PDA

Pokaż pełną wersje : Obrazek pod nickiem

Lord Muminek
04-02-2004, 13:11
Help me !

Jak wstawić obrazek pod moim nickiem, po lewej stronie ? ?(

Plz ! Help me !

Cidius
04-02-2004, 13:26
Ekhm, może to nie na temat, ale pełna wersja tego przysłowia brzmi"
LIFE IS BRUTAL AND PEŁNE ZASADZKAS, SOMETIMES KOPAS W DUPAS AND PEOPLE ARE SK****SYNY. A co do obrazka, to coś tam powinno byc w FAQ...

Monoron
04-02-2004, 15:25
Ale z tego co ja wiem...
To najpierw musisz zrobić screeena ze swoją postacią.
Potem wyiąć swoją postać.
Wstawić na swoją stronkę internetową.
I wstawić jako IMG.

Zureq (RUBERA)
04-02-2004, 15:51
No więc tak. Po pierwsze musisz mieć obrazek:) Masz? OK. Teraz otwórz go za pomocą jakiegoś programu przeglądania grafik (ACD see czy Irfan viev). Znajdź w opcjach takie coś jak ustalenie wysokości/szerokości obrazka i zmniejsz tą wartość do 90 na 90 PIKSELI. Zapisz go lub zrób zrzut ekranu i przenieś do painta, gdzie wytniesz go gdy pierwsza metoda zawiodła :P Ustaw tam wymiary na 90x90 i zapisz. Połowa roboty z głowy. Teraz wejdź na forum Tibii.pl i wejdź w panel profilu (pierwszy przycisk na górze). Następnie wejdź w emblematy. Tam masz różne przykładowe avatary. Jak chcesz użyć swojego zaznacz opcje "użyj własnego emblematu" i kliknij przeglądaj i odnajdź zapisany obrazek. Poczekaj chwilę i po robocie:)

kali249
04-02-2004, 15:58
Lord muminek NIE TEN DZIAL!!!!!!!!! Powinienes to napisac w dziale "O wszystkim i o niczym"

Bobercjusz
09-02-2004, 17:33
Oryginalnie dodany przez kali249
Lord muminek NIE TEN DZIAL!!!!!!!!! Powinienes to napisac w dziale "O wszystkim i o niczym"

to mnie dobilo totalnie
to w takim razie powiedz jaki to jest dzial!!!

eerion
09-02-2004, 17:38
Albo wybierz kltóryś z podstawowych obrazków........
I będziesz miał...

Arakazz
31-05-2004, 20:13
zureq, nie działa tak jak powiedizałeś

Zureq (RUBERA)
31-05-2004, 20:32
Hmmm, pomyślmy. Nie jestem specjalistą, ale postaram się pomóc ;) Może prześlij mi go na maila, a ja go sprawdzę, czy mi działa. Mój mail to [email protected]. Czekam ;)