zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mój Pierwszy Rok w "TIBI"

Rupevef of Hiberna
14-02-2005, 15:28
Witam wszystkich.Chce wam opisać mój pierwszy rok w Tibi.

Początki wyglądały tragicznie.
Z Rook'a wychodziłem prawie 2 miech(ale nie dlatego że jestem idiotą albo coś tylko to że grałem z cafe internet po 15min co jakiś czas..

Na Mianie było o wiele lepiej lvl szybko wskakiwały i było nawet nawet.
Najlepiej wskoczyl mi lvl 15-20 tylko w ciagu 1 tygodnia. B)
W tym czasie zaczołem uzywac Tibi GG co było moim najwiekszym błędem...
Zaczeto mnie hackowac jak juz przestałem uzywać tego świństwa czyli okolo 23lvl ale wtedy sie tym nie przejołem i grałem dalej na tej postaci.
Nastepny hack był dopiero na 25lvl (dopiero co zdobytym)
Wtedy straciłem wszystko prawie 80k co wiem że jest ciekim wynikiem ale to byl dorobek prawie 7 miechów wiec sie ztrasznie wkórwiłem chciałem już żucic Tibie ale wszyscy moi kumplez gry radzili bym się tym nie przejmował i grał dajem i dobrze że ich posłuchałem bo gram do dziś dnia i mam zamiar jeszcze długo grać w Tą wielka i wszechmona gre o poczciwej nazwie "TIBIA"

Moje aktualne postacie to
Rupevef Shai::crusader:
Lvl: 19
Skills: 54/52
Cortez Shai: :mag:
Lvl: 12
Mlvl: 11:P

Teraz Wy Opowidzcie Swoją Historie Pierwszego Roku

Podziekowania dla:
Lycoth Shai
Loxuhixe
Artemor
Relable
Lord Hezing
Gdyby nie wy nie było by mnie tu B) :]

Miki_007
14-02-2005, 15:52
Ja gram nie cały rok.......ale mam juz wiele przygod:)

Ja zaczołem grac pallem ale gdy zauważyłem ze ta postac nie nadaje sie do niczego zaczołem grac sorcem,grałęm nim do 22 lvl gdy expienie zaczelo mnie nudzic i postanowiłem grac knightem rook przeszedłem bardzo szybko w 8 h(dla niektorych szybko) lecz na 23 lvl odechciało mi sie grac w tibie, lecz wielu kumpli namawiało mnie bym gral i gram.:P

Rupevef gz pierwszego roku teraz tylko czekać na drógi:)

..::QRAS::..
14-02-2005, 18:22
tak szczerze to ja tez uzywam tibie gg i sie nie boje ze mnie shakuja (mam wyprubowana) chociaz mam na sobie g armora , bohy...

LOL_13
14-02-2005, 21:39
Ja nie gram w tibie ale...moj 1 rok...był taki na początku rooka przeszedlem w 2 tygodnie..potem na mainie 20lv i dosc dobre skille 74\70...potem wpadl 30lv kumpel nie grał i oddal mi swoje eq a to jest - g armor, k legi, gs, boszki,crus helm...ostro sie podniecilem :D ale potem dostalem hacka dosc dziwnego bo koles wzial tylko bohy....dziwne :o ale to dopiero było 7 miesiecy gry potem expilem expilem expilem z 3 miechy i nabilem ten 42lv max...potem mialem hacka i qpa...koles nie oodał postaci..grałem troche w MUonline na priv servie i nabiłem 243 lv nawet fajnie sie w to gra ale tibii nic nie dorówna....zastanawiam sie jaki swiat wybrać..poradzcie mi w przyokazji ;p;p;p

Xoxebar
14-02-2005, 21:55
No no no Gratuluje przyjacielu ale czemu na liście podziękowań zabrakło mnie co?:P oż ty !!

Wexerh
14-02-2005, 22:58
Moja przygoda z tibia zaczela sie w czerwcu 2004 roku. kolezanka mi uswiadomila ze jest to swietna gra... na poczatku gdy weszlem po tysiecznej probie uznalem ze to zwykly shit lecz po 2 godzinach cos mnie jednak do taj gry przyciagnelo ;)
z majna wyszedlem w 2 tygodnie moze krócej na 15 lvl zaczelem uzywac tibi gg i zhackowali mi postac wywalilem postac zrobilem drugo która rowniez po tygodniu zrookowalem wkoncu postanowilem zrobic 3 postac która aktualnie amm 45 llvl i nie boje sie ze mnie zhackuja gg bo mam firewalla... oj duzo bym stracil duzoo...

