zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Questy

Cz@rny
04-02-2004, 13:04
Yo.
Napiszcie o jakich questach wiecie... Co można w nich znaleść i jak się je wykonuje. Jakie potwory są podrodze itd..

Majen
04-02-2004, 13:11
Moim zdaniem modkowie powinni sprawdzić twój IP i jak to twoje któreś konto to powinn ci dać bana na IP, ja spotkałem się na innym forum, ludzie zakładali nowych uzytkowników i pytali sie o questy, i jak zostali złapani mówili że som nowi i niewiedzieli o zakazie.

Może modkowie niec ci nie zrobią, w pewnym sęsie to ich wina, że nie dają do "podpisania" że będziemy przestrzegać regulaminu.

Cz@rny
04-02-2004, 13:23
Oryginalnie dodany przez Bestmajen
Moim zdaniem modkowie powinni sprawdzić twój IP i jak to twoje któreś konto to powinn ci dać bana na IP, ja spotkałem się na innym forum, ludzie zakładali nowych uzytkowników i pytali sie o questy, i jak zostali złapani mówili że som nowi i niewiedzieli o zakazie.

Lol. Sorry nie wiedziałem. Jeśli można to usunę ten temat. Sorry. Jestem nowy i to moje pierwsze konto:///

Sorry jeszcze raz!

Zaglada
04-02-2004, 13:32
@ Cz@rny

Nie dostajesz upomnienia, ponieważ dziś się zajerestrowałeś i mogłeś ominąć regulamin. Ale to pierwszy i ostatni raz, każde nstępne złamanie regulaminu może skończyć się upomnieniem, bądz banem

Przeczytaj ten (http://tibia.pl/thread.php?threadid=4219&boardid=4&styleid=1&sid=b8a7763162eb16e2e41b9558a171265a) temat BARDZO DOKŁADNIE.