Pokaż pełną wersje : Stforki w podziemiach Venore
Lord Muminek
04-02-2004, 15:54
Słucahjcie, mam już kilka postaci w Carlin i Thais. A chciałbym zrobic knajcika w Venore. I chciałem się dowiedzieć czy w podziemiach Venore są jakieś stforki typu: Bugi, Rotwormy. Spidery i te inne gady. Taj jak np. w podziemiach Carlin znajdują sie Bugi i Rotwormy, a w Thais same szczurki. Bo jak na 8 lvl knight nie bede chodził do POH-u, a na Folde troszeczkę za daleko.
W skrócie to brzmi: Jakie są stforki w podziemiach Venore ?
MafiaboY
04-02-2004, 16:00
Kaczer jezeli bym wiedzial to bym sie z taba tym podzielil.Ale nie wiem :D .Mam nadzieje ze ktos Ci odpowie na to pytanko:D:D:D
------
Edit by Gremlin
Upomnienie +1
Jak niewiesz dlaczego to zobacz do zasad.
Pan Samochodzik
04-02-2004, 16:01
wenore jest mistem wybudowanym na bagnach i jesli chodzi o takie podziemia to jedynym miejscem jest spawn 1 rata na pozniomie 0, ale bllisko venore masz kilka rotowisc troche misiow amazonki valkirie, wiedzmy i swamp trole pomolozne na poludnie od miasta.
up: Mozna wiedzieć dlaczego sie udzielas zjak nie wiesz:]
DrChomikvader
04-02-2004, 16:02
kolo venore (2-5 minut drogi) sa roty a blizej swamp trole a jeszcze blizej bugi, nieco dalej amki. jest gdzie expic.. :D
Jeszcze jest dużo skorpionów, dragonów i DLi.
Jak dojsc do rotów przy venore
Ps:wydawalo mi sie ze znam to miasto i tereny obok niego ale widac Grubo sie mylilem :D
Pan Samochodzik
04-02-2004, 17:09
jak wyjdziesz prawa dolna brama, i pojdziesz na wschod to wkoncu dojdzesz do takiej dziury gdzie bedzie dyzo rotow. Uwaraj bo slimy tez sa.
Zapomnieliscie jeszcze ze w tym budowanym porcie na polnocny zachod (nie tym co odplywaja statki) jest kilka spiderow do treningu.
A ja powiem za na poludniowy wschod jest miasteczko elfow.Ale to dla 20-25lvl + :)
kurwa wogle sie nie znacie czuby zasrane, w venore sa kurwa popierdolone cave raty przy kurwa obsranym zachodnio-kurwa-wschodnim wyjsciu jak sie idzie do zasranego kkuurwa domku bk. i kurwa wiecej mi nie pierdolcie takich kurwa kurestw bo kurwa jebanego pierdolca mozna dostac; znam pary skorwysynow z CiAjEj i jak was kurwa namierza to traficie do jebanego alkatraz na kurwa jebanej wyspie. nara kurwa
Venore to miasto nad bagnami !!!!!! Nie jest tak jak THAIS lub CARLIN. Nie ma tam podziemi, jedynie rat do którego możesz zejść. Wszystkie potwory są gdzieś w okolicach obok Venore. :)
Expowiska dla newbie koło Venore
-Amazonki (nie amazon camp tylko kilka amazonek na drodze do Carlin/AB
- Swamp trolle
- orki (uwaga na szamana)
- rotwormy
To ci powinno starczyć.
Do amazonek wychodzi się płd.- zach. bramą (najwygodniej chyba :P )
Do reszty idziesz południową bramą.
Miłego huntu
w podziemiach venore jest tylko 1 szczurek...
w podziemiach i jaskiniach blisko Venore jest też parę beholderów. Dobre na loot - m-star, longsword i 2handed sword (600gp). O bh shield nawet nie ma co mowić :(. Gdzie są bhy - wystarczy poszukać w podziemiach ;)
Jest też skeleton na wschodzie, witchy, ale na nie to trzeba mieć dość dobry lev lub skille.
Swamp trolle są dobre do expienia - na pd od Venore - lev ok10-11
Ogolnie okolice Venore to dobre miejsce do expienia na małych levelach. Sporo łatwego expa :]
Termbest_pol
03-03-2004, 18:36
ehh no to odpowiadam : na dole venore swamp trole na wschodnio poludniowy kirunki rooty elfy na prawo jest poh i scorpio na gorze jest duuzo np . amki valki no i troche kawalek orc camp ale to dla wyszzych lvl
Termbest_pol
03-03-2004, 18:40
[I]O bh shield nawet nie ma co mowić :(.
A JA DZISIAJ ZNALAZLEM 2 BH SHIELD NA 10 beholederach ;]]] farciarz jestem 8)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.