Pokaż pełną wersje : skandal
to teraz pytanko:
po co k***a są bany ip?!?!?!!?! X(
stalem prawie 1h w kolejce i kiedy juz bylem pierwszy i mialem wejsc pisze mi ze ip jest zbanowane na 30 minut 8o
przeciez to jest kur** skandal X(
no szkur*a mać jakbym wiedział to bym poszedl z kumplami na dwór a nie sie pierdziolił z tibią, ale mówie ze godzine w kolejce postoje i sobie pogram
widzioł boba :confused: :(
Dr.Unknown
13-02-2005, 11:27
Dzidzia nie poglała w Tibe, i dzidzia zła, i zakłada głupi temat na folum!
ban na IP no tos cos musial przeskrobac porzadnie ;] no i na ile go mash jejciu na IP to rzeczywiscie pzrewalone
Dagenoth
13-02-2005, 11:29
Bany na ip są po to, żeby utrudnić hackowanie postaci, więc jest to żecz potrzebna. A jeśli ty masz z tego powodu problemy to może admin sieci by ci dał zewnętrzne ip i problemu już by nie było... Wystarczy poprosić ;p
Jeśli chcesz mieć stałe IP to musisz dawać 5 zł na miesiąc... A pewnie to samo iop co ty ma kilka osób, ciekawe co przeskrobały...
PS. Ile razy można to pisać?! Czy wy nie umiecie suzkać??
ok o to mi chodziło
chciałem tylko wiedziec po co to jest
a ty doktorku sam zes dzidzia ale po prostu bylem wkurzony ze nie polazlem z kumplami(moze i lepiej, w koncu post jest ;) )
dobra mozecie temat zamknac ale uwazam ze te bany ip są niepotrzebne
i nie jestem wkurzony dlatego ze nie pogralem w tibie tylko ze zmarnowalem czas na czekanie w kolejce
Dagenoth
13-02-2005, 11:39
Jeśli chcesz mieć stałe IP to musisz dawać 5 zł na miesiąc... A pewnie to samo iop co ty ma kilka osób, ciekawe co przeskrobały...
Nie zawsze trzeba płacić. W niektórych sieciach jest to darmowe tylko maila trzeba wysłać.
z tego co mi wiadome u mnie jest płatne 20 zł na miecha bo moja sieć zapotruje prawie całe moje miasto :(
Cors Ent
13-02-2005, 11:52
Nie zapłaciłes za Tibie.
uzywasz jej za darmo. wiec co krytykujesz?
darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada jak to mówia :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.