Pokaż pełną wersje : HUNTER I ORC FORTES (Mag i Druid) !!!!
A mianowicie taka sprawa jest!!!
Robie dopiero sobie druida potem kupie pacca na 20 lvl ale przeczytałem już wiele na forum grałem paladynem knightem magiem (druidem) już, nie polubiłem paladynów a za to knightów i magów (druidów) tak ;-) rozglądałem się za expowiskami dla tych ostatnich maga i druida i widziałem na forum z jakimi sumonkami gdzie expić a znalazłem pewną żecz chodz jeszcze jej nie wypróbowałem ?!?! A chodzi o to ze druid ma runki przejęcia (conv...) a można nią przejąć kontrole nad hunterem , a jak każdy wie nawet 100 lvl i leki lagg i pada, przykład mych kumpli mieli laga na 60 lvl i padli 2 huntery ;-) I pacząc na mape respawnu w tibia.pl znalazłem idealnie przed OF miejsce gdzie są huntery, a po prawej stronie jest jeszcze siedziba smoka. Czy nie sądzicie zę przejmując 2 huntery mozna iść expić na OF jeden hunter zadaje do 100 chyba 3 strzały na runde 2 huntery to jest 6 strzał !!! Wydaje mi sie ze taki brasker by padł nie zdązył by walnąć ??? CO WY NA TO EXP BY BYŁ NIEZIEMSKI !!! :evul:
Prima Scorpio
14-02-2005, 12:15
ALE TY EVUL JESTES! OCH CÓŻ ZA PLAN! :evul:
...
Nie lepiej tak PK?
i po co to mówiles innym klopsie
HAHAHA
Czyli dobrze kombinowałem ale to co jest najleprze moi koledzy np: sorki druidzi lvl 30-50 nie mieli o tym pojęcia i nie chodzili pomysł wydał im się ciekawy ale nikt z nich tak nie robił 8o więc sam nie wiem może więce porad nie typu "SKASUJCIE TO" jełopie sam się skasuj :p :evul:
Van_Waterflew
14-02-2005, 12:48
mi sie wydaje ze moze to byc ale nie wiem czy zerk nie dogoni huntera przecie zerk jest szybki z tym hastem szybszy jest niz hunter mysle ze bys mugl tam pujsc ale miej w pogotowiu utani na i uhy na seibie bo huntery mogo pasc a zerki potem na ciebie sie zuco i co bedzie?
Tak właśnie sprawdzałem to owszem dogonić moze ale hunter puszcza 3 strzały na 1 ture max.100 zadaje człowiekowi nie wiem jak potworowi i liczącz 2 huntery jest to 6 strzał moze gonic ale ryzko tkwi jedynie w tym ze zdaży raz pożądnie oczywiście jak dogoni a wczesniej nie padnie od 6 strzał :baby:
Wiadomo ze bp z hmm z 2 uh i jedne sd i gfb bym tam nie szedł, a najważniejsze jest sprawdzenie czy zdąże zabić zanim doleci on ma chyba 150 brasker a lider 400 (nie chce mi się dokładnie sprawdzać) Lider słabiej wali i więc moze by nie zdązył walnąc ani razu ;-) interesuje mnie właśnie czy już tak ktoś robił bo mi pomysł się wydaje trafny mozna pomagać hunterom i walić z hmm w braskera i lidera a reszta powinna padać jak mucha ;-) :evul:
Summony strzelające są strasznie głupie. Proponuje najpierw pójść z jakimś knightem, który by biegał koło hunterów i pilnował ich przed zergiem.
Convice huntera możesz zrobić na 25lvl. Lepiej poczekaj te dwa lvl więcej i expuj z monkami bo wtedy masz dużo więcej możliwości wyboru miejsca expowania i ryzyko mniejsze.
hunter potrafi strzelic 3 razy, ale robi to tylko zadko, jak ktos podejdzie. podejsc do niego moze conajwyzej zerk na haste lub lider, a gty ten juz podejdzie, to z huntera nic nie zostanie. pozatym, summon nie moze zmieniac pietra, wiec mozesz tylko przed wejsciem do of expic, a nie ma tam zbyt duzego expa z tego co wiem.
ciemne dropsy
14-02-2005, 15:09
Jak bylem zwiedzac sobie orcland kiedys to przywolalem sobie huntera i w dodatku mialem ejszcze blokera... Potwierdzalo sie to co Gremlin mowil - moze strzelac ale nie musi, on sobie chodzil czesto strzelal po dosc mocne hity ale nie tak zeby z samym hunterem moc bic zerki.
Jak bylem zwiedzac sobie orcland kiedys to przywolalem sobie huntera i w dodatku mialem ejszcze blokera... Potwierdzalo sie to co Gremlin mowil - moze strzelac ale nie musi, on sobie chodzil czesto strzelal po dosc mocne hity ale nie tak zeby z samym hunterem moc bic zerki.
Dziwne ale wydaje mi się że Huntera można tylko przekonać...ale widać mam nieświeże informacje...dzięki, przyda się kiedyś
pomysl niezly aczkolwiek huntery potrafia sie bardzo glupio zachowywac :D kiedys np poszedlem z 2 na poh z blokerem oczywiscie na gs... to jeden glupol wpadl do dziury z gs...a ten ktory zostal to strzelal chocby nie mogl a hity tez raczej cienkie wchodzily.
co do okolic of to ja tam biegalem z hmm i kilkoma gfb... w dzien jest super resp i naprawde niezle sie expi a jak bedziesz zbieral wszytskie smieci typu sabre chainy itp to napewno runki ci sie zwroca :P
tylko jesli chodzi o zerki to radzilbym uwazac bo jak dobiegnie to potrafi sypnąć za 130 :D tak wiec lepiej vitke przygotowac :P
p.s odpisz jak ci poszlo bo na logike biorac huntery w ruchomy cel strasznie siekają...moze tego gs tak cienko lal bo hunter to leniwy potworek i specjalnie sie nie wysila w nieruchome cele (np gs blokowany przez kolege)
mam taki sam problem z mino archerami w tombie. kliknie sie na ghoula, to desperaty podchodza do niego i za chwile odchodza... zupelnie tak jak by zapomnialy, ze nie potrafia bic inaczej jak na dystans. co do hunterow. to albo mino archery ( tylko ze wolne ) albo wziasc parcele i oparcellowac ( nie beda lataly jak kot z pecherzem - sprawdzone na ghoulach, tylko trzeba sie nachodzic i lurowac ). nie jestem pewny czy huntery nei przesuwaja parrceli
nice...... :)
@offtopic: heh bohater pisze się chyba przez "h" nie?? B)
Teclis the Dragonslayer
26-02-2005, 19:57
fajny pomysl z tymi hunterami na of :D <lol> nie wiem czy na tym lv nie padl bys convicujac te huntery nawet jakbys byl z blokerem huntery czesto sie przezucaja (wiem z doswiadczenia :p ) a tak pozatym max resp zerkow przy bramie do of = dead huntery nie ubily by wszystkich
I co do summonow dystansowych do sa totalne glupki :p chodze czesto na cyce z jednym mino archem i kumplem ktory mi luruje po jednym cycu i dosc czesto archer podchodzi i bije z lapy w cyca i cyc sie przezuca :( i dead glupiutkie sa te summony oj glupiutkie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.