PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie znajde gs(chodzi o bezpieczny teren ktory moge sobie zagrodzic E

Gavofip
11-09-2003, 23:16
PLZZ Chcialbym sie dowiedziec gdzie jest jaksinia z gs-ami jest ona bardzo wąska i mozna sie wtedy od gs-a odgrodzic EF ale niw wiem gdzie to jest PLZZ powiedzcie (prosiłbym o mapke bardz bym prosił) POZNIEWAZ CHCIALBYM POCWICZYC NA GSACH ALE BOJE SIE ZE NA OTWARTYM TERENIE ZLAPIA MNIE LAGI I ZDECHNE :P

MatKus
11-09-2003, 23:33
Fajna broń, ten GS ;) (przenoszę do potworów)
Jest to gdzieś w MOLS, ale nie znam dokłanie tamtych terenów, więc może ktoś inny odpowie. Po za tym mam dziwne wrażenie, że gdzieś już to było, i nawet był filmik-tutorial, ale nie chce mi się szukać gdzie.

thunvil
12-09-2003, 07:23
Ja często chodzę do Mols na gski, ale samo dojście w to miejsce zajmuje z 15 minut... Chętnie bym pomógł, ale nie umiem screenów zamieszczać to raz, nie mam czsu teraz to dwa. Powiedz, na jakim świecie grasz, jak Isara to moge Ci to mijsce pokazać.
Ahe, po drodze najsilniejszy stwór to minotaur zwykły :D

Pawulon
12-09-2003, 07:35
tak tak byl juz maly filmik Warli'ego :) i ta miejscowka byla w mols

Yogi
12-09-2003, 11:43
thunvil:
to wyslij mi te screeny a ja je zamieszcze

Szumek
13-09-2003, 17:40
GS to nie taka prosta sprawa i niema takich miejsc albo ja ich nieznam ze sam GS jest w waskim tunelu i mozna go EF zablokowac.

Najlepsze miejsce na GS-y to POH ale to inna bajka.

Noxiru
13-09-2003, 18:08
Rzeczywiscie miedzy innymi miejsce z Giant Spiderem jest w MOLS i jest ono na lewo od szamanów.... hmm opisze to troche: Wchodzisz do dziury gdzie jest duzo EF i idziesz w prawo, wchodzisz do dziury na samej górze (tam są beholdery), potem idziesz w prawo i znowu wchodzisz do dziury na gorze (tam są ork shamany, trole i weze), potem idziesz w tunel w lewo i tam jest respawn GS'a :P

U$3r
14-09-2003, 09:11
Wiem ze ten post bedzie dlugi... ale slyszales o POH'u?:D lol

scuda
02-07-2005, 16:18
Na pohu jest dziura z gsem dosc mala schodzisz na dol od temple i masz dziurke.

TehRegent
02-07-2005, 16:38
Geeeeezz.....co Za N00by!!x(

Czlowieku Po Co Odswiezasz Tematy Ktore Maja Jak Dobrez Widze (:p)
2 Lata!!x(x(