Pokaż pełną wersje : Legenda o Magic Plate Armorach
To mój pierwszy fake, więc proszę się nie dziwić, że brzydkie. W przyszłości będę próbował robić lepsze.
Działo się to miliony lat temu. Szczęśliwy król Venore "Elyoner" chodzi po swoim królestwie i przygląda się Magic Plate Armorom...
http://www.members.lycos.co.uk/wojtekmoska/phpBB2/images/hihhoo!!.gif
Niestety jego spokój zakłócił demon! Chciał ukraść wszystkie Magic Plate Armory. Elyoner śmiertelnie go obraził!
http://www.members.lycos.co.uk/wojtekmoska/phpBB2/images/kradziez!!!.gif
Demon się obraził i huknął w Króla SDka... Ciekawe skąd go miał...
http://www.members.lycos.co.uk/wojtekmoska/phpBB2/images/tamten swiat!!!.gif
I od tej chwili Magic Plate Armory można znaleźć tylko w Demonach... I to w małej ilości!
P.S.Thx by www.faketutorial.prv.pl!!
Comments plx!!
po1 fajnniejsze by bylo gdyby to bylo np. w kazzo u krola lub w thais u króla... lecz pomysl nie jest taki zly... ten demon cos tam mowil ze "pozalujesz costam wylecisz do piekla" cos takiego , moim zdaniem tam powinno byc "pozalujesz to co powiedziales wyladujesz na rook'u i bedziesz najwiekszym noob'em w tibii" bo mianowicie pieklo mi sie kojarzy z rookiem:P tzn. nie wrealu ale tak jakos....Oceny
<br>
pomysl: 8/10 <--- albo wsumie co bede zalowac 10/10 orginalne:P(chyba)
wykonanie 5/10 <--- jak juz mowilem ze lepiej by bylo gdybys to zrobil w thais albo w kazzo
Może i było by lepiej , lecz jak już mówiłem to był mój pierwszy fake i nie pomyślałem...
Jak narazie dziękuje za pozytywne comenty...
pomysł 5/10
wykonanie 8/10
Fabuła 9/10(fajny pomysł z legfendą że mpa z demona :p)
ogulne 6/10 ale że to twój 1 fake to 7/10
Jak to początek to masz TALENT ;)
orginal pomysł ;)
nawet dobre wykonanie :D :D
ocena : 8/10
gratz :cup:
Demon zamast z sd mógł go z e wave pociągnąć ;)
Dobre, dobre. Mi nigdy fejki nie wychodziły i nie wychodzą X(
Gz pomysłu.
Tanthalas
14-02-2005, 16:46
Niezłe , niezłe fajny pomysł 6+ ;)
Cor Tibiarz
14-02-2005, 16:52
[QUOTE=Wmosca]To mój pierwszy fake, więc proszę się nie dziwić, że brzydkie. W przyszłości będę próbował robić lepsze.
Nie czepac sie wykonnia??? Heh dobre nawet.
Pomysl na legedne fajny troche, bylby lepszy jeszcze gdybys rozbodowal to jakos ;)
Powodzenia w nastepnych fakach
Demon zamast z sd mógł go z e wave pociągnąć ;)
To było specjalnie. Bo zapomniało mi się napisać zamiast "Demon" to "Demon's King". I wogóle to miałbyć dziwny demon...
Thx za commentsy...
Danuneko
14-02-2005, 19:51
Fajne i nie uważam do za jakieś złe bo gdzie tu jest jakiś błąd
Ladne wykonanie graficzne ale pomysl niezbyt ciekawy...nudny powiedzialbym.
Myśle jaki byłby następny fake. Mógłby mi ktoś podrzucić pomysł na fake?
Sie mapes
15-02-2005, 21:51
Brawo naprawde b. fajne. W sumei to moze wytlumaczyles czemu w Venore nie ma wladcy ;P
Ocena:
Pomysl 10/10,5
Wyglad 9/9,5
MORE!
P.S.Thx by www.faketutorial.prv.pl!!
