PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie moge znaklesc ?? Please HELP

Dark-devill
04-02-2004, 13:38
Mam maly problem...
Gdzie mogę znalesc SKULL STAFFA albo WAR HAMMER, DRAGON HAMMER albo THUNDER HAMMER...
Prosze o pomoc bardzo tego potrzebuje jesli ktos wie gdzie i za ile prosze o odpowiedze.
z gory dzieki

Kargax
04-02-2004, 13:58
Skull Staffa mozesz znalezc w necro i w wl, war hammera w podziemiach PoHu, dragon hammera w smokach, a o thunder hammerze nawet nie marz.

Dark-devill
04-02-2004, 14:03
Dokładne miejsce polożenia tych broni jestm w CARLIN i mam dopiero 14 level i dopietro od 7 dni jestem tam..
i nie znam sie gdzie są te miejsc co podales :(
Jeśli możesz to podaj dokładniej

eerion
04-02-2004, 14:15
Thunder hammer jest bronią unikalną- za chiny jej nie dostaniesz.
Dragon hammer wypada ze smoka o tym teraz też nei masz co marzyć zeby smoczka wziąść na klate
Skull staff wypada z nekromanty i warlocka- wzięliby cie na małego pierda.
Więc nie znajdziesz ich. Musisz kupić! Nie ma innego wyjścia na twoim stadium rozwoju

Dark-devill
04-02-2004, 16:45
Nie mam z tymi potworami szans ale kto w CARLIN mi sprzeda jakomś z tych broni ?? Jeśli znacie kogoś to poleccie mi...

XjanulX
04-02-2004, 17:03
ja powiem tak
Skull Staff (jak masz 14lvl) to z trade
Dragon Hammer (tak samo)
War Hammer z Wild Warrior
Thunder Hammer pograj 100 lat moze bedziesz mial

Dark-devill
04-02-2004, 17:15
Ale teraz ja powiem tak "Jestem w mieście CARLIN mam kase na kupno tej broni ale nie wiem od kogo, jeśli ktoś jest w CARLIN prosze moj nick w grze Dark-Davill i tylko zagadc wezme kase z DEPO i możemy sie wymienić"
Albo może tez być SILVER MACE w kim jest ( w jakim potworze) i gdzie ten potwór się znajduje??
I tak jak mowilem szukam kogos kto by sie chciał wymienic mam kase jakby co... więc pisac
POZDRO DLA WSZYSTKICH USERÓW FORUM

nightkin
04-02-2004, 19:19
O Silver Mace (unikat) tez juz dawno nie slyszalem, niewiele jest takich, i to pewnie tylko na niektorych serwerach.

Licz sie z tym, ze Dragon Hammer i War Hammer kosztuja po 4k, a Skull Staff 10K+ (ceny z Danubii).

Jezeli chcesz cos z tego kupic, to polecam sledzenie ogloszen na kanale "trade".

Woyo_1989
04-02-2004, 20:27
A wiec
-Dragon hammer(3-4k) - Dragony
-War hammer (3-4k) - Wild Warriory, Dragon lordy i Herosy
-Thunder hammer - tu juz jest problem ale slyszalem o quescie ale ten ziom od ktorego o tym wiem jeszcze go nie zakonczyl