Pokaż pełną wersje : Mana shield
Wojownik Hybrydy
13-02-2005, 18:46
No właśnie... czy jak mam mane shielda to za spaloną zamiast życia manę rośnie mlvl?
Niestety nie . Do ilości spalonej many wlicza się tylko te 50 mp ktore spalasz zeby rzucic ten czar . Nastepne MP spalane w wyniku przyjmowania uderzen nie sa wliczane do spalonej many , a więc nie rośnie Ci twoj Magic Level
nie 50 a 40.... ale i tak masz racje... wkazdym razie..... zamiast zakladac nowy topic lepiej poszukac... mogles wpisac "manashield/magicshield" zapewne bys znalazl odpowiedz
lukaszgo3
13-02-2005, 19:59
Temat taki juz był, ale i tak zadam pytanie po co traciic mane w taki sposób jak można runki wypalać? Oczywiście że po nic :P
po to zeby nie pasc? -.- idac na demona zawsze zakladasz m shield ZAWSZE bo jak sie przezuci to padasz bez shielda wiec co wolisz deda czy te 300 spalonej many? Idac na draga to samo m shield to twoja polisa jezeli sie nie przyda to gut ale jak sie przezuci to bedziesz dziekowal ze ci spalilo 500 many a nie 100k expa
Kajzer popieram! Mimo tego ze jestem jeszcze leszczykiem jeśli chodzi o huntowanie potworkow to mana shield wiele razy uratowala mi tyłek :)
@Kellrok
Mana shield zabiera 50 many pisze to nawet tutaj http://www.tibia.pl/spell.php?s=5&id=20 . Pozatym sorcem nie gram od wczoraj i wiem co mówie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.