Pokaż pełną wersje : Trzy nowe światy wystartowały.
$corcerer
16-02-2005, 19:16
CIPSoft znów zaskoczył wszystkich graczy uruchamiając z dniem dzisiejszym aż trzy nowe światy:
Danera zlokalizowana w USA, z normalnym trybem PVP
Elera również umiejscowiona w USA, z normalnym systemem PVP
Iridia w Niemczech, z normalnym trybem PVP
Tak jak zawsze, początkowo tylko posiadacze PACC mogą wejść na nowe serwery, aby utrzymać ilość postaci na rooku w przyzwoitych granicach.
Tibia.pl życzy Wam dobrego startu i udanej gry na nowopowstałych światach.
heheh widzialem wczesniej nawet chcialem temat zrobic ale nie moglem :P Wiec tylko odpowiedzialem na jakis temat piszac to (lekko offtopujac:D) szkoda ze pacca nie mam :/
No nareszcie o tym napisaliście. Przynajmniej dali jakies dos fajne nazwy. Ja zamiezam spróbowac na tym niemieckim serwku. Czekalem na jakis Niemiecki PvP. Dobrze ze dali serwery bo inne nie beda takie przpelnione.
Coś dziwnie sie CIPy zachowują :confused:
Ciągle nowe servy 8o
-=HuRu=-
16-02-2005, 19:23
Jejejejejejejejejeje wbijam na Iridie i gram od NoVa :D PS: jak by co to mój nick ( Qki'Ziom ) :D
Iridia fajna nazwa, w ogole CipSoft się rozkręca ostatnio heh spox
spoko ze dali nove servy ale mogli by poprawicv te ciagle lagi i okolicznosciwe kicki i dac wiecej najazdów na julere :P bo troche nudno jak narazie wiem ze byla plaga rat w thais
czy oni zupełnie powariowali z tymi serverami, ale w sumie to dobrze bo ludzie mają gdzie grać
lol znowu nowe swiaty... a zreszta ci co pisali przedemna nie wiem czy kogokolwiek inteeresuje gdzie zamierzacie grac ;)
Jaka jest roznica miedzy trybem a systemem PvP ?
no co ich poje*
ledwo 30gmow jest a swiatow robia i robia na arcani gram 3 miechy i raz widzialme tylko gma............. 50% gmow antica a co z innymi swiatami i jeszcze lagi zrobili by cos pozytewcznego a nie nowe swiaty i banowanie gmow.
np zmienijsznie lagow nowe monsteyr wiecje miejsca dla expa kupili by nowy sprzet dla swerov a nie tylko ciagnac kase za pacc i nowe swiaty
*up
no to masz fajnie ja gram conajmniej rok i ani razu go nie widzialem...najwyrazniej nie lamie przepisow wiec mi nie uskutecznia swoich praw i obowiazkow...
Za przeproszeniem, co wy *******icie o tym ze nie przeciwdzialaja lagom? Przeciez po to sa nowe serwery, zeby odciazyc starsze. Ludzi beda sie na nowe swiaty przerzucac, no nie? I to tez jest dobre dla FACC. W ten sposob CipSoft chce doprowadzic, zeby FACC nie musiali tyle czekac w kolejkach, bo ludzie beda rownomiernie rozrzuceni po serwerach. Wiec nie stekajcie, tylko sie cieszcie! :)
@Thero :
Taaa... Jasne, a servery to sa tanie jak barszcz. A poza tym, przeciez ta gra istnieje po to zeby mieli kase, no nie? Ty, na ich miejscu, tez chcialbys na tym zarobic. Jak wszyscy. Nie po to sie mecza, zeby nic z tego nie miec.
Nigi Leen
16-02-2005, 20:20
spoko spoko nowe swiaty moga B)
Tymczasowy
16-02-2005, 20:25
Heh znowu nowe swiaty :D Przeciez jest juz tyle do wyboru, ale z drugiej strony to mniejsze zaludnienie 8o Lepiej niech zrobia nowe expowiska B)
Knight-->lvl25-->Skills 70/70-->eq: v shield, boh, crown arm, crown legs, crus helm, bright sword, giant sword :evul:
Narescie nowe światy :D Może wkoncu zmniejszy sie ilość ludzi na innych bo sie nie da expić :p
Dobrze ze dali serwery bo inne nie beda takie przpelnione.
