Pokaż pełną wersje : Hehe :)
Przedhwilką wlazłem sobie na hara do zabawy i patrzcie :)
http://img.photobucket.com/albums/v519/HugoHarmonia/Tedunio/HAH/bubble202.jpg
lukaszgo3
13-02-2005, 01:53
Spox nie patrząc że tam bubble biega to Demon armor jest :]
Nie tylko demon armor ma całego demona seta ;)
Twój nick idealnie pasuje do sytuacji xd Każdy chciałbym zobaczyć Bubble, jej szybkość itp, ale to już jest nudne :P
Niektórzy traktują Bubble jak boga (nie mówie o tobie) niedługo będzie taka religia. A co do 202 lvla to nawet szybko ona robi. Dogania ją Cachero który w ten czas co bubble zrobila od 201 do 202 on zrobił od 192 do 196 :D:D
ee tam....ja nie wiem cyzm wy sie podniecacie..co to jest 202 lvl
Satanizm, Faszyzm, Antysemityzm i Bublomania jest karana smiercia
mi sie to juz nudne wydaje... jak sie ma GM w rozdzinie to co za problem??GM jej przywola w jakims miejscu kilka set smoków w wąskim korytarzu, tak zeby pojedynczo podbiegały a ta sobie expi:D
Sozemego
13-02-2005, 10:26
ee tam....ja nie wiem cyzm wy sie podniecacie..co to jest 202 lvl
mi sie to juz nudne wydaje... jak sie ma GM w rozdzinie to co za problem??GM jej przywola w jakims miejscu kilka set smoków w wąskim korytarzu, tak zeby pojedynczo podbiegały a ta sobie expi:D
GM jej nic nie przywola, bo nie moze, ma zakaz kropka -.-
@ketsok
jedna z najbardziej lolowatych wypowiedzi napisana przez 19-latka na tym forum >.<
Lord kasztanowiec
13-02-2005, 10:29
hehe ma demon arma ale i czesc helmu :)
jest na scarab coinsach :)
GM jej nic nie przywola, bo nie moze, ma zakaz kropka -.-
hehe ..naiwnosc nad naiwnosciami i wszystko naiwnosc.... a GM swojego konta sprzedac tez nie moze, a co było z Dokejnem??
nie moze sprzedawac i kropka...a jednak znikła ta kropka...
@ketsok
jedna z najbardziej lolowatych wypowiedzi napisana przez 19-latka na tym forum >.<
zero poczucia humoru O.o zal mi cie
wiele zeczy mi zazucano, ale jeszcze chyba nigdy nikt nie powiedzial ze nie mam poczucia humoru >.< Niebylem pewny, czy to co napisales jest zartem czy nie - i wlasciwie dalej nie jestem pewny, ale czy to zart, czy nie i tak jest to jedna z bardziej lolowatych wypowiedzi na tym forum.
Sozemego
13-02-2005, 11:12
hehe ..naiwnosc nad naiwnosciami i wszystko naiwnosc.... a GM swojego konta sprzedac tez nie moze, a co było z Dokejnem??
nie moze sprzedawac i kropka...a jednak znikła ta kropka...
Nie ma kropki, nie ma GM'a.... cos za cos, jak nie chce stracic swojej pracy, to zwyczajnie nie przywola... a jakos jeszcze jest na stanowisku :P
Master Of Devastation
13-02-2005, 12:03
No co w związku z tym??bubble śmierdzi ,a koleś który założył temat mógł się bardziej postarać a nie wkleić jednego ss'a z typką która jest przereklamowana...
Velsantis
13-02-2005, 15:31
Tez Popieram :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.