PDA

Pokaż pełną wersje : HUNTER I ORC FORTES (Mag i Druid) !!!!

stars
14-02-2005, 11:37
A mianowicie taka sprawa jest!!!
Robie dopiero sobie druida potem kupie pacca na 20 lvl ale przeczytałem już wiele na forum grałem paladynem knightem magiem (druidem) już, nie polubiłem paladynów a za to knightów i magów (druidów) tak ;-) rozglądałem się za expowiskami dla tych ostatnich maga i druida i widziałem na forum z jakimi sumonkami gdzie expić a znalazłem pewną żecz chodz jeszcze jej nie wypróbowałem ?!?! A chodzi o to ze druid ma runki przejęcia (conv...) a można nią przejąć kontrole nad hunterem , a jak każdy wie nawet 100 lvl i leki lagg i pada, przykład mych kumpli mieli laga na 60 lvl i padli 2 huntery ;-) I pacząc na mape respawnu w tibia.pl znalazłem idealnie przed OF miejsce gdzie są huntery, a po prawej stronie jest jeszcze siedziba smoka. Czy nie sądzicie zę przejmując 2 huntery mozna iść expić na OF jeden hunter zadaje do 100 chyba 3 strzały na runde 2 huntery to jest 6 strzał !!! Wydaje mi sie ze taki brasker by padł nie zdązył by walnąć ??? CO WY NA TO EXP BY BYŁ NIEZIEMSKI !!! :evul:

Prima Scorpio
14-02-2005, 12:15
ALE TY EVUL JESTES! OCH CÓŻ ZA PLAN! :evul:

...

Nie lepiej tak PK?

i po co to mówiles innym klopsie

stars
14-02-2005, 12:42
HAHAHA

Czyli dobrze kombinowałem ale to co jest najleprze moi koledzy np: sorki druidzi lvl 30-50 nie mieli o tym pojęcia i nie chodzili pomysł wydał im się ciekawy ale nikt z nich tak nie robił 8o więc sam nie wiem może więce porad nie typu "SKASUJCIE TO" jełopie sam się skasuj :p :evul:

Van_Waterflew
14-02-2005, 12:48
mi sie wydaje ze moze to byc ale nie wiem czy zerk nie dogoni huntera przecie zerk jest szybki z tym hastem szybszy jest niz hunter mysle ze bys mugl tam pujsc ale miej w pogotowiu utani na i uhy na seibie bo huntery mogo pasc a zerki potem na ciebie sie zuco i co bedzie?

stars
14-02-2005, 13:01
Tak właśnie sprawdzałem to owszem dogonić moze ale hunter puszcza 3 strzały na 1 ture max.100 zadaje człowiekowi nie wiem jak potworowi i liczącz 2 huntery jest to 6 strzał moze gonic ale ryzko tkwi jedynie w tym ze zdaży raz pożądnie oczywiście jak dogoni a wczesniej nie padnie od 6 strzał :baby:
Wiadomo ze bp z hmm z 2 uh i jedne sd i gfb bym tam nie szedł, a najważniejsze jest sprawdzenie czy zdąże zabić zanim doleci on ma chyba 150 brasker a lider 400 (nie chce mi się dokładnie sprawdzać) Lider słabiej wali i więc moze by nie zdązył walnąc ani razu ;-) interesuje mnie właśnie czy już tak ktoś robił bo mi pomysł się wydaje trafny mozna pomagać hunterom i walić z hmm w braskera i lidera a reszta powinna padać jak mucha ;-) :evul:

Wypas
14-02-2005, 14:45
Summony strzelające są strasznie głupie. Proponuje najpierw pójść z jakimś knightem, który by biegał koło hunterów i pilnował ich przed zergiem.

Berials
14-02-2005, 14:46
Convice huntera możesz zrobić na 25lvl. Lepiej poczekaj te dwa lvl więcej i expuj z monkami bo wtedy masz dużo więcej możliwości wyboru miejsca expowania i ryzyko mniejsze.