Hehe, nie wiem czy zauważyłeś, ale CIPy już od dwóch miesięcy dodają po dwa, trzy servy, a na starszych servach to nie pomaga.
A tak nawiasem mówiąc, to mogliby naprzykład powiększyć starsze servery, n.p. lunare, novą albo anticę. Powiedzmy do 1,500 osób pojemności.
bardzo dobrze Cipsoft zrobil wkoncu nie bede musial chyba czekac w kolejce jak zawsze tak dlugo , ale nowe expowiska tez by sie przydaly szczegolnie dla FACC
Angel of Death
16-02-2005, 20:45
I bardzo dobrze że powstały kolejne światy :) Niech będzie ich coraz więcej i moze starsze swiaty nie beda już takie przeludnione ;) Szybko kupuje pacc i dołączam sie do kumpli którzy zaczeli grać na Iridia
Ej no nie nerwić mnie bo ja niewytrzymie a tak na serio to Cipsoft chyba szajby dostał ?? ajba ajba ajba ajba :D ostro leca z tymi nowymi servami ale cóż conajmniej nie będzie takiego tłoku :)
Jaka jest roznica miedzy trybem a systemem PvP ?
Inne litery :S..
Coś dziwnie sie CIPy zachowują :confused:
Ciągle nowe servy 8o
A zauważ, że Cip"Soft jak najszybciej stawia nowe servery, ponieważ za każfym razem kiedy pojawia się nowy świat ze starcyh ubywa.. Ze 100 graczy? A ile się pojawia na nowo powstałych...
W ten sposob CipSoft chce doprowadzic, zeby FACC nie musiali tyle czekac w kolejkach, bo ludzie beda rownomiernie rozrzuceni po serwerach. Wiec nie stekajcie, tylko sie cieszcie!
Jedna z większych głupot jakie czytałem, jasne, Cipowie w nosie mają kasę, większą popularność. Oni chcą tlyko tego żeby facce mogły się szybciej logować! :D
@Tymczasowy
Wejdź w panel kontrolny użyszkodnika --> Podpis --> Nie musisz pod każdym postem pisać swojego lvl, eq itd.
A tak nawiasem mówiąc, to mogliby naprzykład powiększyć starsze servery, n.p. lunare, novą albo anticę. Powiedzmy do 1,500 osób pojemności.
Jednak to jest największa głupota:D:D!! Jasne, że by mogli, oni mają najmocniejsze servery na świecie i lagi itd. to wsyzstko do jasnej choler.y oni robią żeby wam przeszkadzać, gdyby chcieli to mogli by zrobić i 2,000 pojemności, ale ledwo co by sie wcisnęło 910 i zaczęły by sie przeogromne lagi, kicki, deady, beznadziejne tematy na forum, popsuły by im się stosunki z graczami itd. ... Jakby było tak jak ty myślisz, to ja bym zrobił otsa i umożliwił wejście 317203418274081 osobom, napewno działał by tak samo jak przy 10...
Zdecydowanie za dużo już tych światów.....
tez prawda ShinJinx dobrze napisal ja bym postawail nowe servy na okolo jakies pol roku kiedy jest tak sobie przeciazon serv , ale mniej noobow , mniejsza kolejka no nie ? :D :D
Misio_bobo
16-02-2005, 22:03
Ej a keidy Face beda mogly sie logowac? Bo kusi mnie gra od nowa
Uncle Warrior
16-02-2005, 22:04
44 swiaty... blisko do 50 a pozniej juz tylko do setki? :P Moze za pare lat :D
Mepamoadek Elysia
16-02-2005, 22:05
Hehe, nie wiem czy zauważyłeś, ale CIPy już od dwóch miesięcy dodają po dwa, trzy servy, a na starszych servach to nie pomaga.
jakby powiekszyli do 1,5 k ludzi to wtedy by byly jeszcze wieksze lagi i nie dalo by sie expic wiec lepiej niech tak zostanie bo i tak zaczyna brakowac miejsca na expienie
OnlyM(PL)
16-02-2005, 22:52
fajnie by bylo jakby zrobili jakis serv w Polsce a nie ciagle w usa albo u szwabow
No to już przesada. Za mało GM jest na tyle światów.Jak brakuje ludzi chętnych na GM to mogę ewentualnie nim zostać;). JA i tak Gram na pandori spox świat.