VanZiga
14-02-2005, 23:22
cieszymy sie twoim szczesciem ^^

Magical Trevor
14-02-2005, 23:32
Ja też miałem pare postaci, i pare hacków. Teraz gram jedną postacią i bardzo się cieszę, że gram w tę grę bo to bardzo fajna rozrywka.

Kodi
14-02-2005, 23:36
No na poczatku marca mija moj rok gry w Tibie
Coz podsomowanie:
Tylko raz mialem ponad 20 lvl... :/ Mialem 74lvl ale niestety tak jak ty dalem sie haknac :(

Moje aktualne chary:

Radlic
17 lvl pal

Plkodi
15 lvl sorc

Mirek druid
15-02-2005, 16:56
2 kolegów z klasymnie namówiło mnie to byli Lyonis i Master oskar.
I gram se już jakiś rok i jestem szczęśliwy.
Najpierw zaczołem grać druidem dobrze szło ale wybrałem się na questy prawie miałem 17 level i mnie fire emenental zabił byłem załamany.
Prawie 3 tygodnie niegrałem.
Zrobiłem se palka i mam se 13 level ale mi się znudził.
I teraz mam nowego gostka knighta i se gram mam 15 level a rośnie baaaardzo szybko.

Jęsli popełniłem jakiś błąd ortograficzny to nie wyzywać jestem marny z ortografi.

Rangers
15-02-2005, 18:19
Ja mialem chyba najgorzej :(, O tibi dowiedzialem sie od kumpla,ktory wspominal cos o tibii.Poniewaz nie mialem w co grac sciagnalem sobie tibie i zaczelem jak u kazdego pomyslalem "CO ZA SHIT jak w to mozna grac" ale po paru godzinach wciagnelem sie w tibie,gdzy wyszedlem na maina to oczywiscie zabil mnie polak uciekalem do depo ze skullem :/ i mnie za***ali ;( pozniej poznawalem tibie,ale sie podniecilem jak jakis gostek dal mi scale arma :] no niestety net mi padl i niegralem przez 3 miechy.Potem wrocilem ale to juz nie bylo to to co mnie uzeklo stalo sie zwykla gierka nie widzialem w niej czegos fajnego,ale poznalem fajnych ziomkow i znow iie wciagnelem :D

Asenion
17-02-2005, 20:13
Ja gram nie cały rok zaczelo sie od tego ze jak gralem w vietconga ktos napisal o tibi wtedy weszlem w wyszukiwarke i sobie sciagnalem moj najwyzszy level 20 a pierwszym razem wyszlem z rooka w tydzień.

Michael Danny Liberty
18-02-2005, 11:58
Witam wszystkich.Chce wam opisać mój pierwszy rok w Tibi.

Początki wyglądały tragicznie.
Z Rook'a wychodziłem prawie 2 miech(ale nie dlatego że jestem idiotą albo coś tylko to że grałem z cafe internet po 15min co jakiś czas..

Na Mianie było o wiele lepiej lvl szybko wskakiwały i było nawet nawet.
Najlepiej wskoczyl mi lvl 15-20 tylko w ciagu 1 tygodnia. B)
W tym czasie zaczołem uzywac Tibi GG co było moim najwiekszym błędem...
Zaczeto mnie hackowac jak juz przestałem uzywać tego świństwa czyli okolo 23lvl ale wtedy sie tym nie przejołem i grałem dalej na tej postaci.
Nastepny hack był dopiero na 25lvl (dopiero co zdobytym)
Wtedy straciłem wszystko prawie 80k co wiem że jest ciekim wynikiem ale to byl dorobek prawie 7 miechów wiec sie ztrasznie wkórwiłem chciałem już żucic Tibie ale wszyscy moi kumplez gry radzili bym się tym nie przejmował i grał dajem i dobrze że ich posłuchałem bo gram do dziś dnia i mam zamiar jeszcze długo grać w Tą wielka i wszechmona gre o poczciwej nazwie "TIBIA"

Moje aktualne postacie to
Rupevef Shai::crusader:
Lvl: 19
Skills: 54/52
Cortez Shai: :mag:
Lvl: 12
Mlvl: 11:P

