zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Imperium - polski wb

besn
14-02-2005, 21:19
Tak, ruszyła kolejna era w Imperium, bodajze 4. Troche opisu, Imperium jest gra webbased, czyli oparta na technologi php i mysql, grac mozemy poprzez nasz przegladarke, a teraz do treści, pomijajac , ze duzym plusem jest to iz jest to polska gra, ruszyla teraz wiec mozna byc jeszcze kims w tej grze to jeszcze oferuje duzo mozliwosci i jako taki klimat rpg, oprocz zwyklego trenowania swojej postaci, mozemy wyrabiac zbroje, robic eliksiry, lowic ryby, miec cos w rodzaju chowanca i inne rownie ciekawe rzeczy, np. dobrze rozbudowany system magi. Co prawda grac zaczelem niedawno ale gra mi sie spodobala, dlatego o niej tu pisze, mam nadzieje , ze wam sie spodoba ;).

Imperium - link (http://i-rpg.fanzine.pl/register.php?ref=670)

Iris on Eternia
14-02-2005, 21:33
O thx, nie wiedzialem ze juz sie uporali z serverem.

Ps. Niema to jak byc cwanym. Refy plx :P

EDIT
Gigantyczny Wąż wygrał! Tracisz 0.12 niczego! xD

EDIT2

Pietras Jaszczur
>--[103]--> [HP 0]
Pietras wygrał!

Shinjix
14-02-2005, 21:34
Dziwne to..... Może kiedys się w tym głębiej pobawie-na razie klapa, czasu nie mam..... Ale to dobra gierka :)

Myshacheq
14-02-2005, 21:53
Już gram, przeczytałem poradnik, ale wygląda na to, że o tej godzinie mało osób w to gra.
Fajnie by było, jakby ktoś mi powedział gdzie moge coś poklepać na 1 poziomie. Mam tylko kij :P

besn
14-02-2005, 22:40
Aktualnie refy nie dzialaja, bo jakis bug jest tak wiec g z tego mam, ale zapraszam bo gra jest na swoj sposob wyjatkowa i dopiero sie rozwija ;]