fufu
16-02-2005, 17:57
Ostatnio po dlugiej przerwie postanowilem zaczac grac w tibie. Mam rycerza 12 lvl na antice ze skilami 41/40 eq f axe drag sheild p set. Dzisiaj ide sobie na gobliny i spotykam pk(10 lvl czarodziej) ktory nawala we mnie hmm gdy mi zabral 30 hp postanowilem go zabic ^^ loot byl cieki brass legs protekcion amu 100gp. Gdy juz postanowilem pojsc na gobliny schodze i patrze ze one dobijaja jakiegos noobka na 9 lvl. NIeweim po co i dlaczego ihnelem go 2 razy i pomoglem (tak by zginol :( ) wancu po malej rozmowei zapytal mnie o swoja tarcze czy jest dobra (pokazal dwarven shield) i poprosil zebym ja mu pokazal swoja. gdy polozylem ja w odp. odleglosci od niego on zucil na nia ogien ja wqurwiony wszedlem w ten ogien ( zeby mial skulla ) i zaczxelgem go atakowac a on urzxyl destroy fielda i zabral moja kochaniutka tarcze 2 min puzniej lezal martwy.
wracajac wqurwiony zaczelem wrzeszczec ****** jest zlodziejem!!!
wtedy przechodizlem akurat kolo red skulla ( 18 lvl rycerz ) i on zaczol muwic ze to jego kolega i ze wcale nei jest zlodziejem i zaczol mnei atakowac. jakims cudem nic mi nei9 zabieral chociaz nei mialem tarczy lecz ona nagle zaczol we mnei walic po 15 20 :/ kiedy tak ganialismy sie po calym carlin on mnei wkoncu zabil odrazu prubowalem wejsc na chara ale zostal najpierw zablokowany na 5 min a puzneij na 30 i qur** nei wiem czy wypadl mi f axe czy nie ( jak tak to juz nei ma po co grac ) Czy ja jestem takim noobem czy poprostu mam pecha???? ;(
wracajac wqurwiony zaczelem wrzeszczec ****** jest zlodziejem!!!
wtedy przechodizlem akurat kolo red skulla ( 18 lvl rycerz ) i on zaczol muwic ze to jego kolega i ze wcale nei jest zlodziejem i zaczol mnei atakowac. jakims cudem nic mi nei9 zabieral chociaz nei mialem tarczy lecz ona nagle zaczol we mnei walic po 15 20 :/ kiedy tak ganialismy sie po calym carlin on mnei wkoncu zabil odrazu prubowalem wejsc na chara ale zostal najpierw zablokowany na 5 min a puzneij na 30 i qur** nei wiem czy wypadl mi f axe czy nie ( jak tak to juz nei ma po co grac ) Czy ja jestem takim noobem czy poprostu mam pecha???? ;(