Teraz Wy Opowidzcie Swoją Historie Pierwszego Roku

Podziekowania dla:
Lycoth Shai
Loxuhixe
Artemor
Relable
Lord Hezing
Gdyby nie wy nie było by mnie tu B) :]
1) ja i xoxebar te ci doradzalismy
2) i to nie było tak ty sam chciałeś grac dalej ale my ci doradzilismy byś zrobił sobie nowy acc.......pozatym to badziewie i złom nie licz w całości skoro miałes w tym złomie 80k to why nie kupiłes sobie na 25 k-arma a chodziłeś w n-arm

Tomeczek
18-02-2005, 12:23
Ja to już gram 2 rok, na początku zaczynałem magiem, niepamietam w ile rooka przeszedłem bo grałem na informie:P ale tą postacią zrobiłem maksymalnie 21lv (31mlv), a od wakacji 2004 mam neta w domu więc troszeczke sie przyłożyłem:] czego wynikiem jest knajt na 48 (79/76), palek na 20lv (71/66) i druid na 11(11mlv):P, teraz gram od nowa na pandori z kumplem :]

Knight Nirvana Org
18-02-2005, 18:54
Byłem na roook po 4 tygodniach weszlem na mainland i zaczęło sie najpierw chdziłem na troll mountain a w 12 lvl zaczołem na rotwormy chodzi. 8o Treniłem na tch rotwormach i treniłem i treniłem aż u biłem 14 lvl teraz ten lvl mam i dalej tam chodze w 15 lvl ide na więkrze potwory typu dwarf solider bo będe wyrabiał SD :mag: jestem kupie UH i za*******am na soldki. Tą postavia gram zaledwie 1 miech a w Naogu siedze już 4 miechy. 8o

Dr.Unknown
20-02-2005, 13:00
Kurna mać Wiktor, po 1-sze gówno nas obchodzi, że to już rok twojej "Tiby", po 2-gie ortografia plx, nie broń się dysmózgowiem, bo mnie to nie rusza, po 3 masz mega kitowe skille jak na PvP i taki Lvl, i na koniec, cholera otrząśnij się! Grasz w cafe i dziwisz się, że masz hacka, jak tam młodsza młodziesz sciąga co się da, no litości.

Arn
24-02-2005, 07:18
Ja w Tibie gram 3 miesiące :] jak zobaczylem ta gre to myslalem ze w to sie nieda grac ale.... sprobowalem. napoczątku niewychodzilo ale sie niepoddalem jak wyszedlem na meina zabil mnie pk oczywiscie (Polak).Gralem na titani ale niewychodzilo zadobze glownie osiagalem 15 lvl.jak nabilem swoj upragniony lvlik :] to zabil mnie pk i musialem zmienic serwer.tak dotarlem na isare i mam tam 30 elite knighta (jednak tibia bardzo wciaga)

Ostry!
24-02-2005, 07:26
2004,maj

Wtedy sie zaczęło, wprawdzie wiedzialem juz o tej grze długo wcześniej ale dopiero w maju mi wytłumaczono o co chodzi... i się zpodobało.

Najpierw wychodzilem jakiś tydzień z rooka postcią na Eterni, po czym gdy weszlem na maina zaczelem atakować innych i mnie zjechali.

Zrobiłem postac na Non-Pvp (Pacera) tam doszedłem do 15lvl, ale lurowali Arcanisty ... (wkurzyłem sie)

Nastepna postac - Knight na Harmoni doszedł do 18lvla, padłem stracilem okolo 15k i przestałem grać.... ale mam słabe nerwy

Znowu knight - Secura, gram do dzisiaj, obecnie 41lvl, Elite Knight mam jeszcze 2 uhmakerów, i master sorca na 27lvlu i Chatke nawet :P

Guriel
24-02-2005, 15:00
Ja gram w tibie juz dlugo:P a dokladniej:
zaczolem 11.01.2004 ale konto zrobilem w 10.01.2004 zalogowalem sie pierwszy raz ok 15.00. 10 sty. to byla niedziela bodajze. Konto powstalo o godz 22.45:P jesli chcecie dokladniej to wejdzie i wpiszcie imie "Walokon" i zobaczcie kiedy powstalo konto:P ale teraz to zaluje ze zaczolem grac w tibie... chociaz od miesiaca nie logowalem sie... bo gram w warhammera:P a zreszta aktualnie mam tibie zablokowana od 25.listopada.2004(data jest dokladna bo wtedy zmarla mi prababcia;/) ale coz zrobic... o to jest pytanie:P

zrobic nowe konto i grac od nowa u brata lub u kogos innego:P hehe e

c ya

Master Of Devastation
24-02-2005, 16:31
Ja gram w tibie prawie 3 lata...i jakoś mam ochote jeszcze następne 3 w nią grać :)

Premm
02-03-2005, 07:46
Kurna mać Wiktor, po 1-sze gówno nas obchodzi, że to już rok twojej "Tiby", po 2-gie ortografia plx, nie broń się dysmózgowiem, bo mnie to nie rusza, po 3 masz mega kitowe skille jak na PvP i taki Lvl, i na koniec, cholera otrząśnij się! Grasz w cafe i dziwisz się, że masz hacka, jak tam młodsza młodziesz sciąga co się da, no litości.