Misior92
16-02-2005, 23:09
No seryjnie dziwnie się zachowują :confused: No ale cuż poradzić.W sumie to dobrze ale teraz delematy na jakim servie grać :baby: !!
Misio_bobo
17-02-2005, 08:16
Ej prosze powiedzcie za ile Face bada sie mogly logowac?
@czyjes tam wypowiedzi
nie moga tak bardzo zwiekszyc graczy online, nawet jesli nie bylo by lagow. dlaczego? tibia jest poprostu zbyt mala, zupelnie nie bylo by gdzie expic, a spawny byly by straszliwie szybkie, co oznaczalo by ze expila by tylko czesc osob, ale za to bardzo szybko. a co by to spowodowalo? ze np. czolujaca gildia pozajmowala by se najlepsze expowiska i oni mieli by np. po 100lv a reszta serwera max 50 mimo ze grali by tyle samo czasu
@topic
jaka lipa :( w czwartek tydzien temu zamowilem pacc bo chcialem zaczac gre na nowym swiecie a tu pacca jeszcze nie ma :( i bede musial czekac kolejny miech na nowy serwer :(
Tendencja do serwerow co miesiac to przesada. Kiedy zaczynalem z tibia bylo ~15 serwerow. Teraz dochodzi to do 40 :/ Zdecydowanie przesada.
Lenin komunista
17-02-2005, 09:24
spoko ze dali nove servy ale mogli by poprawicv te ciagle lagi i okolicznosciwe kicki i dac wiecej najazdów na julere :P bo troche nudno jak narazie wiem ze byla plaga rat w thais
Swiete slowa trzeba wiecej najazdow na julere.
A tak jesli chodzi o serwy to juz sa o dwa amerykanskie pvp wiecej od niemieckich pvp.Wogule o jeden serwer amerykanski jest wiecej od niemieckich. B)
Dzienki tworzeniu nowych serverow Cip starają się zwienkszyć grywalnośc i
poleprzyć standard grania, nowe swiaty do bardzo dobra zecz gdyz mozna szybko zrobic hight lvl bo expowiska puste jesli bendzie sie 1 na mainieto byzniej exp idzie jak z płatka.......
Polecam granie na nowym serverze jeśli niemasz dobrej postaci na starym.
Raiderek
17-02-2005, 10:33
Znow nowe swiaty i ponownie dylemat czy przejsc an nowy serv...czy zostac na arcani... Co mi byscie poradzili?? LVL: 19
Coraz lepsze nazwy serverow zaczeli dawac, ale najlepsza nazwa to Arcania i tyle wam powiem :P
Dzienki tworzeniu nowych serverow Cip starają się zwienkszyć grywalnośc i
poleprzyć standard grania, nowe swiaty do bardzo dobra zecz gdyz mozna szybko zrobic hight lvl bo expowiska puste jesli bendzie sie 1 na mainieto byzniej exp idzie jak z płatka.......
Polecam granie na nowym serverze jeśli niemasz dobrej postaci na starym.
muahhaah naucz sie pisac
No i na to czekałem aż... 2 dni bo mi się hiberna znudziła :P, będę grał na Iridii jak coś to mój nick: Wofion (-.-)...
Ja gram na Irdi (nick: Kalinas). Jeżeli chcecie zacząć tam grać, to polecam narazie uzbierać kasy na jakieś EQ (mace, studded arm, brass shield) a expić z samego rana (05-08 am) bo teraz to ~150exp/h. Do tego jak na każdym niemieckim pvp można spotkać dużo Polaków, a BRa tylko jednego widziałem :)
Narazie tyle mogę powiedzieć. Życzę powodzenia.
Pozdrawiam.
Kierowca Wiodmo
17-02-2005, 14:26
no co ich poje*
ledwo 30gmow jest a swiatow robia i robia na arcani gram 3 miechy i raz widzialme tylko gma............. 50% gmow antica a co z innymi swiatami i jeszcze lagi zrobili by cos pozytewcznego a nie nowe swiaty i banowanie gmow.
np zmienijsznie lagow nowe monsteyr wiecje miejsca dla expa kupili by nowy sprzet dla swerov a nie tylko ciagnac kase za pacc i nowe swiaty
Kup sobie neostrade to może się zmniejszą!! Bez kitu wiekszego debila nieslyszalem " zrobcie cos zeby zmniejszyc lagi" to chyba do rodzicow.
