Pokaż pełną wersje : Dragon na roqu?
Słyszałem, że na roku jest martwy dragon w którym trspawnują się katana i copper shield, więc postanowiłem to sprawdzić moim charem na 3 lvlu:
http://www.eugmil.webpark.pl/wypasionaka.jpg Narazie wszystko idzie dobrze :)
http://www.eugmil.webpark.pl/byc.jpg
Spóźniłem się ktoś był przedemną- wywalił swojego starego studder shielda i wziął copper :(
http://www.eugmil.webpark.pl/deda.jpg
No i zabrakło lajf fluidów co doprowadziło do sałwnego napisu U A D Sory nie patrzcie na wielkość tych zdjęć i te wyszczerby :) koment plz
Eustachy
03-02-2004, 10:13
mogles wziac wiecej szynek i bys przezyl, kliaksz na niego i psze you have foung a bag i masz w srodku coopera i jakis bajer :P
w ciele smoka jest copper shield i legion helmet
mi na drode w te i spowrotem na 8lvl wystarczylo 4 life fluidy i 3 meat ;)
Wszystko jest spoko, ja tam byłem ... mi wystarczyły 2 life fluid'y (jedna w jedną stronę) oraz 5 meat i 2 rybki :D
Właśnie się zdziwiłem wtedy że są szczątki smoków, ale teraz już wiem po co one :]
Mam pytanie ... napisałeś że wtedy szedłeś swoją postacią na 3 lvl ... kłamiesz człowieku, expa nie oszukasz :P Miałeś 6 lvl :P Nie ładnie kłamać :D
Ps. Fotki fajne.
Ja wszystkie najlepsze rzeczy w rooku dostalem od kumpla o mial 8 level i juz jechal na Main i mi dal rzeczy bo na mainie one sa gowno warte dal mi: Scale armor, Copper Shield, Copper key, Chain Legs, leather boots, Viking Helmet, Katana i to na tyle.
No ja wolałem nie ryzykowac i tam nie lazłem :D
Szczerze mówiąc to nawet mi się nie chciało iść.
A ten napis U A D zobaczyłem ponad 40 razy !! Chyba jestem rekordzistą czy ktoś może zaliczył deada więcej odemnie :P ?????
-------------------------------------------
Best Monster: Giant Spider
Best Hit: 140 on Orc Beerserker
Best Loot: Halberd, Plate Armor, Broad Sword, Warior Helmet.
Antica>Dofuri 27 Pałek>Venore, Poh :P
zdziarski29
03-02-2004, 20:54
Gdzie jest ten dragon?Może mi ktoś powiedziec?
Lord Muminek
03-02-2004, 21:48
Ja tam sie wybrałem do dragona 30 min. temu i wystarczyły mi tylko 4 Life Fluidy. I by rozwiać wasze wątpliwości informuje że znajduje sie tam Cooper Shield i Legion Helmet. :D
Loozaczek
04-02-2004, 14:09
najlepiej pojsc tam przed save, i wlogowac sie zaraz po już na miejscu, murowany sukces, jesli ktos nie wpadł na ten sam pomysł w ten sam dzień :D
[I]dal mi: Scale armor, Copper Shield, Copper key, Chain Legs, leather boots, Viking Helmet, Katana i to na tyle.
Hey skad mozna miec chain legi i scale arm?
Oryginalnie dodany przez Ketibro
Ja wszystkie najlepsze rzeczy w rooku dostalem od kumpla o mial 8 level i juz jechal na Main i mi dal rzeczy bo na mainie one sa gowno warte dal mi: Scale armor, Copper Shield, Copper key, Chain Legs, leather boots, Viking Helmet, Katana i to na tyle.
a nie dał ci przypadkiem Magic plate armora golden seta i medusa shield?!