Wiesz calkowicie sie z toba niezgadzam po 1 ten temat zostal zalozony poniewaz on chcial uczcic swoj rok w tibii a nie gadac o jakis bzdetach. Po 2 to ty ile razy zmieniales server a ile on ty chyba z 10 ( o ile co pamietam) a teraz wysmiewasz sie z neigo ze ma mniejsze skile od ciebie przeciez niemozna poruwnywac skili palla do skilli knajta(knighta:D) . Po 3 to ty sie boisz grac na PvP a grasz na tym swoim Non PvP i chwalisz sie ze jestes lepszy POPROSTU JESTEs ZALOSNY!!!!:)
Have a nice day and c ya later:)

Arti707
02-03-2005, 10:36
Ja o swoim pierwszym roku nie opowiem bo miałem za dużo przerw (w sumie ok. 4-6 miechow) więc niewiele pamiętam :D

A co do Premm'a i Dr.Unknown'a to obaj jesteście przypały ,żeby kłócić się na forum.Nie znacie swoich GG to na realu przecież jedna szkoła -_- .Zresztą ciężko się dogadać z oboma więc nie odpowiadajcie na moj post i kłóćcie się inaczej niż na forum bo to nie miejsce na takie bzdety.

Dr.Unknown
02-03-2005, 10:40
Wiesz calkowicie sie z toba niezgadzam po 1 ten temat zostal zalozony poniewaz on chcial uczcic swoj rok w tibii a nie gadac o jakis bzdetach. Po 2 to ty ile razy zmieniales server a ile on ty chyba z 10 ( o ile co pamietam) a teraz wysmiewasz sie z neigo ze ma mniejsze skile od ciebie przeciez niemozna poruwnywac skili palla do skilli knajta(knighta:D) . Po 3 to ty sie boisz grac na PvP a grasz na tym swoim Non PvP i chwalisz sie ze jestes lepszy POPROSTU JESTEs ZALOSNY!!!!:)
Ależ drogi Rysiu, ja nie wywyższam się, ino znam Wiktora dostatecznie, by stwierdzić pewne fakty. Dość off-topicu.
Mój pierwszy rok w Tibii pokrywa się mniejwięcej z datą założyciela tematu, bo zaczeliśmy prawie jednocześnie grać.

Arco
02-03-2005, 13:26
Ja gram też rok i co NIE GRAm :D :D :D
MU RULEZZZ
TIBIA SUX!

Forum fajne dlatego zostaje na forum tibie nie mam nawet józ na dysku :p

MatuS
02-03-2005, 20:53
Noobs plx ?
Czemu wy takie bezsensowne zeczy piszecie.
-Gralem 4 miesiące wyszedlem na maina i po 4 miesiącach mam 70 lvl i skille 80/80 hodz nawet niewiem jak grac ! -.-

Premm
03-03-2005, 08:07
Matus dlatego jestes tibiomaniak jak mozna grac 24/h to jest niemozliwe dzien w dzien kurna ja tylo tak stwierdzam ale jak w 4 miesiace zrobiles taki lvl to nie ma ciczego gratulowac... zatraciles sie wogule w tibii a tibia jak wielu ludzi mowi ze niejest zyciem a tylka grac

c ya

djkuter
03-03-2005, 13:47
Cóz mój rok dopiero co minał. Były w nim przerwy (4 miechy), i dobrego lvl nie zrobiłem ( najwyższy 21), bo szybko nudziłem się postaciami i robiłem nową. Mam nadzieję, że w drugim będzie mniej przerw i więcej dobrych lvl.

