PDA

Pokaż pełną wersje : Vamp i sorc

Progmast
14-02-2005, 15:44
Chcialem sie was tu zapytac czy 20 master sorcerer mlvl 34 ma jakies szanse z vampirem.Chodzi mi o tego ktory jest na darashi tam za tymi skalami<co pietro wyzej od niego jest bh>.Moja taktyka to zchodze gfb wchodze schodze gfb wchodze uh.....Wiec mam szanse,nie chodzi mi tu o zysk bo wiem ze wiecej strace ale...

Scream
14-02-2005, 15:47
jak masz bic z gfb to juz lepiej uzyj sd, a zabijesz bez wiekszych problemow.

K-ostry
14-02-2005, 17:25
Chcialem sie was tu zapytac czy 20 master sorcerer mlvl 34 ma jakies szanse z vampirem.Chodzi mi o tego ktory jest na darashi tam za tymi skalami<co pietro wyzej od niego jest bh>.Moja taktyka to zchodze gfb wchodze schodze gfb wchodze uh.....Wiec mam szanse,nie chodzi mi tu o zysk bo wiem ze wiecej strace ale...

Czemu robisz tematy ciulate, zamiast spytać się doświadczonego gracza na GG?

@temat

Dasz rade spokojnie, tylko nie opłaca Ci się używac GFB, lepiej użyc Explo or SD. Szybciej sobie poradzisz i mnie UHów zejdzie (wiem że masz 2)

Seth-Drone
14-02-2005, 17:53
Taktyka tam jest taka ze zlazisz puszczas Fire bomb (w dobrym momencie oczywiscie) i vamp siada. Nie raz zostaje z 20-40 hp ale to z hmm mozna dobic. na 2 Vampy 1 runka Fire bomby (bo ma 2x jak ktos nie wie). Pozostaje tylko monotonne czekanie az vamp sie zjara. Radze tez policzyc czas w jakim pali sie ta f bomba zeby nie zejsc za wczesnie.