Pokaż pełną wersje : Gs hunt, który nie był gs huntem a na koniec był(i to tylko częściowo...
Dwimenor
16-02-2005, 18:02
Zapraszam do oglądania filmu. Występują:
Banano(nagrywający): Master Sorcerrer lv 43 mlv 47-Rune master
Small Omegga(ja):Knight skille 64/63-bloker
Co na filmie:
-Jak poszliśmy z Bananem na gsy, a były zajęte, oraz o tym co można robić jak się za dużo run, a chce się pobawić w of
-Dlaczego zabierać explo na gsy
-Dlaczego nie chodzić na gsy mając mniej niż 261hp
-Gs "no UH" style
-Dlaczego nie chodzić na dragi druidem na 9lv z ihami.
<film trwa 117 minut>
Film (http://members.lycos.co.uk/piotrsocho/gs%20drag%20of.rec)
<<<ORC Fortress>>>
Nowy Film. Tym razem Small Omegga oraz Banano zwiedzają sławną fortece orków. Na filmie między innymi:
-Zerki, Zerki i jeszcze więcej zerków
-2 Sword ringi z 4 Orc Liderów
-Warlordy.....i dlaczego trzeba uważać na nie
-Lv up Banana i jak 2 razy mało nie deadnoł
-Evul Looter
Film (http://members.lycos.co.uk/piotrsocho/OrcFotressHuntek.rec)
<<<POH>>>
Tym razem dwójka dzielnych podróżników zapuszcza się na odległe tereny, znane jako Plains of Havoc. Mimo takiej odległości od najbliższego miasta, zadziwiająca ilość poszukiwaczy przygód się tam znalazła. Pośród nich są szlachetni, wspomagający w walce z Gigantycznymi pająkami, a także niegodziwi wabiący je na uczęszczane szlaki.
Film (http://members.lycos.co.uk/piotrsocho/poh.rec)
Angel_Deserve_To_Die
16-02-2005, 18:13
Yupi jestem pierwszy! No no filmik niezly: )Najbardziej smieszyl mnie spamer ale dobra mniejsza z tym. Niezly bloker trzeba przyznac (i mag tez): )Życze powodzenia nastepnym razem.
16-02-2005, 18:37
a ja pierwszy skomentuję :P (a nie napiszę posta, to różnica-zaczynanie pisania o 18:40 ) :P filmik spoko, ale szkoda ze GS loot był taki słaby :) i czemu nie poszliście głębiej do fortecy? byłby świetny filmik, rozpoaczliwa walka o przetrwanie :P
Hehehehe.......Wiem że pewnie powiecie że ten filmik jest nudny, ale sporo zabawy dało mi nagrywanie go :P No i świetny loot z gs'ów-nie ma co :) No i przy okazji kręcenia go odkryłem że Orc Fotress nie jest takie straszne jak mi się wcześniej zdawało.Może nakręce wiecej filmików w przyszłości. Z góry big thx za oglądnięcie go.
PS: Pozdro Dla Pana-Durexa
Nie weszlismy głębiej do fortecy, bo się już troche bałem tych orków a nie miałem na tyle runek żeby sobie pozowlić na ryzyko.Ale planuje zwiedzić tą niezwiedzoną część :D
Dwimenor
16-02-2005, 18:41
@Takie Sobie Coś z Julery
Nie poszliśmy głębiej, bo Bananowi zaczeło brakować gfb. A nie chciał walić po kilka zekrów z hmm.
Zresztą, zawsze potem trzeba jakoś wrócić co nie??
(może następnym razem pujdziemy......może;))
@Banano
To idziemy głębiej do OF??
1. Nie ma to jak trafna nazwa tematu.
2. Film? Ekhm..swietny.
3. Mysle ze H.L z checia kupi twoje Scale~
@takie sobie~
fajny nick, naprawde, orginalny.
Dwimenor
17-02-2005, 10:17
@Up
1. Nie miałem pomysłu
2.. Dzięki
3. O to chodzi, ze nie mam jak się zabrać z całym tym majdanem:D
Niezly bloker trzeba przyznac (i mag tez):
Dziękuje:D
Rigstred Blood Rose
17-02-2005, 17:40
Mari jest najlepsza :] i tak sobie zartowalem ze nie.BEEEEEE MYYYYYY VVVVALLLLEEEEEENNNNTIIIINNNNEEEEEE :) ;) :D hunt dobry mow mi nastepnym razem pojde z wami-22 sorc :p ,nic mi nie mowiles ze jestes na gs itp. troche wam zeszlo runkow panie-durexie, unimile przy panu wysiadaja ;)teraz jestem grzeczny i ide po lale ;p MARI 4ever :D
____
( ) \ /
\/
Rigstred Blood Rose
17-02-2005, 17:40
buuu serducho nie wyszlo ale i tak jest niezle ;)
Dwimenor
17-02-2005, 19:44
@Rigstred Blood Rose
Pewnie...im więcej tym lepiej, ale runy bieżesz swoje, a loot w całośći mój i Banana:D
Jeszcze raz odpaliłem sobie filmik i się wczytałem co tam spammowałeś Bananowi. HEHE, nic dziwnego, że nie chciałeś żebyśmy zamieśćili ten film na forum.
