PDA

Pokaż pełną wersje : Wrocilem!

U$3r
04-02-2004, 14:50
Wiekszosc starszych uzytkownikow forum tibia.pl:0 pewnie mnie pamieta! krotka informacja wrocilem i bede nadal gnebil noobow i pomagal newbie;) dobre co?:>

U$3r
P.S:znow gram w tibie:)

n3m3s!s
04-02-2004, 15:15
y0 :>
Witamy ponownie.

Zaglada
04-02-2004, 15:57
Welcome again!

Plx read this (http://tibia.pl/thread.php?threadid=4219&boardid=4&styleid=1&sid=b8a7763162eb16e2e41b9558a171265a).

kthxbye !

U$3r
04-02-2004, 19:52
Czyzby to byla jakas sugestia ze sie nie trzymam regul?:) jak mozesz:P jakie zmiany tu zaszly, bo widze ze wielu innych cicow dostalo tytul modka:) Tell me da tru nemesis<albo kto inny:D>

^^ Ale ze gimli syn Golina dostal modka to juz porazka:D

U$3r

Brzoza
04-02-2004, 19:57
Po cowrociles ?? I sam jestes porazka Gimli to swietny Moderator!!Masz cos do niego?
re dow
co rozumiesz przez slowo noob?

Bambuko
04-02-2004, 20:04
Gimli jako mod nie jest taki zły... przynajmniej nie pisze już wiele, bo jest zajęty moderowaniem.

U$3r
04-02-2004, 20:07
Oryginalnie dodany przez Brzoza
Po cowrociles ?? I sam jestes porazka Gimli to swietny Moderator!!Masz cos do niego?

Dzieki Brzoza za slowa otuchy, ale powiem ci tyle ^no comment^ bo glupich i bezsensownych posow sie nie komentuje.:p Superman, a jesli bedziesz chcial grac na nowym serwie, a taki niedlugo bedzie, to sie zglos bo robimy gildie o poszukujemy pacc jesli masz to chodz bo juz 3 mamy...ty bylbys 4:)

U$3r

Gimlos
04-02-2004, 20:41
jakos specjalnie ten twoj powrot udany nie jest, skoro na samym poczatku obrazasz moderka . lepiej zebys zachowywal sie wzorowo,bo ja bede szukal okazji do upomnienia ciebie .
przekrecenie mojego nicka to oznaka : tego ze jestes prymitywem ( moze proba obrazenia mnie ? ) ,tego ze jestes leniwy ( nie chcialo sie wcisnac ctrl+c? ) czy jeszcze czegos innego?
no i tak na poczatek pkt4regulaminu tego forum : Nie wolno obrażać ani poniżać innych osób. Dotyczy to zarówno użytkowników forum, osób znanych ze świata codziennego, jak i postaci w grze.
U$3r ( ja uzywam "kopiuj":P ) +1 upomnienie za proba ponizenia i obrazy uzytkownika ( w tym wypadku modka )

mam nadzieje ze nie zepsulem powrotu?

U$3r
04-02-2004, 22:05
Gimli... posluchaj jesli chcesz we mnie wzbudzic strach to ci sie nie udalo bo musisz wiedziec ze ty nie jestes zbytnio wplywowy tutaj. Pogadam z matkusem i bosalem, zdejma mi te upomnienie, ktore nalozyles bo ci po porstu wyponialem ze noob nie powinien miec modka. Taki jest moje zdanie i to go nie zmienisz...jesli myslisz ze masz modka i sie bede ciebie bal to sie mylisz... aczkolwiek szcunek ozkazuje...

mi sie nie udal powrot a tobie szpan..moze byc cos lepszego...?:P

Nemesis...gimli nawet bez modka byl godny pozalowania (wcale nikogo nie obrazam, okazuje negatywny stosunek do czego mam prawo..nie ma tu wyzwisk,wulgaryzmow itp.)

U$3r
aha gimli masz problem - to pisz do przyjaciolki

sesaj
04-02-2004, 23:18
Niema co, ale Ty U$3r to dopiero powrota zrobiles.
Przychodzisz czy wracasz (jush sam niewiem) i gadasz na nowych modkow.
Tylko tak dalej a daaaleko zajdziesz...

Brzoza
05-02-2004, 07:09
Mysle ze za te odzywki U$3r dostanie prezent od naszych modkow(nie mysl ze bedzie to mily prezent):D

Gremlin
05-02-2004, 09:09
Pogadam z matkusem i bosalem, zdejma mi te upomnienie,
Skoro juz jest wspomniane w regulaminie ze obowiazuja regoly z Tibi:

http://tibia.4players.de/community/?subtopic=tibiarules
b) Pretending to be a gamemaster or to have influence on the decisions of a gamemaster.

Jak dla mnie nastepne upomnienie.

I puki mi Bossal osobiscie nie napisze ze mam cie specjalnie trektowac z mojej strony dostaniesz upomnienie/bana jak kazda inna osoba jesli zawinisz.