Jasin_Alkaida
17-02-2005, 16:37
oMg
ciekaw jestem na kiego ***a robiol te nowe swiaty skoro na starych sie ciongle
cos *******i ... :baby:
np:Arcania
ciongle lagi przynajmniej 2 razy dziennie i niekiedy wywala z gry :cup:
ps:fajne emotki
8o
:kon:
maclawthc
17-02-2005, 18:04
Powiedźcie no, za ile na te nowe światy będą mogli się logować wszyscy, nawet bez paca. Jak było np. w wypadku arcanii. Liczę na odpowiedź. Mój gg:7714196. Z góry thx :D.
Powiedźcie no, za ile na te nowe światy będą mogli się logować wszyscy, nawet bez paca. Jak było np. w wypadku arcanii. Liczę na odpowiedź. Mój gg:7714196. Z góry thx :D.
Za 2 tygodnie od powstania!! Jakbyś uważnie newsa przeczytał to byś wiedział!!!!!!
Kup sobie neostrade to może się zmniejszą!! Bez kitu wiekszego debila nieslyszalem " zrobcie cos zeby zmniejszyc lagi" to chyba do rodzicow.lagi/kicki czesto sa niezalezne od nas i sa wina cip softu.
maclawthc
17-02-2005, 23:36
Za 2 tygodnie od powstania!! Jakbyś uważnie newsa przeczytał to byś wiedział!!!!!!
Tylko nie bij. :p
Silver86
17-02-2005, 23:42
Znow nowe swiaty i ponownie dylemat czy przejsc an nowy serv...czy zostac na arcani... Co mi byscie poradzili?? LVL: 19
JA radzę zmienić :D ,sama gram na Arcanii i wiem że jest dość przeludniona ;] nawet w późnych godzinach kupa osób :/ więc żyję nadzieją że właśnie dzięki nowym servom część osób zrezygnuję z gry na Arcanii bo ja nie zamierzam :).
Co do nowych serwów dobrze że są , pewnie jeszcze nie teraz ale w przyszłośći polepszy się sytuacja na serwach.Teraz nie ma na co liczyć bo i tak max może grać okreslona liczba osób(nie orientuję sie ile ) a na pewno ludzi którzy chcieli by grać jest znacznie więcej , więc nowe serwy póki co też będą pełne...(coś w tym stylu :) )
Dowizul z Inferny
18-02-2005, 08:04
lagi/kicki czesto sa niezalezne od nas i sa wina cip softu.
oj mylisz sie bo oni maja tylko 15% winy za lagi a o 85% mozesz posadzac swoje lacze
Myshacheq
18-02-2005, 08:10
Hmmmm zaczne tam grać.
Iridia rox, tylko Nizahe w jeden dzień zrobił już 20lvl, co za pala niech sobie gra na tej Titani, a nie co nowy serv musi być najlepszy:P
Mam pytanko, czy jak bede gral od 8-10 to sobie poexpie chociaz troche? Na Xanterze wiekszosc to Polacy i Brazulsy wiec o tych godzinach w Brazuli noc a u nas ranek i malo kto gra. Jak to jest u Szwedów? Jeżeli u nas jest 8.oo to u nich która godzina?
oMg
ciekaw jestem na kiego ***a robiol te nowe swiaty skoro na starych sie ciongle
cos *******i ... :baby:
np:Arcania
ciongle lagi przynajmniej 2 razy dziennie i niekiedy wywala z gry :cup:
ps:fajne emotki
8o
:kon:
Po pierwsze to "ciągle".
Po drugie jesli ciągle masz lagi to juz wina twojego internetu, bo lagi to sa, tylko nieciągle a trwaja sekunde-dwie.
Mnie na Arcani kickuje tylko wtedy kiedy jest masskick, a to akurat stalo sie juz nieodlaczna czescia gry. :P
bez snesu... niedawno wyszly nowe swiaty a przeciez maja problemy z gmami, powinni zajac sie lagami albo wytyczyc nowych gm zamiast nowe swiaty..bez sensu
Tymczasowy
18-02-2005, 15:39
Zgadzam sie w zupelnosci, przeciez jesli ktos gra np 1rok na starym serverze, to raczej nie zostawi tego co osiagnal i nie przezuci sie na inny server, powinno sie np zarzadzic tak ze jesli server jest pelny tio po prostu zablokowac tworzenie nowych charow paccom, albo tak jak napisal Micek powiekszyc stare servery (proponuje Danubie) ;)
wielki90
18-02-2005, 16:15
Na danubi lagi sa od 16-19, po 19 jest ok. 150 w kolejce więc jest dobrze, ale teraz logując się jestem 250 i co kolejke skacze o bardzo mało miejsc :/ CipSoft powinien zrobić coś z lagami, ponieważ jak gram ok. 16 pytam się kumpli to cały server ma lag i to taki, że ciężko się poruszać.
