zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lina i lootbagi ?

Stasiu
04-02-2004, 15:17
Witam!!!

W Tibię gram już od jakiegoś czasu i obczaiłem, że inni chowają rzeczy, które znajdą do woreczków i tak oto mogą nosić (rzucać w zasadzie :D) więcej. Też tak postanowiłem zrobić, ale już na początku wpadłem jak śliwka w kompot. Piękny woreczek wypchany arsenałem po brzegi nie wejdzie sam po drabine :D (a może nie da się tego zrobić w miejscach gdzie są drabinki)Pogadałem z kumpalmi i pooglądałem tematy na forum, ale każdy z wypisanych sposobów nie działał :( Proszę bardzo o pomoc w tej sprawie :] Proszę także, żeby przepis napisany był jak dla laika bo może problem polega w tym, że ja coś źle robię ?(

P.S.
Podczas treningu chciałbym aby nawalał mnie także szczur. Wiem i widzialem, że można go wyciągnąć także liną. Przydało by mi się to w treningu sheldinga :D Jeżeli robi się to inaczej niż z workiem to także proszę o przepis na to :))

Z góry dziękuję i pozdrawiam

----------------------------------------------------------------------
Rudadoz(paladyn) Valoria lev 21 (i mam nadzieję, że wzrośnie :D )

Vodinesi
04-02-2004, 15:37
No widzisz więc robisz tak dajesz loota pod drabinke...i wchodzisz na gore...i wyciagasz lina (uzywasz liny na drabince).

Jezeli chodzi o dziury to wykorzystaj opcje szukaj...wpisz lootbag,loot itp...

n3m3s!s
04-02-2004, 15:39
Kladziesz baga tuz pod drabinka. Klikasz z "ctrl" tuz obok baga, zeby wyjsc na gore. Jestes na gorze a bag lezy pod drabina. Uzywasz liny i masz baga.
Tak samo ze szczurkami. Tylko tu musisz szybko liny uzyc bo szczur moze uciec spod drabiny.

edir: re up: Byłeś pierwszy :P

Stasiu
04-02-2004, 15:56
Wielkie dzięki :] !!!

A jak mamy studnie (np. Fibula dungeon) lub kratkę ściekową (np. Thais) to czy te techniki działają ?(

Bobercjusz
04-02-2004, 17:11
Tak zawsze dzialaja jak masz drabinki.
jak niema a jest pole na line to opscja szukaj i bedzie.

Tonick
06-02-2004, 23:21
ze studnia to sie chyba nie da a wszystkie inne: kraty, drabinki itp. to pryszcz :D musisz poprostu pocwiczyc ropowanie ^^, powodzenia :)