zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Nowe servy wlasnie wyszly

Vaxxia
16-02-2005, 18:12
Elera (USA, pvp), Danera (USA, pvp) i Iridia (GER, pvp)!

Hehe jestem szybsza od CipSoftu :) Lepiej przywroćcie dział OTS i wybierzcie współprace ze mna a nie z Cip'ami :)

Louner
16-02-2005, 18:22
Gratz refleksu :)

Evul Tibian
16-02-2005, 18:27
Hehe, tak jak wyzej gratz refleksu, ale czemu jeszcze nie ma news na tibia.com?

@down
po co dla facc? to by sie im dopiero nie oplacalo bo po co maja robic cos za darmo. robia nowosci tylko dla pacc zeby przyciagnoc ludzi do kupowania, w koncu z tego zyja... jak chcesz nowe rzeczy itd to kup pacc, gwarantuje ci ze nie dlugo ukaza sie owe czary itd dla pacc

Severyn
16-02-2005, 18:31
Tez sie kapnolem dosc szybko!! Ale po co robic temat??:| I wogule nie rozumiem CipSoftu znowu nowe serwery!! Im sie nie nudzi?? nie maja na co kasy wydawac?? By zrobili cos porzadnego dla Facc a nie ciagle nowe serwy X(

rush
16-02-2005, 18:37
Ja dopiero od dwóch tygodni gram na Pandorii, a tu już nowe serwy powstaj±...

Takie Sobie Co¶ z Julery
16-02-2005, 18:40
ale co¶ dla FACCa powinni jednak zrobić... może jak±¶ zachętę, np Haste który można używać tylko 1 dzień,2 dni,3 dni,tydzień, oczywi¶cie nieco droższy, powinni też udostępnić Necro, Demony i Hero, i inne potwory które s± tylko dla PACC...NOWE MIASTO, PLX 8o

Topic: gratz refleksu :P

iglarf
16-02-2005, 18:43
Lol jakie downy z CipSoftu......... zrobili nowe serwery a nawet newsa nie dali...-.-

Evul Tibian
16-02-2005, 18:46
ale co¶ dla FACCa powinni jednak zrobić... może jak±¶ zachętę, np Haste który można używać tylko 1 dzień,2 dni,3 dni,tydzień, oczywi¶cie nieco droższy, powinni też udostępnić Necro, Demony i Hero, i inne potwory które s± tylko dla PACC...NOWE MIASTO, PLX 8o

Topic: gratz refleksu :P

Omg, no ale po co? jak chcesz to wszystko to kup PACC, to jest wystarczajaca zacheta

Thunder Kobi
16-02-2005, 19:01
Jaaaaaa po co te nowe serwery niedawno przeciez nowe wyszly dobra niech sobie robia ale chociaz ceny by zlecialy ze starszych http://images.tibia.pl/forum/images/smilies/mad.gif

Koko
16-02-2005, 19:06
Jaaaaaa po co te nowe serwery niedawno przeciez nowe wyszly dobra niech sobie robia ale chociaz ceny by zlecialy ze starszych http://images.tibia.pl/forum/images/smilies/mad.gif
Mało ci? Pewnie masz 12lvl i chcesz kupic bohy za 5k..ehh

p.l
16-02-2005, 19:07
Nowe servy wlasnie wyszly
a wiadomo kiedy wróc±?

iglarf
16-02-2005, 19:10
Up@ lol.....

Thunder Kobi@ Przeskadzaja ci w czyms nowe serwery??????
To dobrze ze powstaja.
Wyobraz sobie ze serw na ktorym grasz tez byl kiedys nowy....

slonik
16-02-2005, 19:18
up@
ale w tedy ludzie pewnie sie cieszyli ze powstal...;)

wlasnie kiedy nowe servery wruca ?? :D :D z krzesla spadlem prawie :P

K-ostry
16-02-2005, 19:27
Ja tam komentuje takiego typu newsy dodane przez modków... ;)

Thunder Kobi
16-02-2005, 19:27
kurde nie o to mi chodzi ze zle ze powsaly... jak tak dobrze pomyslec to i moze nawet dobrze wkoncu ludzi przejda na nowe i ze starych troche ludzi zejdzie... a z tymi cenami to nadal uwazam ze powinni zmniejszyc i mi nie chodzi o to ze sa za duze na strasznie starych serwach takich jak nova czy antica... tylko niedawno powstalych... wkoncu jak mozna kupowac fs'a za 20k !?

Wordos
16-02-2005, 20:42
@up
A wiesz jaka jest frajda mieć co¶ na co niewiele ludzi na w miare nowych ¶wiatach może sobie pozwolić ?
@topic
Według mnie bardzo dobrze, że robi± nowe ¶wiaty. Ludzie ze starszych się przeżucaj± i jest większy luz.