Ale w sumie dobrze, dość często powstają nowe servery dużo osób powinno się przenieść, ponieważ można być na takim servie najlepszym ^^
(*_-:Damianek:-_*)
18-02-2005, 20:29
Co oni qurwa od*******aja nie dosc ze maja 1 gm na serva (na niektorych wogole) i jeszcze dokladaja inne servy ich mama nie kocha czy co ? :] 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o X( X( X( X( X(
Blindas Kalistas
19-02-2005, 08:55
Ale kiedy juz bendzie mozna grac w koncu na tych serverach jak sie nie ma PACCA?? Chce sie przerzucic z Harmonii.
Na Harmoni:
Nick: Dael Rawea
Profesja: Sorcerer
Lvl: :wiking: 16
Mlvl: :mag: 33
[SIZE=7]IRIDA
:flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:
napisalem wiadomosc o pomoc bo mialem keylogera na kompie czemu ty masz wiadomosci a moje kasujesz to nie sprawiedliwe nic zlego nie pisalem o stronie tibia.pl ba mi sie ona nawet podoba a ty mi jeszcze usuwasz moja prosbe o pomoc (keyloger byl na stronie www.tibia.xx.pl nie radze nic z niej sciagac)
aragorn0123
19-02-2005, 11:04
(keyloger byl na stronie www.tibia.xx.pl nie radze nic z niej sciagac)
gowno prawda :)
Blindas Kalistas
19-02-2005, 13:29
Chcialem wszytsikich poinformowac ze poprzedni komentarz zostal napisany przez moja dzikom siostre ktora wpieprzyla sie na tego uzytkownika!!! X( X(
Dael Rawea to jest jej glupia postac a nie moja!!
X( PRZEPRASZAMY ZA USTERKI I SIOSTRE!! X(
Rafik121
19-02-2005, 14:42
Ciągle dają nowe serwery są to Angielskie i Niemieckie. No nawet jest Brazylijski, ALE CZEMU NIEZROBIĄ POLSKIEGO SERWERA ??????????? X(
Ciągle dają nowe serwery są to Angielskie i Niemieckie. No nawet jest Brazylijski, ALE CZEMU NIEZROBIĄ POLSKIEGO SERWERA ??????????? X(
Po Pierwsze oni robia amerykanskie serwery a nie angielskie, wiec doksztalc sie troche.
Po drugie na c**J ci polski serwer? na niemieckim gra sie tak samo jakbys gral na polskim, tez byly by lagi poniewaz niemcy sa bardzo blisko polski wiec zanim cos napiszesz to pomysl, no chyba ze jestes noobem to zwracam honor :D
(sory za brak polskich liter i wielkich liter ale nie mialem czasu)
Adraka tius
19-02-2005, 22:24
Życze powodzenie na nowch światach wszystkim graczom
Elder Archer
20-02-2005, 09:28
Zgadzam sie w zupelnosci, przeciez jesli ktos gra np 1rok na starym serverze, to raczej nie zostawi tego co osiagnal i nie przezuci sie na inny server, powinno sie np zarzadzic tak ze jesli server jest pelny tio po prostu zablokowac tworzenie nowych charow paccom, albo tak jak napisal Micek powiekszyc stare servery (proponuje Danubie) ;)
Szukam kumpli na Danubi piszcie na
[email protected]
Elder Archer>Danubia>lvl14>mlvl8>skills 55/40(nadal rosną)>thais>paladyn
best monster:2xBeholder +3 skeletony+ghoul(1 uh poszedl ;p)
tych swiatow jest juz za duzo powinni przestac :(
Właśnie po co tym Cip'om tak wiele światów.Ale może i to dobrze bo wiecej graczy może się przerzuci a wtedy będą mniejsze kolejki. Ale czy to sens walić około 6 światów w tydzień??
dziadbab
20-02-2005, 12:34
Moim zdaniem Cip Soft nie powinien robic kolejnych swiatow tylko zwiekszyc maxymalna ilosc graczy na serwerze.
