Pokaż pełn± wersje : Nowe servy wlasnie wyszly
Elera (USA, pvp), Danera (USA, pvp) i Iridia (GER, pvp)!
Hehe jestem szybsza od CipSoftu :) Lepiej przywroćcie dział OTS i wybierzcie współprace ze mna a nie z Cip'ami :)
Evul Tibian
16-02-2005, 18:27
Hehe, tak jak wyzej gratz refleksu, ale czemu jeszcze nie ma news na tibia.com?
@down
po co dla facc? to by sie im dopiero nie oplacalo bo po co maja robic cos za darmo. robia nowosci tylko dla pacc zeby przyciagnoc ludzi do kupowania, w koncu z tego zyja... jak chcesz nowe rzeczy itd to kup pacc, gwarantuje ci ze nie dlugo ukaza sie owe czary itd dla pacc
Tez sie kapnolem dosc szybko!! Ale po co robic temat??:| I wogule nie rozumiem CipSoftu znowu nowe serwery!! Im sie nie nudzi?? nie maja na co kasy wydawac?? By zrobili cos porzadnego dla Facc a nie ciagle nowe serwy X(
Ja dopiero od dwóch tygodni gram na Pandorii, a tu już nowe serwy powstaj±...
Takie Sobie Co¶ z Julery
16-02-2005, 18:40
ale co¶ dla FACCa powinni jednak zrobić... może jak±¶ zachętę, np Haste który można używać tylko 1 dzień,2 dni,3 dni,tydzień, oczywi¶cie nieco droższy, powinni też udostępnić Necro, Demony i Hero, i inne potwory które s± tylko dla PACC...NOWE MIASTO, PLX 8o
Topic: gratz refleksu :P
Lol jakie downy z CipSoftu......... zrobili nowe serwery a nawet newsa nie dali...-.-
Evul Tibian
16-02-2005, 18:46
ale co¶ dla FACCa powinni jednak zrobić... może jak±¶ zachętę, np Haste który można używać tylko 1 dzień,2 dni,3 dni,tydzień, oczywi¶cie nieco droższy, powinni też udostępnić Necro, Demony i Hero, i inne potwory które s± tylko dla PACC...NOWE MIASTO, PLX 8o
Topic: gratz refleksu :P
Omg, no ale po co? jak chcesz to wszystko to kup PACC, to jest wystarczajaca zacheta
Thunder Kobi
16-02-2005, 19:01
Jaaaaaa po co te nowe serwery niedawno przeciez nowe wyszly dobra niech sobie robia ale chociaz ceny by zlecialy ze starszych http://images.tibia.pl/forum/images/smilies/mad.gif
Jaaaaaa po co te nowe serwery niedawno przeciez nowe wyszly dobra niech sobie robia ale chociaz ceny by zlecialy ze starszych http://images.tibia.pl/forum/images/smilies/mad.gif
Mało ci? Pewnie masz 12lvl i chcesz kupic bohy za 5k..ehh
Nowe servy wlasnie wyszly
a wiadomo kiedy wróc±?
Up@ lol.....
Thunder Kobi@ Przeskadzaja ci w czyms nowe serwery??????
To dobrze ze powstaja.
Wyobraz sobie ze serw na ktorym grasz tez byl kiedys nowy....
up@
ale w tedy ludzie pewnie sie cieszyli ze powstal...;)
wlasnie kiedy nowe servery wruca ?? :D :D z krzesla spadlem prawie :P
Ja tam komentuje takiego typu newsy dodane przez modków... ;)
Thunder Kobi
16-02-2005, 19:27
kurde nie o to mi chodzi ze zle ze powsaly... jak tak dobrze pomyslec to i moze nawet dobrze wkoncu ludzi przejda na nowe i ze starych troche ludzi zejdzie... a z tymi cenami to nadal uwazam ze powinni zmniejszyc i mi nie chodzi o to ze sa za duze na strasznie starych serwach takich jak nova czy antica... tylko niedawno powstalych... wkoncu jak mozna kupowac fs'a za 20k !?
@up
A wiesz jaka jest frajda mieć co¶ na co niewiele ludzi na w miare nowych ¶wiatach może sobie pozwolić ?
@topic
Według mnie bardzo dobrze, że robi± nowe ¶wiaty. Ludzie ze starszych się przeżucaj± i jest większy luz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.