co do sedna sprawy to jak bys kliknał na smoka to bys dostal itemki bo po updatcie kazdy moze wziac przedmiot z "questa?" ale tylko raz wiec nie popisales sie pa pa
Ja to przeszedlem bez zadnych fluidow... Mialem 7 lvl ale sadze ze wystarczyl by 6 spokojnie, Duuuuzo Zarcia i tam na koncu czekasz az ci sie odnowi HP i wracasz :P Dla mnie wyszlo cooper shield i legion helmet :)
Ketibro ale mi sie z ciebie chce nerac buahahahahah
Chain legi i scale armor na rooku :/ buahahahahahahahah Bys chcoiarz nie zmyslal prz tylu osobach :/
Jestem z rubery
04-02-2004, 18:37
ale syfiaste te zdjecia.
naprawde bardzo dupne :]
LOL
@Ketibro
Taaaaak oczywiscie, odswierz sobie pamiec moze on cie jeszcze fsa dal. Nawet kłamac nie umiesz... :O
@Zdziarski29
Ten smok jest w jaskini Niedzwiedzi idzesz na prawo w duol masz tam dziore ktora mozesz zejsc w dol dalej jest smok.
@Ketibro
Taaaaak oczywiscie, odswierz sobie pamiec moze on cie jeszcze fsa dal. Nawet kłamac nie umiesz... :O
@Zdziarski29
Ten smok jest w jaskini Niedzwiedzi idzesz na prawo w duol masz tam dziore ktora mozesz zejsc w dol dalej jest smok.
Zdjecia vajne bo nie bylem na tym smoku ( i dobrze ) i nie wiem jak tam to wszytsko wyglada.
Czlowieku ale po co ci ta tibia GG ??
-----------------------------------
Chyba jakis blad ja edytowalem posta a nie pisalem 2 :)
niezle
ciekawie jak on znalaz niektóre zeczy na rooku np scale armor o ile sie niemyle to najlepsza zbroja na rooku to chain armor
powiem ci tyle :
JEST Z CIEBIE NIEZLY LOL
A Viking Helmet i Katana nie są najlepsze na rooku. Przed update tam był zwykły trup smoka i każdy mógł se pójść, ale tylko pierwsza osoba danego dnia se brała rzeczy. Teraz każdy może tylko raz wziąć, ale może parę osób jednego dnia.
ze smok a mozna wyciagnac teraz cooper shield. a na ta wyprawe najlepiej bylo by sobie kupic z 4 lifefluidy.
Gonzo von Krenzel
05-02-2004, 23:33
A ja wam coś oznajmie (nie jestem samobójca, jak również dbam o Wasze zdrowie, życie i portfel):
Można z ilością zerową lifefluid-ów!
Bierzemy full jedzenia. Napychamy się nim. Czekamy na full HP. Idziemy do smoka. Bierzemy loot. Napychamy się. Czekamy na full HP. Napychamy się. Wracamy przez ogień. Napychamy się. Czekamy na full HP. Napychamy się.
:]
P.S. Jak są problemy biegiem do świątyni i mówimy:
Hi
Heal
Thank You very much.
Good luck in tibia.
Good bye my live-saver.
Ketibro jak nie umiesz nawet klamac to niepisz takich glupot :D Bo z kad niby mozna na rooku wziasc Scale arm i Chain legs?? Puknij sie w lep zanim cos napiszesz
Oryginalnie dodany przez Jestem z rubery
ale syfiaste te zdjecia.
naprawde bardzo dupne :]
LOL
1. Syfiasty to jestes ty.
2.Wcale nie sa takie zle.
3.Moze sam wystawisz jakies ssy coo????
Lord Nikusus
06-02-2004, 21:09
lol i tylko lol
Lord Nikusus
06-02-2004, 21:10
ide z tad nie ma co czytac takich rzeczy
Ale ten ogien przez jakis czas dziala no nie?
to trzeba wziaść life fluidy, zeby sie uzdrowic
jedzenie nie wystarczy
ogien zabiera co kilka sekund 10hp.
jedzonka dodaje troche mniej. :)
Wiecej zarcia mogles wziac upo kidsie :D mogles pokazac rowniez jego "wypas" uzbrojenie :P sori za bledy ale na moim kompie nie mozna pisac "ci, si,..." 8)
Spox ss'y 8o .Chin chan chon portwe wśiąk ;(
Prawda jest srebram a milczenie zlotem :evil:
Moja armia :2handed: :lucznik: i ja :miecz:
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: 8) 8) 8) 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.