Pokaż pełną wersje : Kiełbaska na gorąco
Witam all mam pytanie , moja mama jest w pracy (jak zwykle -.-) i robilem sobie keiłbaskę na patelni ( jakby scor powiedzial KASZANKA POWAH)
ale kiełbakska mi się rozwaliła cała , do teg olej wszedzie pryskal ( 3 popażenia :( ) i patelnia jest cala dziwna (ostro brudna) może ie mi poradzić?
Myśliż, że pisząc tak jak Superman bedziesz się cieszył taką samą dobrą opinią jak on? jesteś chłopcze w błędzie. Sam coś wymyśl, a nie kseruj od innych padalczyku mały.
To tak samo jak RF - założyliście temat i pełno ludków się chciało zapisać. Albo Losux - pełno avatarów.
Myśliż, że pisząc tak jak Superman bedziesz się cieszył taką samą dobrą opinią jak on? jesteś chłopcze w błędzie. Sam coś wymyśl, a nie kseruj od innych padalczyku mały.
A moze to zbieg okolicznosci ?? i nie wyciagaj pochopnych wnioskow
@topic:
widocznie za bardzo ja podgrzales sprobuj nastepnym razem na mniejszym ogniu. aaa i zaloz fartuszek bo ubrania sie pobrudza :)
A moze to zbieg okolicznosci ?? i nie wyciagaj pochopnych wnioskow
Za dobrze znam tego chłopaczka i w to raczej nie uwierze.
Idź sie powieś , to sie na serio wydażyło i nie bede myślał że będe miał taką samą reputacje jak on :P
tylko jestem zagubuiony
No i co, że to sie na prawde wydarzyło? Jak ja sobie posmaruje kromke chleba masłem to też mam na forum o tym pisać?
she_devil
16-02-2005, 15:14
khym a mnie sie zdaje ze to sper napisal z mysla zer jego temat bedzie glupszy niz moj z monitorkiem, ale She czuwa.
spider-bialystok
16-02-2005, 15:20
Witam all mam pytanie , moja mama jest w pracy (jak zwykle -.-) i robilem sobie keiłbaskę na patelni ( jakby scor powiedzial KASZANKA POWAH)
ale kiełbakska mi się rozwaliła cała , do teg olej wszedzie pryskal ( 3 popażenia :( ) i patelnia jest cala dziwna (ostro brudna) może ie mi poradzić?
Jesli piszesz na serio, to czy nie latwiej bylo sie zapytac na jakims forum kulinarnym..?
ojezu, to forum naprawde niedlugo osiagnie dno -.- Moze pora pomyslec nad wielka czystka i rozdac kilka (-nascie; -dziesiat) banow...?
khym a mnie sie zdaje ze to sper napisal z mysla zer jego temat bedzie glupszy niz moj z monitorkiem, ale She czuwa.
Monitor rox;]
ojezu, to forum naprawde niedlugo osiagnie dno -.- Moze pora pomyslec nad wielka czystka i rozdac kilka (-nascie; -dziesiat) banow...?
Mylisz sie, to forum juz osiagnelo dno. Nam zostalo tylko czekac az wstanie z tego dna. A, ze od czasu do czasu pojawi sie zwalajacy z nog temat w owionie nie powinno byc zaskakujace.
No i co, że to sie na prawde wydarzyło? Jak ja sobie posmaruje kromke chleba masłem to też mam na forum o tym pisać?
Oxygane, nie mów tak, bo się przejedziesz:P Niedługo będzie taki temat :
"Mam problem ze smarowaniem chleba masłem" :)
Chopkers
16-02-2005, 19:13
ej jedno pytanie. sa punkty karne za PLAGIATY!?!?!?!?
Niedługo będzie taki temat :
"Mam problem ze smarowaniem chleba masłem" :)
Masz całkowitą rację :) To musi się wydażyć :P
ej jedno pytanie. sa punkty karne za PLAGIATY!?!?!?!?
