.
Otoz gram w Tibie od paru tygodni, mam wysoki 4 lvl (malo osob ma wyzszy) i ciekawi mnie jak mozna podniesc przedmioty ktore leza na ziemi. Mozecie mi pomoc?
8o wtf?! muhahahahah rotfl 8o
wybacz:P ale nie moglem sie powstrzymac
a wracajanc do tematu: przedmioty podnosi sie "przeciągając" je do plecaka:D
a co do twojego lv(:P) no coż....sa osoby co maja 201 lv wienc mysle ze ten twoj 4 wcale nie jest taki wysoki ;)
Cors Ent
12-02-2005, 23:06
pff widac ze gosc sobie jaja robi...
temat do kasacji panie moderatorze
nie wierze ze ktos moze byc az takim noobem
Samuraj Jack
13-02-2005, 10:05
chyba zle zamiesciles posta. to powinno byc w tajemnicach rookgaardu :D . Twój level nie jest taki wyskoki lepiej poexp i przejdz na maina. Wtedy dopiero zobaczysz lepsze lvle. A co do przedmoitow to nacisnij na przedmiot i najedz kursorem na plecak.
a co to ma do rookgardu ? jakby był na mainie to tez bys powiedział ze do działu o mainlandzie ma byc ten topic. Podnoszenie przedmiotow nie ma nic do rooka
nie wierze ze ktos moze byc az takim noobem
jak juz cos to nie noobem tylko newbee...mylisz 2 różne pojęcia-.-
a co to ma do rookgardu ? jakby był na mainie to tez bys powiedział ze do działu o mainlandzie ma byc ten topic. Podnoszenie przedmiotow nie ma nic do rooka wpełni sie z tobą zgadzam, ale ile on by musial na szczurach expic by wyjsc na maina bo przecierz bez lepszych przedmiotów by se nie poradzil:P
Wojownik Calmery
13-02-2005, 19:03
Ja sam zaczynam przygode z tibia ale takiego nooba nie widzialem !!!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul: :evul:
Ile można powtarzać że to nie noob tylko newbie ! X( X( !
Pitagolik
14-02-2005, 00:19
Czesc!
gram w Tibie od paru tygodni, mam wysoki 4 lvl
8o 8o 8o 8o Sorki, nie chciałbym cię obrazić ale baaardzo trudno zdobyc 4 lvl. Normalnie jak masz 4 lvl morzesz wszystko: od dedania do dedania w pułapce :D <ja zdobylem go w 20 minut>.
A tak poważnie to:
klikasz i przytrzymujesz lewy przycisk myszy na przedmiocie który chcesz wziąć. Następnie nie zwalniając przycisku przeciągasz kursor ma miejsce docelowe <worek, plecak, depo, skrzynka lub ekwipunek>. Jak już to wykonasz zwolnij przycisk myszy. Jeśli ci się nie udało spróbuj ponownie, jesli itemek jeszcze nie został zabrany przez baaaaaaaaaardzo zaawansowanych 5, 6, 7 i 8 lvli. ...Życze miłego ...eee... podnoszenia... ;)
8o 8o 8o 8o Sorki, nie chciałbym cię obrazić ale baaardzo trudno zdobyc 4 lvl. Normalnie jak masz 4 lvl morzesz wszystko: od dedania do dedania w pułapce :D <ja zdobylem go w 20 minut>.
A tak poważnie to:
klikasz i przytrzymujesz lewy przycisk myszy na przedmiocie który chcesz wziąć. Następnie nie zwalniając przycisku przeciągasz kursor ma miejsce docelowe <worek, plecak, depo, skrzynka lub ekwipunek>. Jak już to wykonasz zwolnij przycisk myszy. Jeśli ci się nie udało spróbuj ponownie, jesli itemek jeszcze nie został zabrany przez baaaaaaaaaardzo zaawansowanych 5, 6, 7 i 8 lvli. ...Życze miłego ...eee... podnoszenia... ;)
czy ty jestes niedorozwiniety i czytasz tylko pierwszy post? nie widzisz, ze odpowiedz na pytanie juz kilkakrotnie padla? dziwie sie, ze jeszcze nikt nie zamknal tego tematu
a ja chcialem tylko dodac ze zalozyciel tego tematu to moj kolega i poprostu robi sobie jaja ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.