Pokaż pełną wersje : Wszystkim tibijczykom/forumowiczom życzę szczęśliwych walentynek~
Jako że dziś jest dzień zakochanych, pragnę życzyć wszystkim zakochanym wszystkiego najlepszego. 8o i wszystkim którzy jeszcze nie znaleźli ten drugiej połówki - też życzę wszystkiego najlepszego i szczęścia w szukaniu.
pozdrawiam joey
nawzajem :D
Ja też życze wszystkim dużo szczęścia tym którzy nie znalezli swej 2 połówki oraz tym którym sie udało.
Magical Trevor
14-02-2005, 09:34
Hehe, też miałem założyć taki temat hehe.
Dla wszystkich wszystkiego najlepszego. :D
No to ja też coś dodam.
Życzę wszystkim zakochanym szczęścia w miłości, jak i na realu tak i w tibi.
Kochajcie się ;)
Dwimenor
14-02-2005, 10:46
No tak, dziś walentynki....jak łatwo zapomniać o tak ważnym dniu...trzeba SMS puścić dziewczyną itd...jak dobrze, ze akurat zaczeły mi się ferie
A wszystkim Forumowiczom(i Forumowiczanką) życze masy całusów, w tym przepięknym dniu.
No tak, dziś walentynki....jak łatwo zapomniać o tak ważnym dniu...trzeba SMS puścić dziewczyną itd...jak dobrze, ze akurat zaczeły mi się ferie
A wszystkim Forumowiczom(i Forumowiczanką) życze masy całusów, w tym przepięknym dniu.
Akurat nie mam co z kasa robic na komorce ;) Nie, ze jestem dziwny, ale wg mnie to swieto to jedna wielka glupota...-.-
Dwimenor
14-02-2005, 11:46
W sumie i tak musze za 2 dni kupić nową kartę, więc co mi szkodzi:D
Edit
Może i wymysł Amerykańców, ale to zawsze niezła wymówka.
Hallabard
14-02-2005, 11:52
Popieram Nekromante... Kolejny wymysł z ameryki... No ale tym co popierają życze tego co inni przede mną :P
Ja isę walentynkami nie przejmuje, moze komus posle, ale chba tylko gadulcem, bo jestem chory i do szkoly nie chodze.
Nightwalker
14-02-2005, 13:51
Walentyniki to wymysł Włochów, lecz to Amerykanie rozpowszechnili to święto. Walentynki obchodzone są na cześć św. Walentego patrona zakochanych :)
BTW. Święto nie najgorsze, jeśli nie przesadza się...
TheNatoorat
14-02-2005, 14:15
Gorące całuski dla wszystkich Tibijek! (do Tibijczyków - powiedzmy - uścisk ręki? :p )
Gesundheit
14-02-2005, 14:18
A ja nie mam dziewczyny :( bo będę księdzem ****a :D :(
Walentynki sux -.- Dzień jak co dzień dla mnie. Z ukochaną osobą powinno się być cały czas a nie jeden dzień w roku.
szczeże mówiąc walentynki podaobały mi się jak byłem młodszy... teraz to nawet dziewczyne straciłem =.= pare tyg. temu ;(
Walentynki sux -.- Dzień jak co dzień dla mnie. Z ukochaną osobą powinno się być cały czas a nie jeden dzień w roku.
Masz racje. Walentynki Śmierdzą!(Moim zdaniem ;) )
Hegemmon
14-02-2005, 16:04
no ja nie bardzo obchodę dzień 14 lutego. Nie daję sobie serduszek malować etc. ale w tym roku zaszaleję...
oto moja walentynka dla wszystkich pań :)
http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/walentynka.jpg
made by me... :P
Maniak Hip-Hopu
14-02-2005, 16:11
Przyłaczam sie do zyczen. Pamietajcie o swojej bliskiej osobie, poswiecajcie jej duzo czasu wiecej niz komp, ona jest wasza motywacja i wogole. :)
$corcerer
14-02-2005, 17:07
A ja chciałbym życzyć powodzenia i szczęścia w życiu wszystki frajerom, którzy potrzebują specjalnego dnia czternastego lutego, żeby dać ukochanej kwiaty/wyjść na spacer/cokolwiek innego.
A ja chciałbym życzyć powodzenia i szczęścia w życiu wszystki frajerom, którzy potrzebują specjalnego dnia czternastego lutego, żeby dać ukochanej kwiaty/wyjść na spacer/cokolwiek innego.
Dokladnie. A myslalem, ze zaraz po napisaniu postu mnie "zjada"...
Cóż, można przemianowaten dzien na Walę-z-dyńki, na dowód miłości trzeba byłoby komuś zgruchotać nos.
Już słyszę tą rozmowę:
- Kochasz mnie Zdzisiek?
- Tak Monisiu, a oto dowód mojej miłości (ciul
- OOOHHHH moja chrząstka nosowa, nie wiedziałaś że aż tak mnie koachsz, ja tewż ci pokarzę
- UUUUUUUu noie mam już jedynek musisz mnie naprawdę mocno kochać
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):)
she_devil
14-02-2005, 21:11
Komercyjne swieto sprzedawcow czkoeladek i kwiaciarzy, ktorzy nabieraja idiotow, ze w ten specjalny dizen musza dac kwat osobie bliskiej zwiekszajac w ten sposob swoje zarobki.
Nightwalker
14-02-2005, 21:35
Hmmm po częsci masz racje she, ale nei tylko "naiwini" dają w ten dzień np. kwiaty. Poprostu np. taki facet jest "zmuszony" przez "tradycje" do kupienia kwiatów swej ukochanej. Jak nie to może się pogniewia? Wszystkie jej kolezanki dostaną prezenty, a ona nie. Wieć cóż... kupuje taki bukiet kwiatów dla świętego spokoju.
Hmmm po częsci masz racje she, ale nei tylko "naiwini" dają w ten dzień np. kwiaty. Poprostu np. taki facet jest "zmuszony" przez "tradycje" do kupienia kwiatów swej ukochanej. Jak nie to może się pogniewia? Wszystkie jej kolezanki dostaną prezenty, a ona nie. Wieć cóż... kupuje taki bukiet kwiatów dla świętego spokoju.
Dupa ;) Kwiaty to sie daje na dzien kobiet, a na walentynki powinno sie wyslac karteczke :P
Nightwalker
14-02-2005, 22:40
Ehm kwiaty dałem za PRZYKŁAD :) mozna dać perfumy (tak jak ja, chodź nie mam dziewczyny ;] <dzięki Scor za podsumowanie mnie :D[nie bezpośrednio, ale jednak]> )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.