Punkty ostrzeżenia jak mniemam są za łamanie regulaminu, plagiat chyba znajduje się na "czarnej liście" ;). Ale i tak skzoda, że za głupotę nie ma banów, forum byłoby lepsze, ze mną, albo beze mnie ;P..
@Gorgi
O jejku, a mi się wylało kakao, kto mi pomoże? Bo ja nadal nie wiem jak powinno sie łapać kakao, a jak to posprzątać? Zero oryginalności...
Punkty ostrzeżenia jak mniemam są za łamanie regulaminu, plagiat chyba znajduje się na "czarnej liście" ;). Ale i tak skzoda, że za głupotę nie ma banów, forum byłoby lepsze, ze mną, albo beze mnie ...
Powinni pod nickiem dawac range "Glupek" oraz "analfabeta", wtedy takich ludzi znacznie by ubylo.
@rankor : no coz, nie wszyscy sa super :/
@She : ty chyba piszesz najwieksze offtopici na forum :D
@topic : ja bym kupil nowa patelnie ;)
she_devil
16-02-2005, 21:10
@She : ty chyba piszesz najwieksze offtopici na forum :D
Ja? *mina nie winiatka* Gdzie widzisz offtopic? *oczka kota ze shreka*
hmm... jak posmarowac chleb masłem? a po ile ta róża za 7zł? -.^ zeby offtopa nie było
@topic
może kup sobie toster i rób tosty :P bardzo fajne ciepły dost i zimny serek gouda "P
A moze zrobimy nowa grupe na forum o nazwie "niedomozgowie" ? Liderow juz mamy... Gorgi i Roland a na pierwszego "wojownika o przetrwanie" Alberta. Mysle ze ta grupia miala by przyszlosc i byla by jedna z najwiekszych na tym forum. Mogli by tam sobie rozmaiwac na wszelkie tematy typu "dlaczego ja jestem taki glupi", "sonda: wyskoczyl mi syf na żopie, co teraz robic?" lub "jezeli pan xxx robi "to", to my tez musimy bo inaczej nie jestesmy 1337!". A podpis pod nickiem byl by taki jak zaproponowal Nekro... Nupz pofer
@ grogi: naczynie wyczyść proszkiem do naczyń :) ( uwaga:na sucho!!). Na poparzenia niewiele poradzę;P. Podgrzewanie kaszanki trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. :D
@modki: Może dobrze byłoby przykleić temat pod tytułem ,, Kulinaria- nudze się"??
@ grogi: naczynie wyczyść proszkiem do naczyń :) ( uwaga:na sucho!!). Na poparzenia niewiele poradzę;P. Podgrzewanie kaszanki trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. :D
@modki: Może dobrze byłoby przykleić temat pod tytułem ,, Kulinaria- nudze się"??
Całkiem dobry pomysł i dzi,ęki za pomoc :P może robimy taki temat?
A może lepiej nie? -.-'... Zrób temat: "Nudzi mi się-plx ban!!1!".
Aureliunkunfun (DruiD)
17-02-2005, 08:42
wez nie polewaj olejem tylko wysmaruj maslem :D i kielbase pokroj w plasterki albo jezeli chcesz miec cala to zrob naciecia zeby nie wybuchla :D
i usmaz poczekasj az skorka sie zarumieni :D i az zacznie skwierczec :D to wylacz ogien i poczekaj chwilke az dojdzie samo :D
wez nie polewaj olejem tylko wysmaruj maslem :D Absolutnie nie. Masła ma zbyt niską temperaturę wrzenia, może się zapalić. Smalec byłby najlepszy. Kiełbaskę (lub cokolwiek innego) ZAWSZE trzeba rzucać na rozgrzany olej, nigdy na zimny lub ledwo ciepły - inaczej kiełbaska będzie przywierać. No i trzeba ja obracać, co by się równomiernie odgrzała. P.S. Ja tam grilluje w piekarniku.
Ehhh.... to już powiem, że ja wkładam kiełbase to mikrofalówki na 2 min i mam taką jak z grilla :P:D:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.