zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Jaki sumon na GS i czy wogóle jakis??/

Pacek
16-02-2005, 09:00
posukałem, pokreciłem sie po opcji szukaj i nic nie znalazłem. Mam pytanko czy jaki¶ sumon ma szanse z GS bo hcciał bym sie wybrać na solo na tego na witch swampie a komplenie nie wiem czy to jest mozliwe czy musze szukac jakiegos knighta z 30lvl. Moje pytania brzmi± 1.czy da sie w ten sposob solować GS, 2. je¶li tak to jaki ewentualnie sumonek 3. ile mniaj wiecej bede potrzebowal UH na jednego drania

elite
16-02-2005, 09:07
Według mnie na gs'a solo dobre chyba sa Ds'y ale duzo uh na nie pojdzie... Lepiej miej w zapasie bohy i time ringa jak by sie nie udalo ;p. Pamietaj ze gs sie przezuca wiec trudno ci bedzie zabic np. z hmm. Jezeli juz to szybko sd...

Tolo
16-02-2005, 09:10
GS szybko zbije ci summony, jak chcesz zabić jednego to SDczki i metoda up&down, i mana shield.
A jak na hunt to blokera weĽ :P

Ashlon
16-02-2005, 09:10
Lepiej juz strzelac z sd...Kiedys z kolega probowalismy zabic go orc leaderem. Poszly na lidera 2 uhy, ale i tak padl :/ Gs jest za silny na jakiekolwiek summony. Lepiej pojsc z blokerem.

Maciek Predator
16-02-2005, 09:57
Na gsy oplaca sie jedynie robic mino archery jezeli idziesz z blokerem, nawet ladnie trafiajom. Najlepiej wziac jeszcze jednego maga i zrobic po 2 archy, wtedy jeszcze szybciej gs pada.

Sierput
16-02-2005, 14:21
Nie ma sensu i¶ć na GS z jakimkolwiek summonem. Za mocne jest bydle i szybko wykończy summonka, a Ty stracisz zupełnie niepotrzebnie UHy. Polecam i¶ć z koleg± blokerem :)

Grf
16-02-2005, 15:20
Wiesz co ci powiem.Jest takie miejsce gdzie gs'a solo zabijesz.Bierzesz mana fluidy i sd.Wchodzisz na gore walisz gs'a z sd,shodzisz na dool i tak sie caly czasa z nim bawisz.Mooj qmpel 17lvl tak zabil gs'a.Podpowiem ze to miejsce jest obok venore,zwiazane jest z pewnym qestem.

Scream
16-02-2005, 15:48
z summonami mozna isc tylko gdy idzie bloker i czeba sie ustawic tak zeby gs nie mial dostepu do summonow ( jest kilka takich miejsc, miedzyinnymi na quescie) ale sa to male spawny zupelnie nie oplacalne, lepiej expic na rotach.

Dark Sznaucer
20-02-2005, 21:58
A serio mówiac to zapomnij o summoach na GS'y... Ds'y padna ci po 2-3 hitach nawet uhac nie zdazysz... A leadery padna zamiast zdazysz kliknac na Uh'a... PozDro LoL :evul:

Kajzer
21-02-2005, 01:01
na gsy mozna sprobowac convincowac huntery na pohu ale gdzie indziej to raczej tylko ds wchodzi w gre

duch
01-03-2005, 19:14
Bohy uciekaj gs prawie na konicu ekranu i sd i sd :p

Albo 2 Monki i z hmm

ja tak robie :)