Hetield
03-03-2005, 21:07
Ja mnialem cholernie duzo postaci i tesz zostalem duzo razy chkniety :( Najsmieszniej bylo jak mnie zchakowali jak gralem z kolega i wtedy to byla klutnia .... to ty nie to ty..... no teraz gram samemu bez niczego co jakies czas muwi je..... ta gre i pszez tydzien niegram ale wracam bo nic niedorownuje tibi (tesz gralem w mu )

Michael Danny Liberty
03-03-2005, 21:17
Wiesz co?? Ty to masz pomysły weź pod uwagę że :
Na non pvp jest trudniej robić skille niż na normalnym pvp nieraz to się rup chwalił że ile to on nie spędził na skillowaniu z innymi...
Dr.unk znalazł swoją zatokę szczęścia i jest mu tam dobrze....
Ty Rysiu te się nie czepiaj to ile ty miałeś postaci i ile światów odwiedziłeś.....

Premm
04-03-2005, 06:50
Wiesz co?? Ty to masz pomysły weź pod uwagę że :
Na non pvp jest trudniej robić skille niż na normalnym pvp nieraz to się rup chwalił że ile to on nie spędził na skillowaniu z innymi...
Dr.unk znalazł swoją zatokę szczęścia i jest mu tam dobrze....
Ty Rysiu te się nie czepiaj to ile ty miałeś postaci i ile światów odwiedziłeś.....

Moze i duzo ale ty byles nielepszy pozatym ja gram juz caly czas na hibernie ;) a tak jak mowilem to nie ma nic do rzeczy ze Dr.unk gra na non pvp poprostu wychwalil sie a ja stwierdzilem fakt ze on jest palem i wiekszy mu atak podchodzi nie?

Rupevef Shai
15-03-2005, 21:53
Nie dacie człowiekowi w spokoju odbyć bana musicie sie tu besztać????

Jest to temat dla tych któży chca uczcić swój pierwszy rok w tibi więc nie rubcie tu bydła.

Uaktywniam się znów na forum.....
Więc będe tu kontrolował co się dzieje.

Arti707
15-03-2005, 21:58
Ej SKOŃCZYĆ TO!!! rysiek jak coś niepasi to na gg a nie tu i k.... nie rob offtopicu (o ile wiesz co to znaczy) bo naprawde nie warto.
Dla wszystkich
Przepraszam za mojego Offtopa.
Dla Moderatorów
Prosze o wykasowanie przyszlych postow tych panow (tylko tych co sie w nich kluca ze soba) badz zmienienie ich zawartosci (skrucenie o klutnie)

Gohan
15-03-2005, 22:11
tera moje wspomnienia :)

w tibie dziarze już prawie 1,5 roku, przez ten czas wiele sie zmieniło; tibiegg uzywalem tylko przez pierwsze pare tygodni (pozniej zrobili update i nie chcialo mi sie czekac na nowsza wersje Tgg); pierwsza postac - niewypał gostki scigali mnie za zlodziejstwo (ja tylko oproznialem martwe ciala), pozniej przyszły nowe posacie, kolejne smierci, (nie moge zapomniec tego jak na mainie podniecalem sie copper shld); człowiek uczy sie na swoich błędach; wg mnie mam juz duży stopien wtajemniczenia ale jeszcze tyle rzeczy do poznania!

slimaczek
16-03-2005, 15:59
Heh nawet fajny topic. Ja opowiem o swoim pierwszej połowie roku, bo dopiero tyle gram :P
W grę zaczynałem grać od zera, bez kumpli itd. Więc musiałem sobie radzić sam. Ale że dużo odwiedziałem tą stronę i czytałem dość dużo poradników to noobem zbyt dużo nie byłem. Rooka przechodziłem cały tydzień, poznałem pewnego spoko kolesia co wychodzil razem ze mna. Pozniej expilem, i gdzies na 15lv trenowalem z 40/40 na 50/50, pózniej znow expilem i w między czasie trenowalem gdy bylo duzo ludu na expowiskach.. Gildie znalazlem, poznalem wielu spoko ludzi choc i tak nie znam goscia ktory ma wiecej niz 40 czy tam 50lv ^^. Zaczynałem na trzy miesięcznym servie więc na przedmioty dlugo zbieralem. Na 25lv gdy zaczynalo mi sie nudzic stworzylem uh makera, juz ma 11lv i chyba z 15mlv wiec runki robie nim czasami i palladyna z distem 55.. ale znow mi sie zachcialo grac knightem i teraz expie na ghoulach knightem i mam taka postac jaka mam w podpisie.

