Pokaż pełn± wersje : Dziwny problem
Mam palka na 11 lvl, i chem zabić kumpla na 22 lvl knighta. Mowi ze ma knight armora. I mam problem jakie skille mniej wiecej musze miec aby go zabic?? On ma slabe PvP wiec nie bede mial z nim problemu. Tylko jakie skille........??
Warlord Konrad
14-02-2005, 11:54
Mam palka na 11 lvl, i chem zabić kumpla na 22 lvl knighta. Mowi ze ma knight armora. I mam problem jakie skille mniej wiecej musze miec aby go zabic?? On ma slabe PvP wiec nie bede mial z nim problemu. Tylko jakie skille........??
kumpla,o boze...
SKille 55/55 i runy leczace /exura vita,dobij lvl
P.S jakbys dal skille kumpla byloby latwiej.
on nie umie grac, ma skille 48/45
Magical Trevor
14-02-2005, 11:57
Proste. Tylko podaj jego skile.
Wymagania:
- może gdzie¶ tak z bp uhów,
- bp of hmm (żeby go lać w razie jakby ci nie dawał nic atak na dystans ale można sobie tym pomagać oczywi¶cie jak go trafiasz)
- utrzymać dystans :P
- najlepiej kusza + bełty albo nawet power bolty.
mam Uhy, ale nie beda mi potrzebne, zblokuja go dwafy, bo caly czas na nich siedzi, juz kiedys tak zrobilem tylko ze knightem :D ale pallek to juz wyzwanie, trzea utrzymac dista itp. itd. :]
Warlord Konrad
14-02-2005, 12:07
mam Uhy, ale nie beda mi potrzebne, zblokuja go dwafy, bo caly czas na nich siedzi, juz kiedys tak zrobilem tylko ze knightem :D ale pallek to juz wyzwanie, trzea utrzymac dista itp. itd. :]
Nie radze,wywab go w bezpieczne miejsce i tam zabij.Wez runy.
moze na wszelki wypadek wezme jeszcze innego kumpla do pomocy :D:D:D
Hallabard
14-02-2005, 13:24
Weż ze 3 fire fieldy, ew. energy fieldy, UHy, co¶ około BP bełtów, wywab go najlepiej w miejsce gdzie jest jedna kratka, obok niego walnij FF, dalej EF,, wal z bełtów i HMMów. Jeżeli ofiara nie ma 3mlvl (mało parwdopodobne) to z łatwosci± go zabijesz
Mam palka na 11 lvl, i chem zabić
mam wrażenie że z czym¶ innym masz większy problem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.