Pokaż pełną wersje : Two-Handed Sword
Mam już całkiem długo two-handed sword (od 9lvl a mam 15lvl) i zastanawaim się nad kupnem mieczyka w miare taniego,bo niemam za dużo kasy...prosze o pomoc
Jak masz mniej wiecej 2k kup sobie serpent sword
Mam już całkiem długo two-handed sword (od 9lvl a mam 15lvl)
Radziłbym uważać ze zbyt długim używaniem, gdyż bedzie rosła różnica pomiędzy sword fighting, a shieldingiem. Jeśli ostatecznie zdecydujesz sie na bron jednoręczną to będziesz sporo punktów w plecy.
Polecam serpent sword/spike sword (nie są drogie, nie więcej niż 2k), ale zbieraj kasę na fire sword (nie wiem jaki sewer, ale zazwyczaj 10-12k).
zalozmy ze mam juz spike/serpent sword i co bardziej sie oplaca ?
zostawic two-handed sword w depo w razie czegoś czy sprzedać (w depo mam jeszcze long sword )
zalozmy ze mam juz spike/serpent sword i co bardziej sie oplaca ?
zostawic two-handed sword w depo w razie czegoś czy sprzedać (w depo mam jeszcze long sword )
Użyj opcjui szukaj tam jest taki temat Spike sword vs Serpent sword i jest dużo wypowiedź
Zieńkacz
14-02-2005, 20:17
sprzedaj two-handed sword (longsword zreszta tez :p )
serpent lub spike sword:)
Magical Trevor
14-02-2005, 23:46
Serpent lepszy.
Ahh... co się będziesz chrzanił. Podchodzisz do 80 lvlowca, mówisz rączki do góry, dawaj EQ i żyjesz jak lord. :D
sprzedaj two-handed sword (longsword zreszta tez :p )
Stuknij się w łep. Albo jak masz udzielać takich rad, to lepiej sobie odpuść...
Dozbieraj na spike/serpent, a 2 handeda itak zostaw. Zresztą, pytaj spec knighta czyli Kiperra ;p
Lepiej dolozyc pare K na Fire Sworda u mnie na serwerze chodzi po 6-8k.
Kilka razy pojdziesz na folde z lootbagiem i masz fire sworda :P
Kiedys na lunarze za 3 k fs'a kupilem:D a serpent to byl takie gowno ze nikt nie sprzedawal :D ale jak masz zamiar wybrac pomiedzy spike a serpent wes spke ma owiele wiecej def a tylko i ataku mniej!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.