Mroczny_Elfo
16-03-2005, 21:14
Gdy ja zaczynałem grać jeszcze nikt w miescie nie weidzialco to Tibia.
Byłem pierwszy i koleżanka pokazałi mi tylko jak sie robi acca i jak sie bije z monstrami....
Z Rooka wychodziłem miecha
W 5-6 miesiecy zrobiłem 2 chary jeden na 19 drugi na 35 knighta i Ja sie sam WSZYSTKIEGO uczyłem

elite
16-03-2005, 21:32
Moj 1 rok w tibii byl spoko. Gralem ciekawie... Hack na 26 levelu i delete postaci, pozniej pomylka i wyslanie passów na trade -.-, czyli znowu hack, pozniej przerwa dluga :p Pozniej gra sorcem, znudzil mi sie na 31 levelu po 3 deadach przez kicki i wierchy.... Pozniej reaktywacja na nowym serverze i znowu internet mnie zawiodl... 3x dead... i teraz dla poleffki postac na novej- 28 lev/ 64/62- to byla historia 2 letnia ale trpche skrocona...

Ojczul
16-03-2005, 22:12
ja nie gram calego roku mialem kilka postaci 1 17lev knight 19lev sorc na xanterze shakowali mnie pospadali levele nowy char na infernie 20lev paladyn zabraci cale eq z domku mialem na sobie smieci bo akurat pekowalem i oddalem expa koledze i teraz zaczynam od nowa na swiecie nova

czarek3d
06-05-2008, 17:54
ja gralem knighem 5,6 miesiency lvl 23 skile 75/72 i hakneli mi konto i teraz gram pallem i mam 10 lvl

Zamne
06-05-2008, 19:28
ja gralem knighem 5,6 miesiency lvl 23 skile 75/72 i hakneli mi konto i teraz gram pallem i mam 10 lvl

GRATULUJE ODKOPANIA TEMATU PRAWIE SPRZED 3 LAT!!! STO LAT, STO LAT, NIECH ZYJE ZYJE NAM...:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup :

na serio:
kurna, idz z tego forum, jest 100 innych wartych odkopywania tematow forow...
+.+

a ja gram juz ponad 2 lata (first login 1 February[Luty], po zabiciu dwoch ratow cieszylem sie jak ze zlotych gaci, bo przez miesiac nie udawalo mi sie konta zalozyc...) i sie nie chwale...

Virtuti
06-05-2008, 19:31
@up
To masz sie czym chwalic. Lepiej na tibia.org.pl sie przezoc.

@topic
Sam gram w Tibie od klienta 7.5 (nie wiem ile to czasu). Jednak mam madrych rodzicow (wieleu uznaloby ich za glupich), ktorzy nie pozwalaja mi grac w Tibie zbyt wiele czasu. Dzieki temu Tibia jest dla mnie zabawa, a nie jak dla niektorych zrodlem zarobkow lub pograzania innych graczy.

Jesli chodzi o moje przygody to bylo ich naprawde wiele, jednak najbardziej pamietam, gdy swoja 1 postacia razem z kolega na moim kompie wyszlismy z rooka. Kolega gral wczesniej w Tibie, ale "za bardzo sie nie znal". Zobaczylem pierwszego gracza pod depo z red hp, i go zabilem =] Nie wiedzialem czemu wszyscy sie ze mnie (a raczej z tamtego chlopa) smiali. Jednak dla mnie to byla tragedia. Nie moglem sie wylogowac. Cale szczescie nalazlem fajna kryjowke, i dalem exit. Przezylem, jednak zobaczylem ze knight nie jest dla mnie

Cacuss
06-05-2008, 19:42
No co Ty... fajnie, że odkopał taki przyjazny temat w iście starotibijskim stylu. To jeszcze lata, kiedy niektórzy byli mniej doświadczonymi graczami niż teraz są :D Aż mi się przyjemnie zrobiło jak czytałem te wszystkie posty ;)

A co do mojego pierwszego roku w Tibii to był on o tyle "nieintensywny", że nie znałem nikogo kto by w tę grę grał. I sam jakośtam sobie od czasu do czasu grałem(pierwszy raz to nawet jak jeszcze nie miałem stałego łącza i nie wiedziałem, że coś takiego istnieje^^) tworząc kilka postaci poniżej 30lvl :)

Geli
14-09-2015, 23:32
No to teraz ja odkopie po 7 latach. :D Zacząłem grać w tibie mając 12 lat w 2004 roku. Nie wiem ile czasu zajęło wbicie mi 20 poziomu na jednej z postaci. :D system wyprodukował mi nick "Geli Zang" potem stworzylem 2 postać msa i grałem z nimi przerwami. 112 lvl osiągnąłem i po haku przestałem grać. Teraz wróciłem po 3 latach i znów gram :D już 24 lvl. 11 lat później :P