Tytuł wymiata ;)
A filmik nawet fajny tylko szkoda że loota z gsów nie było.
Rigstred Blood Rose
17-02-2005, 20:09
Hmmm...... to moze jednak nie pojde ;p Okresle to tak "Rozmowy Niekontrolowane" :P :D ale mnie wpusciliscie zebym ja widzieal ze wy nagrywacie ;P ale huncik byl niezly tlyko kngiht jakis taki cienki :P:P:P:P:P spox u rulez bloknales gs bez uzycia uh ;D ale trza przyznac ze jajcowanie niezle mi wyszlo(jeszcze bola) :P pozdro
Rigstred Blood Rose
17-02-2005, 20:11
Zapomnialem co dopisac,skleroza nie boli hmmmmm..........a nie gadaj jush tak bo bedzie wiecej ludu sie zejdzie i wiekszy obciach bedzie ;P
Hmmm...... to moze jednak nie pojde ;p Okresle to tak "Rozmowy Niekontrolowane" :P :D ale mnie wpusciliscie zebym ja widzieal ze wy nagrywacie ;P ale huncik byl niezly tlyko kngiht jakis taki cienki :P:P:P:P:P spox u rulez bloknales gs bez uzycia uh ;D ale trza przyznac ze jajcowanie niezle mi wyszlo(jeszcze bola) :P pozdro
Jajcowanie?Przeciez ty długo nawet nie wiedziałeś że nagrwam!Ha! A na huncik mozesz sie przejść,hihihi.......Poblokujesz mi warlordy;D A tak w ogóle to big thx za komentarze.
CHESTER from rubera
18-02-2005, 08:48
O ja , ale jaja, nie moge wyrobic ze smiechu chyba sobie skopjuje wypowiedzi rose :jeszcze ciepł"" XD
Dwimenor
18-02-2005, 12:00
Wsumie to przez 3/4 filmu też nie wieżyłem Bananowi, że to nagrywa. Ale jokoś coś mnie tchneło dopiero jak wychodziliśmy po raz drugi z GSów.
SPAM=MIELONKA, SPAM=MIELONKA SPAM=MIELONKA, SPAM=MIELONKA
rox
Rigstred Blood Rose
18-02-2005, 13:43
Znam takiego jesdnego Chestera z rubery-Chester Danington czy to ty?Bo Rigstred Blood Rose to mój 2 char ;P a jak tak to witay :D.PS:Wiem ze ja niewiedzialem,ale jak zwykle robilem sobie jaja :D i to w odpowiednim momencie :D ten zwierzecy instynkt ;D
Rigstred Blood Rose
18-02-2005, 13:46
Ps to ja Kurt Tarivol,znajcie laske pana:P za wyczerpujace wypowiedzi nie musicie mi dziekowac :P Wkret byl niezly,cienki loot z gs :/ i PAN-DUREX wymiata :D
Dwimenor
19-02-2005, 14:11
<<<ORC Fortress>>>
Nowy Film. Tym razem Small Omegga oraz Banano zwiedzają sławną fortece orków. Na filmie między innymi:
-Zerki, Zerki i jeszcze więcej zerków
-2 Sword ringi z 4 Orc Liderów
-Warlordy.....i dlaczego trzeba uważać na nie
-Lv up Banana i jak 2 razy mało nie deadnoł
-Evul Looter
Film (http://members.lycos.co.uk/piotrsocho/OrcFotressHuntek.rec)
Przypominam, że film z GD Hunt ciągle jest dostępny pod adresem:
http://members.lycos.co.uk/piotrsocho/gs%20drag%20of.rec
no sciagam jeszcze film z Gsow , jak obejrze to dam komenta ale zapowiada się ciekawie :D:D:D
EDIT : Zajeeeeeeeeeeeeeeeebiste , more plx , moze pojdzcie na jakis wiekszy resp smokow :] najlepszy tekst?? hmm chyba ten na gsie "5...3...2...1.... :P , 1235?? fajnie :D:D
Gesundheit
21-02-2005, 13:37
B dobry film a Rigstera texty wymiatają :D Small pozdro :p
Dwimenor
06-03-2005, 13:13
<<<POH>>>
Tym razem dwójka dzielnych podróżników zapuszcza się na odległe tereny, znane jako Plains of Havoc. Mimo takiej odległości od najbliższego miasta, zadziwiająca ilość poszukiwaczy przygód się tam znalazła. Pośród nich są szlachetni, wspomagający w walce z Gigantycznymi pająkami, a także niegodziwi wabiący je na uczęszczane szlaki.
Film (http://members.lycos.co.uk/piotrsocho/poh.rec)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.