PDA

Pokaż pełną wersje : Stforki w podziemiach Venore

Lord Muminek
04-02-2004, 15:54
Słucahjcie, mam już kilka postaci w Carlin i Thais. A chciałbym zrobic knajcika w Venore. I chciałem się dowiedzieć czy w podziemiach Venore są jakieś stforki typu: Bugi, Rotwormy. Spidery i te inne gady. Taj jak np. w podziemiach Carlin znajdują sie Bugi i Rotwormy, a w Thais same szczurki. Bo jak na 8 lvl knight nie bede chodził do POH-u, a na Folde troszeczkę za daleko.

W skrócie to brzmi: Jakie są stforki w podziemiach Venore ?

MafiaboY
04-02-2004, 16:00
Kaczer jezeli bym wiedzial to bym sie z taba tym podzielil.Ale nie wiem :D .Mam nadzieje ze ktos Ci odpowie na to pytanko:D:D:D

------
Edit by Gremlin
Upomnienie +1
Jak niewiesz dlaczego to zobacz do zasad.

Pan Samochodzik
04-02-2004, 16:01
wenore jest mistem wybudowanym na bagnach i jesli chodzi o takie podziemia to jedynym miejscem jest spawn 1 rata na pozniomie 0, ale bllisko venore masz kilka rotowisc troche misiow amazonki valkirie, wiedzmy i swamp trole pomolozne na poludnie od miasta.

up: Mozna wiedzieć dlaczego sie udzielas zjak nie wiesz:]

DrChomikvader
04-02-2004, 16:02
kolo venore (2-5 minut drogi) sa roty a blizej swamp trole a jeszcze blizej bugi, nieco dalej amki. jest gdzie expic.. :D

Kargax
04-02-2004, 16:04
Jeszcze jest dużo skorpionów, dragonów i DLi.

Selus
04-02-2004, 16:08
Jak dojsc do rotów przy venore

Ps:wydawalo mi sie ze znam to miasto i tereny obok niego ale widac Grubo sie mylilem :D

Pan Samochodzik
04-02-2004, 17:09
jak wyjdziesz prawa dolna brama, i pojdziesz na wschod to wkoncu dojdzesz do takiej dziury gdzie bedzie dyzo rotow. Uwaraj bo slimy tez sa.

Marcin?
05-02-2004, 08:40
Zapomnieliscie jeszcze ze w tym budowanym porcie na polnocny zachod (nie tym co odplywaja statki) jest kilka spiderow do treningu.

Ashlon
05-02-2004, 09:02
A ja powiem za na poludniowy wschod jest miasteczko elfow.Ale to dla 20-25lvl + :)

HWDP
05-02-2004, 11:34
kurwa wogle sie nie znacie czuby zasrane, w venore sa kurwa popierdolone cave raty przy kurwa obsranym zachodnio-kurwa-wschodnim wyjsciu jak sie idzie do zasranego kkuurwa domku bk. i kurwa wiecej mi nie pierdolcie takich kurwa kurestw bo kurwa jebanego pierdolca mozna dostac; znam pary skorwysynow z CiAjEj i jak was kurwa namierza to traficie do jebanego alkatraz na kurwa jebanej wyspie. nara kurwa

Socut
05-02-2004, 11:44
Venore to miasto nad bagnami !!!!!! Nie jest tak jak THAIS lub CARLIN. Nie ma tam podziemi, jedynie rat do którego możesz zejść. Wszystkie potwory są gdzieś w okolicach obok Venore. :)

eerion
05-02-2004, 15:28
Expowiska dla newbie koło Venore
-Amazonki (nie amazon camp tylko kilka amazonek na drodze do Carlin/AB
- Swamp trolle
- orki (uwaga na szamana)
- rotwormy
To ci powinno starczyć.
Do amazonek wychodzi się płd.- zach. bramą (najwygodniej chyba :P )
Do reszty idziesz południową bramą.
Miłego huntu

Mefi
05-02-2004, 19:48
w podziemiach venore jest tylko 1 szczurek...

jura
03-03-2004, 18:12
w podziemiach i jaskiniach blisko Venore jest też parę beholderów. Dobre na loot - m-star, longsword i 2handed sword (600gp). O bh shield nawet nie ma co mowić :(. Gdzie są bhy - wystarczy poszukać w podziemiach ;)
Jest też skeleton na wschodzie, witchy, ale na nie to trzeba mieć dość dobry lev lub skille.
Swamp trolle są dobre do expienia - na pd od Venore - lev ok10-11

Ogolnie okolice Venore to dobre miejsce do expienia na małych levelach. Sporo łatwego expa :]

Termbest_pol
03-03-2004, 18:36
ehh no to odpowiadam : na dole venore swamp trole na wschodnio poludniowy kirunki rooty elfy na prawo jest poh i scorpio na gorze jest duuzo np . amki valki no i troche kawalek orc camp ale to dla wyszzych lvl

Termbest_pol
03-03-2004, 18:40
[I]O bh shield nawet nie ma co mowić :(.

A JA DZISIAJ ZNALAZLEM 2 BH SHIELD NA 10 beholederach ;]]] farciarz jestem 8)