Ps.
Obrazanie mnie = ban (wiekszosc jest bardziej poblazliwa).

n3m3s!s
05-02-2004, 09:53
^^ Ale ze gimli syn Golina dostal modka to juz porazka
Założe się, że pisząc to myślałeś: "...to ja powinienem być tym modem, a nie ten %^*$*$#"
BTW: fajne wejście.
Pogadam z matkusem i bosalem, zdejma mi te upomnienie,
nie sądze...

eerion
05-02-2004, 15:24
U$3r- rozumiem twoją gorycz, ale Gimli już nie jest takim noobem jak an początku.
Siedze na tym forum od dawna, choć dopiero niedawno przestałem być obserwatorem jak kiedyś
Ty User byłeś dość potężny, lecz teraz idzie nowe pokolenie i musisz walczyć :D
Nie bój żaby nie nie kłóć się z wszystkimi.
I witaj w domu bo brakowało wielu ludziom ciebie :)

Gimlos
05-02-2004, 20:46
Gimli... posluchaj jesli chcesz we mnie wzbudzic strach to ci sie nie udalo bo musisz wiedziec ze ty nie jestes zbytnio wplywowy tutaj. Pogadam z matkusem i bosalem, zdejma mi te upomnienie, ktore nalozyles bo ci po porstu wyponialem ze noob nie powinien miec modka. Taki jest moje zdanie i to go nie zmienisz...jesli myslisz ze masz modka i sie bede ciebie bal to sie mylisz... aczkolwiek szcunek ozkazuje... strach? ja po prostu bronie sie przed ewidentnym atakiem na moja osobe , nie chce w nikim tutaj wzbudzac strachu... no coz ,jestem bardzo ciekaw czy ktos ci tu zdejmie upomnienie, bo na razie jestes blizszy kolejnego
no i tak jak powiedzial nemesis widze tutaj "syndrom jedi" ( taki user ktory byl bardzo zawiedziony ze nie dostal modka - teraz juz sie z tego na szczescie wyleczyl )
(wcale nikogo nie obrazam, okazuje negatywny stosunek do czego mam prawo..nie ma tu wyzwisk,wulgaryzmow itp.) ja osobiscie nazywanie mnie "godnym pozalowania" uznaje jako obraze, nawet gorsza gdybys mnie potraktowal wulgaryzmami
aha gimli masz problem - to pisz do przyjaciolki wiesz, w slangu mlodziezowym takie odzywki nazywa sie teraz "beton" - zarty z ktorych nikt sie nie smieje, bezsensowne odzywki . mysle ze do tej czesci twojego posta mozna spokojnie zastosowac to okreslenie

U$3r- rozumiem twoją gorycz, ale Gimli już nie jest takim noobem jak an początku. mylisz pojecia n00b i newbie :)

ja zamykac tematu nie bede, bo w wiekszosci jest w nim mowa o mnie, ale mysle ze nie warto kontynuowac tej pyskowki .

sesaj
05-02-2004, 22:23
A ja mam do Ciebie U$3r male pytanko.
Co ty chciales osiagnac w ten sposob??
Przychodzisz obrazasz modkow, ale co dalej??
Jak widac z powyzszych wypowiedzen Zaglada i Gimli nie sa jush do Ciebie milo nastawieni. ;/

Bambuko
05-02-2004, 22:34
Chyba n3m3s1s i Gimli. Zaglada nie jest miło nastawiony do mnie - a tak się starałem:(:(:(.

Gonzo von Krenzel
05-02-2004, 23:17
Obserwowałem ten temat od samego powstania, bo bardzo mnie zainteresował. Wygląda na to, że U$3r poprostu chciał przywitać wszystkich forumowiczów, i poinformować o dalszej działalności.
Wiekszosc starszych uzytkownikow forum tibia.pl:0 pewnie mnie pamieta! krotka informacja wrocilem i bede nadal gnebil noobow i pomagal newbie dobre co?:>

U$3r
P.S:znow gram w tibie
Sytuację pogorszyła wypowiedź
^^ Ale ze gimli syn Golina dostal modka to juz porazka :D .
W tym momencie może i niestosownie Brzoza dolał benzyny do ognia mówiąc
Po cowrociles ?? I sam jestes porazka Gimli to swietny Moderator!!Masz cos do niego? .
Teraz się już U$3r zdenerwował...
Nie uważacie, że nie tylko U$3r jest winny?
Dajcie spokój! To ma być przyjazne forum, które miło jest czytać. Może lepiej, żeby żadnego moderatora nie było? Tylko by się kłócili... . I jeszcze do tego posty nabijacie. Moim zdaniem temat powinien już dawno zostać zamknięty i powinniście się przeprosić, a jak by ktoś dalej się chciał kłócić to na PW a nie na oficjalnym polskim portalu międzynarodowej gry internetowej Tibia! Jeśli nie to ban i już! Miejmy nadzieję, że żaden obcokrajowiec nie zna polskiego bo to porażka ... . Przeczytajcie jeszcze raz cały temat i się zastanówcie nad swoimi błędami.
P.S. Współczuje takiego powrotu U$3rowi ...

n3m3s!s
06-02-2004, 09:00
Teraz się już U$3r zdenerwował...
Nie uważacie, że nie tylko U$3r jest winny?
Dajcie spokój! To ma być przyjazne forum, które miło jest czytać. Może lepiej, żeby żadnego moderatora nie było? Tylko by się kłócili... . I jeszcze do tego posty nabijacie. Moim zdaniem temat powinien już dawno zostać zamknięty i powinniście się przeprosić, a jak by ktoś dalej się chciał kłócić to na PW a nie na oficjalnym polskim portalu międzynarodowej gry internetowej Tibia! Jeśli nie to ban i już! Miejmy nadzieję, że żaden obcokrajowiec nie zna polskiego bo to porażka ... . Przeczytajcie jeszcze raz cały temat i się zastanówcie nad swoimi błędami.
P.S. Współczuje takiego powrotu U$3rowi ...
Popeiram. Forum jest do korespondencji, a nie wzajemnego obrazania sie, klutni itd.
Zostawmy ten temat.

Witamy Usera i zyczymy mu milego spedzania czasu na tibia.pl. 3majcie sie.

Klozed