Czyli zamiast max 850 graczy powinno byc np. 1000 lub 1100 max graczy.
Wtedy nie bylo by takiej kolejki jak mialem (a mialem 360miejsce)
I czekalem okolo 1h na dolaczenie sie.
Jak by zwiekszali limit tak jak mowisz to jak by to wygladalo ?
Chyba tak jak na rooku w pierwyszych dniach powstania nowego servera czyli 5 osob bilo by sie o jednego rata. Wtedy trzeba by bylo powiekszac i tworzyc nowe expowiska a widocznie uwazaja ze lepiej jest stworzyc nowy server.
Ale teraz co oni robia to juz mnie dziwi akurat, bo az tak czesto nie trzeba chyba robic nowych serverow. Na kolejke nie narzekaj bo przed update to wogole dla facc byl cud jak sie udalo wejsc po 16. Ja ciagle kupuje pacca i nie mam z tym problemu ;)
Taa...
Pacc podrożał, a CIPy zamiast kasę wydać na poprawienie servów na stabilniejsze, to stawiają nowe co tydzień... i do tego gmów zaczyna brakować -1 na 2 światy? ~4x za mało...
A, co do tego że niby kolejki mniejsze bedą... poza tym że ludzie sie przerzucają, to przecież jeszcze nowi dochodzą :)
wszystkie serwery ( fizyczne ) gry sa postawione na tym samym mudlibie ( sadze ze mozna tibie nazwac mudem ), wiec wystarczy pracowac nad jednym i pozostale aktualizowac. sa ze soba kompatybilne, nawet mapy sa te same.
Dark Lord Gorgoroth
20-02-2005, 19:57
Moim zdaniem Cip Soft nie powinien robic kolejnych swiatow tylko zwiekszyc maxymalna ilosc graczy na serwerze.
Czyli zamiast max 850 graczy powinno byc np. 1000 lub 1100 max graczy.
Wtedy nie bylo by takiej kolejki jak mialem (a mialem 360miejsce)
I czekalem okolo 1h na dolaczenie sie.
człowieku wiesz jakby chodził taki server gdyby naraz grało około 1000 osób?? zobacz co dzieje się teraz jak jest 850 (lagi, masskicki) servery CIPSoftu ledwie daję sobie radę, wiec co tu mówic o 1000 graczy na serverze...
Yoh Asakura
21-02-2005, 14:57
Zobaczcie Wy tak narzekacie ale pomyślcie z innej strony.Jak Wy bylibyście CIP-ami to co dla Was jako twórców gry byłoby lepsze - więcej kasy z pacców od innych - czyli więcej servów bo więcej ludzi będzie chciało pacca - czy to,że będziecie mieli mało kasy ale inni będą szczęśliwi ?
Każdy pisze że jest dobrze ponieważ powstają nowe serwery ja też to potwierdzam ale pamiętajcie od waszego serwera troche ludzi odejdzie ale ciągle są nowi gracze więc dlatego powstają nowe serwery :)
Z tego co mówią ludzie z Iridi to dziś FACC mogą się już logować ;>
Polny Lowca
22-02-2005, 19:08
Szukam ludzi na Danerze kontakt gg:2640199
n00bster
25-02-2005, 08:59
Nowe servery=Gracze ktorzy chca byc pro=wiencej graczy online + wiencej paccy = Wienksza kasa. Proste :]
YO YO kiedy wyjda jakies nowe servy co moze ktos wie :) bo chcial bym wystartowac na swiezym servie i byc the best :D z lvl B) B) wiec jak ktos wie to piszcie ludziskaaaaaaaaa bo te ktore juz wyszly to lipa juz zadlugo sa ;p :evul: pozdro all
Losterin
28-02-2005, 21:13
W niesamowitym tempie rozwija się Tibia. CIPsoft naprawde wywiera na mnie ogromne wrażenie. Już prawie co miesiąc są 3 nowe światy, a kilka lat temu to jeden na rok :). Bardzo fajnie, że powstają nowe światy, bo zawsze 30% osób ze starego świata przenosi się na nowy, ponieważ wtedy są mniejsze lagi na starych serwerach i i nie ma przeludnień. Gracz ze zwykłym kontem może wejść o każdej porze dnia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.