Pokaż pełną wersje : Throwing stars
Magical Trevor
15-02-2005, 09:13
Eee... Mam pomysł, żeby se zrobić pala na pierwowzór ninjy, ale mam pytanie co do throwing stars, czy po użyciu ich one padają na ziemię jak speary cy znikaja?
Leweracja
15-02-2005, 09:16
znikaja niestety one i tak nadaja sie tylko na wystawe
Magical Trevor
15-02-2005, 09:21
Ale czy one mają większy atak od bełtów?
Ts maja 25 atk , wiec sa lepsze od strzal ale gorsze od bolcow.
są też leciutkie i cholernie drogie :)
;)
są też leciutkie i cholernie drogie :)
;)
wlasnie. Gdzie mozna kupic throwing stary??? HELP ;(
Napewno od ludzi ;) i byc moze w sklepie z wyposazeniem dla pallkow , jak ci sie chce to sprawdz;P
@up
NPC nazywa się Gamel, można u niego kupić różne pierdoły, jak np. staff :D
http://img.photobucket.com/albums/v330/morwii/thais.jpg -tu u gamela mozna kupic throwning stars, i jeszcze jakies *******y.... czasami trza zejsc na dol....
Żeczywiście ts'y są drogie.Kupiłem jednego tylko po to aby sobie sprawdzić ile kosztuje itp. Ale już po 2 min. podeszło do mnie 5 pk i straciłem ts'a.Więc czy jest sens kupować je??
dziadbab
20-02-2005, 13:42
Żeczywiście ts'y są drogie.Kupiłem jednego tylko po to aby sobie sprawdzić ile kosztuje itp. Ale już po 2 min. podeszło do mnie 5 pk i straciłem ts'a.Więc czy jest sens kupować je??
Czemu cie zaczeli tluc pk?!?!
Bo kupiles ts'a????
Centaurek
20-02-2005, 14:05
@up
Taaa...i jego cale życie stracilo sens :D
Mam kilka ts'ow w depo ale na razie nie chce ich tracić ;)...moim zdaniem nie oplaca sie ich kupować ;)
@down
Chłopie, ja tylko żartowałem :p tylko twoja wypowiedź była troche pozbawiona sensu, tak jakby to wina PK, że straciłeś TS'y i już ich nie kupisz bo z tego powodu są bez sensu...
Sensu życia wcale nie straciłem.A pk żucili się na mnie dlatego że są głupi.A se kupuiłem ts'a bo chciałem tylko zobaczyć czy on fajny :>.
podeszło do mnie 5 pk i straciłem ts'a.Więc czy jest sens kupować je??
czy jest sens kupowanie czegokolwiek? przeciez jak cie obskoczy 5 pk to tez to mozesz stracic, chyba ze masz aola za 50k...
ts'y wypadaja z demon skeletonow za darmo... trzeba tylko ich troche ubic :) dla palkow to w zasadzie zaden problem
Bolty tez sa strasznie drogie bo kosztuja 300gp za 100 :)
Tylko, że bolty są silniejsze. Więc co się bardziej opłaca kupić ? Jak dla mnie bolty.
LORD VOLDEMORT
21-02-2005, 09:54
zalezy jaki swiat na moim strym swiecie szly za 150-200 za 100
Magical Trevor
21-02-2005, 12:38
TS'y można kupić jeszcze w AB u tego typa co sprzedaje dla palów rzeczy (belty, arrowy).
czy jest sens kupowanie czegokolwiek? przeciez jak cie obskoczy 5 pk to tez to mozesz stracic, chyba ze masz aola za 50k...
ts'y wypadaja z demon skeletonow za darmo... trzeba tylko ich troche ubic :) dla palkow to w zasadzie zaden problem
Ta a jesli jestes drutem i chesz tylko sprawdzic jak to wyglada ile kosztuje ile ma ataka, i nagle z nienacka nie planujac kiedy do ciebie podskocza to niby jak mialem sie uchronic przed pk (majac 15lvl na 5 z 45)?
Bolty tez sa strasznie drogie bo kosztuja 300gp za 100 :)
To prawda ze sa drogie ale pelno ludzi w ab czy karlin je sprzedaje sam nim jestem wienc wiem choc jestem knightem
Widziałem wiecej ludzi którzy sprzedają bolty (sam raz sprobowałem sprzedać) i w Ab i w Carlin jest najwięcej ludzi sprzedających bolty. Bo tam blisko maja dwarven bridge :]. A bolty nie są aż tak drogie w porównaniu do ts przyznaję rację wszystkim którzy są za boltami i kuszą. Respect for bolts!!!!!
Up@ Oni biorą bolty z huntow na soldierach w jaskiniach a nie z soldow z dwarven bridge bo tam to jak znajdziesz solda to bossu jestes...
Ta a jesli jestes drutem i chesz tylko sprawdzic jak to wyglada ile kosztuje ile ma ataka, i nagle z nienacka nie planujac kiedy do ciebie podskocza to niby jak mialem sie uchronic przed pk (majac 15lvl na 5 z 45)?
Taa, pięciu 45lvli atakuje bez powodu 15lvlka. Już ty za darmo nie dostałeś, na pewno coś nabroiłeś i się zemścili :P
@topic:
Gwiazdki się tylko w domku na wystawkę nadają do ozdoby. DO kompletu z ringami czy scarabami, możliwości jest dużo :)
ciemne dropsy
24-02-2005, 21:37
TSy sux xD fajnie sie w nimi rzuca naorzyklad sorcem :) ALbo nazbeirac sobie kilkadziesiat kamolcow z goblinow i porzucac sobie w cos :) A tak btw To takich rzeczy jak shurikeny czy kamolce nei zuywa sie do walki :P
tyle ze niektorzy pk robia to dla przyjemnosci wiec nie mialem szans :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.