Scream
14-02-2005, 14:51
hunter potrafi strzelic 3 razy, ale robi to tylko zadko, jak ktos podejdzie. podejsc do niego moze conajwyzej zerk na haste lub lider, a gty ten juz podejdzie, to z huntera nic nie zostanie. pozatym, summon nie moze zmieniac pietra, wiec mozesz tylko przed wejsciem do of expic, a nie ma tam zbyt duzego expa z tego co wiem.

ciemne dropsy
14-02-2005, 15:09
Jak bylem zwiedzac sobie orcland kiedys to przywolalem sobie huntera i w dodatku mialem ejszcze blokera... Potwierdzalo sie to co Gremlin mowil - moze strzelac ale nie musi, on sobie chodzil czesto strzelal po dosc mocne hity ale nie tak zeby z samym hunterem moc bic zerki.

Memphis
23-02-2005, 03:04
Jak bylem zwiedzac sobie orcland kiedys to przywolalem sobie huntera i w dodatku mialem ejszcze blokera... Potwierdzalo sie to co Gremlin mowil - moze strzelac ale nie musi, on sobie chodzil czesto strzelal po dosc mocne hity ale nie tak zeby z samym hunterem moc bic zerki.

Dziwne ale wydaje mi się że Huntera można tylko przekonać...ale widać mam nieświeże informacje...dzięki, przyda się kiedyś

Pivko
23-02-2005, 03:47
pomysl niezly aczkolwiek huntery potrafia sie bardzo glupio zachowywac :D kiedys np poszedlem z 2 na poh z blokerem oczywiscie na gs... to jeden glupol wpadl do dziury z gs...a ten ktory zostal to strzelal chocby nie mogl a hity tez raczej cienkie wchodzily.

co do okolic of to ja tam biegalem z hmm i kilkoma gfb... w dzien jest super resp i naprawde niezle sie expi a jak bedziesz zbieral wszytskie smieci typu sabre chainy itp to napewno runki ci sie zwroca :P

tylko jesli chodzi o zerki to radzilbym uwazac bo jak dobiegnie to potrafi sypnąć za 130 :D tak wiec lepiej vitke przygotowac :P

p.s odpisz jak ci poszlo bo na logike biorac huntery w ruchomy cel strasznie siekają...moze tego gs tak cienko lal bo hunter to leniwy potworek i specjalnie sie nie wysila w nieruchome cele (np gs blokowany przez kolege)

khazad
23-02-2005, 10:27
mam taki sam problem z mino archerami w tombie. kliknie sie na ghoula, to desperaty podchodza do niego i za chwile odchodza... zupelnie tak jak by zapomnialy, ze nie potrafia bic inaczej jak na dystans. co do hunterow. to albo mino archery ( tylko ze wolne ) albo wziasc parcele i oparcellowac ( nie beda lataly jak kot z pecherzem - sprawdzone na ghoulach, tylko trzeba sie nachodzic i lurowac ). nie jestem pewny czy huntery nei przesuwaja parrceli

Tryt
23-02-2005, 19:53
nice...... :)

@offtopic: heh bohater pisze się chyba przez "h" nie?? B)

Teclis the Dragonslayer
26-02-2005, 19:57
fajny pomysl z tymi hunterami na of :D <lol> nie wiem czy na tym lv nie padl bys convicujac te huntery nawet jakbys byl z blokerem huntery czesto sie przezucaja (wiem z doswiadczenia :p ) a tak pozatym max resp zerkow przy bramie do of = dead huntery nie ubily by wszystkich
I co do summonow dystansowych do sa totalne glupki :p chodze czesto na cyce z jednym mino archem i kumplem ktory mi luruje po jednym cycu i dosc czesto archer podchodzi i bije z lapy w cyca i cyc sie przezuca :( i dead glupiutkie sa te summony oj glupiutkie ;)