Pokaż pełną wersje : Odwiedziny na PoH - to nie koniec :P
SzPiLa_ThoRn
15-02-2005, 11:00
Miała byc przerwa od Tibii ,więc była (co prawda jedno dniowa ale zawsze coś). Niestety moge grac tylko w weekendy ,bo stary mi dał kare na kompa :/ Poza tym nie mam kasy na uh , więc jak chcecie to możecie mnie wspierać finansowo :D W tym filmiku odwiedziny na PoH i zbliżenie na mój domek i nowe eq ;)
www.torun.mm.pl/~tibia/Filmy/poh.rec
Szpila
Master Knight de'Vere
15-02-2005, 11:24
Filmik super jak zawsze i dobrze że grasz dalej bo twoje filmy są fajne :p ale powiedz skad wytrzasneles taki eq?
-=::NorbI::=-
15-02-2005, 12:09
Mi tam się podobał, pewnie dlatego że sam mam taki niski lvl i na niechodze jeszcze na PoH'a. Pod koniec robilo sie juz nudno, ale ogulnie SpoX filmik. Oceniam pozytywnie :p
Ps. To muj pierwszy post 8o
sciagam narazie , zapowiada sie niezle...
Filmik dobry... :D zgadzam sie z panem ponizej :p bardzo trudno jest zrobic cos "innego" i orginalnegoo..... :)
re:down:Dziwna moda nastala na rezerwowanie postow.
i co zrobisz? :p:p :cyclops:
ancient kavu
15-02-2005, 17:22
Dziwna moda nastala na rezerwowanie postow. Najpierw obejrzcie a potem kometujcie.
Filmik jest sredni. W dzisiekszych czasach naprawde trudno o cos orginalnego, dlatego mimo wszystko pozytywnie go oceniam.
SzPiLa_ThoRn
15-02-2005, 18:13
Powiecie na co mam iść (oczywiście coś na czym nie padne :P) , dacie uhy to pójde i specjalnie dla was nagram filmik. Jedynym moim problemem jest brak runek UH. Jeśli chcecie coś , dajcie Uh-y a zaszaleję ;)
Powiecie na co mam iść (oczywiście coś na czym nie padne :P) , dacie uhy to pójde i specjalnie dla was nagram filmik. Jedynym moim problemem jest brak runek UH. Jeśli chcecie coś , dajcie Uh-y a zaszaleję ;)
A jak ktos nie gra na securze i chce jakiś filmik ;)
SzPiLa_ThoRn
15-02-2005, 20:42
Heh to nie wiem :P Ten SCA , Soft boots i DSL to fake ? :>
Szpila lubie twoje filmiki. Są za***iste. Łdane eq. Ciesze sie ze nie konczysz z tibia bo twoje filmiki sa naprawde super.
Berbon of blank squad
18lvl 9mlvl
Paladin :lucznik:
Skilli nie podaje bo sa naprawde mierne :(
Piła Rulezzzzzzzzz
Bardzo dobrze że jednak po tym dedzie nie skończyłeś z Tibią na dlużej :P Filmik spoko.
SzPiLa_ThoRn
16-02-2005, 23:34
Jednak kończe z Tibią. Nie ma sensu w to grać jeśli pare miesiecy starań poszło na marne przez jakiegoś osła ,który dał mnie na black liste.Żegnam wszystkich.
The character has been scheduled for deletion. It will be removed finally from your account at 17.04.2005, 23:59:40.
Szpila
Saviol007
17-02-2005, 05:07
moim zdaniem to masz downa -.- jak mozna likwidowac postac i co ci po tym niemoze sobie poprotu byc kiedys moze ci przyjsc ochota na gre i tak wlaciwiw to jakom czarnom liste??? sucera to chyba non pvp ale niejestem pewien odp plx
Adraka tius
17-02-2005, 07:06
rechost prosze!
Finger..
17-02-2005, 10:06
Filmik mi sie podobał ale.....Masz Eq przyblizony do mojego na aldorze ale stary
....jakbys padl ? O.o i lost golden legs omfg .... Amulet of Loss plx B)
Jeszce raz mowie filmik jest nice ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.