To faktutorial dziękuje czy ty? ;>
Fejki fajne i nie udawaj skromnisia <joke :P>
Gratz
Wiedziałem, że trochę jest to lepsze od tych "pierwszych fakeów", na których czcionka jest inna, i twórcy dorysowywują coś na paincie. Ale i tak myślałem, że mnie zbesztacie z błotem.
Ładne oryginalne i miłe ;] Jedno zastrzeżenie: dlaczego demon jest taki malutki? :>
Evul Tibian
17-02-2005, 00:12
Wykonanie fake jest dosc schludne, nawet ladne, fabula z tym demonem i lootowanie MPA tez mi sie podoba, ale te texty krola i demona takie jakies czeresniackie
|noob detector|
17-02-2005, 12:48
Dobre qrfa :> Szkoda tylko ze takie piekne army lezą se normalnie na cokolach a nie w jakiś pilnie strzezonych bazach :/
Sorcerer The Pucek
17-02-2005, 21:46
nie wiem czy ktos to wymienil bo nie chcialo mi sie czytac :D
ale kazdy e-plate inaczerj wklejony :D
ale ogolnie najs
Knightman
18-02-2005, 17:49
mi sie podobało
najważniejsze że to przemyślałes
jesnym słowem SPOX :D
Fazza MIales Swietny POmysl POdoba MI SIe :D Fazza ;D
Z tego co widzialem. Na forum narazie masz 1 miejsce. Jak na 1 raz jest OK.
super fajny jest tez koniec :] tylko gdyby mozna bylo znalesc tyle magic plate armorow...ale pozatym 10/10 :] gz :cup:
gimli miły krasnolud
23-02-2005, 18:49
MNie to tam sie podoba!!
Pomysł 7/10
Wykonanie 10/10
Ładnie rób dalej
Chętnie bym robił coraz więcej, ale... brak pomysłu. I ten pomysł na fake.. wyciągnąłem jakby na chama:-) Nie umiem znaleźć fajnego pomysłu:-).
Jaszczur of Secura
24-02-2005, 19:24
moze jakas historyjka :>?? o jakiejs bitwie / wojnie :)
Dowizul z Inferny
26-02-2005, 12:36
niezle 5- w szkolnej
extra komix
pomysl 10/10
wykonane 10/10
WINNER
Bardzo fajne jak na 1 raz .Mowie ci ze masz talent ....zobaczymy co dalej zrobisz B)
ocena: pomysl 9/10 wykonanie:10/10
Faktycznie, ładny pomysł na legendę, proponuje kontynuować twoją karierę. Mógłbyś zrobić jeszcze inne legendy.
Wykonanie 9/10
Pomysł 5/10
Czekam na kolejne prace bo wykonanie się super zapowiada ^^
Rafik121
14-03-2005, 17:10
Bardzo Fajni Fake spróbuj zrobic więcej takich
Moja ocena: 9.5 na 10
Name: Sir Rafiki
Świat: Secura
Profesja: Knight
lvl: 14 i rosnie
skille:53/50 i rosną
Cyber Demon
16-04-2005, 07:52
To mój pierwszy fake, więc proszę się nie dziwić, że brzydkie. W przyszłości będę próbował robić lepsze.
Działo się to miliony lat temu. Szczęśliwy król Venore "Elyoner" chodzi po swoim królestwie i przygląda się Magic Plate Armorom...
<cut> // nie cytuj zdjęć bo nie chce mi się przewijać 3 ekranów bez potrzeby, p.l
Comments plx!!
mowie ci spox tylko jaka to czcionka bo sam robie fake'i tylko czcionka mi nie wychodzi :(
Heh to jest spox
Pomysł: max/10 ;)
Wykonanie: 9/10
Jeden błąd:
Napis "Demon" w złym miejscu.
Karol Mlot
20-04-2005, 19:43
Mi sie podoba. Może troche miejsce złe wybraleś, ale jak na pierwszy raz jest nieżle. Życze powodzenia przy nastepnym razie ;]
Bardzo fajne. Śmiało możesz robić następne części
Bardzo fajne, nie najgorsze wykonanie jak na pierwszy raz, gratki, zycze dalszych opowiesci, moze o dragone scale legsach ?:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.